thelos257 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Την καλημερααααααααα μου σε ολους και σε ολες σας εχω μια απορια για τις μπαταριες των Laptops και θα ηθελα την γνωμη σας τι ειναι ποιο σωστο και ποιο καλο δηλαδη. 1) Να αφηνω την μπαταρια να καθετε εντελος ή ως το 10% (που μου εμφανιζει μηνυμα) για να το βαζω να φορτιζετε ή να περιμενω να καθησει εντελος ; 2) Ειναι σωστο και καλο πραγμα για τα laptops εκτος του οτι ειναι γεματη η μπαταρια τους να τα αφηνουμε πανω στο ρευμα με ή εκτος την μπαταρια τους ; Ευχαριστω παρα πολυ !
skoulas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Site: Μυθοι και αληθειες Site: Μυθοι και αληθειες 2 Θα σε βοηθησει αρκετα.... 1
thelos257 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Site: Μυθοι και αληθειες Site: Μυθοι και αληθειες 2 Θα σε βοηθησει αρκετα.... Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα μπερδεστικα αρκετα με τα παραπανω :S θα μπορουσα να πω καλυτερα λιγα λογια απο σας τους χρηστες που τα ξερετε χρονια αυτα και καλα θα ελεγα κατανοητα.
disqualified Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 η μπαταρια ειναι εκει για να βρισκεται, αν εσυ θες να την βγαλεις μπορεις να το κανεις αν θεωρησεις οτι μπορει να επιμηκυνθει η ζωη της αλλα στην ουσια θα εισαι χωρις μπαταρια στο laptop. Γενικα μη δινεις και πολυ σημασια σε αυτα τα πραγματα καθως αυτα πρεπει να υπηρετουν εσενα και οχι εσυ αυτα και στην τελικη παντα μπορεις να αγορασεις μια νεα μπαταρια. 1
thelos257 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 η μπαταρια ειναι εκει για να βρισκεται, αν εσυ θες να την βγαλεις μπορεις να το κανεις αν θεωρησεις οτι μπορει να επιμηκυνθει η ζωη της αλλα στην ουσια θα εισαι χωρις μπαταρια στο laptop. Γενικα μη δινεις και πολυ σημασια σε αυτα τα πραγματα καθως αυτα πρεπει να υπηρετουν εσενα και οχι εσυ αυτα και στην τελικη παντα μπορεις να αγορασεις μια νεα μπαταρια. Αυτο ειναι το θεμα μου εμενα να μην χρειαστω να αγορασω αλλη μπαταρια γιατι ζω στην Κυπρο και δεν ξερω αν υπαρχουν μπαταριες για laptops εδω φορτηστες ξερω οτι υπαρχουν σιγουρα ετσι θα ηθελα να κανω την μπαταρια να ζησει περισσοτερα χρονια απο ενα ή δυο το πολυ και να μην καθετε μετα οταν "γερασει το laptop" στα 45 λεπτα γιατι μου ετυχε αυτο οταν ειχα το hp compaq nx9420 το ειχα απο το 2007 και ως το 2010 αν θυμαμαι καλα ηθελε να το ειχα στο ρευμα συνεχεια εε να μην το ξανα παθω αυτο. Θελω να μαθαινω απο τα λαθοι μου και να βελτιωνωμαι οσο μπορω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα