cksot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Για να καταλάβω κι εγώ ο άσχετος. Τι ακριβώς είναι το mir;
bnvdarklord Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Για να καταλάβω κι εγώ ο άσχετος. Τι ακριβώς είναι το mir; Η αντικατάσταση του X απο την canonical. Υπαρχει και το Wayland.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Πάντως αν κάποιος από εσάς χρησιμοποιεί Radeon κάρτα, με τα 13.10 υπάρχει τρομερή βελτιώση. Μετά από αυτή τη βελτίωση είμαι σίγουρος ότι θα γίνει το κύριο λειτουργικό μου! Για πες λεπτομέρειες.Έχουμε νεότερο με τις θερμοκρασίες;
chisao Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 mir και πρασινα αλογα...<br><br>ολο το GNU σε wayland παει. Όντως...αργά και σταθερά!
Jastonas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά, το δοκίμασα σε Ν4. Το 1ο comment τα είπε όλα. Άπατο θα πάει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το χρησιμοποιήσεις αυτό το πράγμα...
alcamus06 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Το σχολιό μου δεν είναι ειρωνικό. Αλλά πραγματικά τι δεν σας αρέσει ; Αν τα έχετε με το περιβάλλον unity ναι οκ και εμένα δεν με τρελαίνει. Αλλά το σκεπτικό να έχουν το ίδιο λειτουργικό ο υπολογιστής με το κινητό εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. προσωπικά το ψηφίζω με χίλια. Αν τρέχει και γρήγορα και είναι σταθερό , δεν βλέπω το λόγω να το λέμε από τώρα άπατο. Όσο αφορά την έκδοση που έχουν δοκιμάσει αρκετοί σε κινητό , για το δικό μου ΧΤ910 είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο και ξέρουμε πως πολλά δεν δουλεύουν. Θα είναι έτοιμο μετά το Μάιο του 14. Οπότε ας περιμένουμε λίγο , μην το κατακρίνουμε από τώρα. Προσωπικά θα περιμένω το πρώτο κινητό που θα πάρει την επίσημη σταθερή έκδοση όταν βγει , και μετά πιστεύω θα είμαι έτοιμος να σχολιάσω. Αν τώρα σας χαλάει κάτι άλλο , και πάλι σεβαστό. Ο καθένας τη γνώμη του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα