Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε Elf ο ίδιος είσαι ή άρχισες τα ληγμένα;

Τη ram που πρότεινες έβαλα

Αλήθεια ποια η διαφορά του 8320 απο τον 8350 ξέρεις;

Με έχεις δει ποτέ να προτείνω 8350?

Είσαι σε αυτό το κόσμο ή αλλού.

Και δε μου λες αν βάλει 1866 ram θα πάνε καλύτερα τα παιχνίδια; Αν ναι γιατί δε του έβαλες.

Ρε πάτε καλά εδώ μέσα;

Για σοβαρευτείτε λέω εγώ και αφήστε τα intel, amd και δέιτε τι κολλάει και που ανάλογα τα φράγκα! Ελεος ειλικρινά κακώς ασχολήθηκα

Ο ι5 δουλεύει με μαξ 1600 και δεν μπορείς να τον κάνεις o/c οπότε δεν χρειάζεται και ποιοτικές μνήμες αφού δεν θα της σμπρώξεις πέρα από το κανονικό τους.

Ο 8320 χωρίς o/c δεν έχει λόγο ύπαρξης καθόλου και πρέπει να μπορούν να ανέβουν  και οι μνήμες(πάνω από το 1866) για να το κάνεις αυτό.

Ο ts ανέφερε τον 8350 οπότε όπως λες και εσύ,κοιτάμε τα δικά του θέλω όχι τα δικά μας.

Δημοσ.

μην μπερδευεσαι σουηδε.τετοιο παραληρημα υπερ του I3 να λες.

elf ειλικρινα ας παρει τον 8320 και εαν ειναι καπου εδω τριγυρω θα παω να του κανω το overclock εγω με την μαμα ψυχτρα.και βαλε μετα διπλα τον Ι5.

Δημοσ.

Γιατί παιδεύσαι βρε karmen, αφού σου είπα ότι το άλογο έχει ψοφήσει 4 σελίδες πίσω :P Νομίζει ο ξωτικός ότι όλοι εμείς που προτείνουμε 6300 ή 8320 σε συνθέσεις με σχετικά χαμηλά budget δεν έχουμε πιάσει 4/6/8πύρηνους επεξεργαστές και είμαστε οι ιθαγενείς που τους πουλάει καθρεπτάκια (πυρήνες) η AMD. Λες και δεν έχουμε παίξει παιχνίδια και τρέξει benchmarks και σε i3 και σε i5 και σε 6300 και 8320 για να ξέρουμε. Απλά θα συνεχίζει να προτείνει 2πύρηνους εν έτει 2013. (ή 4πύρηνους με μητρικές των 50€)

Όταν του είπα ότι έχω απτά παραδείγματα από αντίστοιχους επεξεργαστές και τις διαφορές τους και πως εξελίχθηκαν οι επιδόσεις τους και ποιος υπερτερεί στα σημερινά δεδομένα, με παρέπεμψε στην Wikipedia για να δω το release retail price και να θυμηθώ τις τιμολογιακές μλκιες που έκανε η Intel τότε (και που φυσικά αναγκάστηκε πολύ γρήγορα να ρίξει τις τιμές του Q6600). Αλλά τότε ήταν καλή κίνηση να πάρεις 4πύρηνο κι ας ήταν 40% πιο αργός στο single core. Τώρα όμως μην πάρεις 6πύρηνο με αντίστοιχη υστέρηση στο single, βουρ στο 2πύρηνο γιατί είναι 100% γρηγορότερος στο FSX!

Κοινώς, στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα κατέληξε (για μια ακόμη φορά) το thread.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί παιδεύσαι βρε karmen, αφού σου είπα ότι το άλογο έχει ψοφήσει 4 σελίδες πίσω :P Νομίζει ο ξωτικός ότι όλοι εμείς που προτείνουμε 6300 ή 8320 σε συνθέσεις με σχετικά χαμηλά budget δεν έχουμε πιάσει 4/6/8πύρηνους επεξεργαστές και είμαστε οι ιθαγενείς που τους πουλάει καθρεπτάκια (πυρήνες) η AMD. Λες και δεν έχουμε παίξει παιχνίδια και τρέξει benchmarks και σε i3 και σε i5 και σε 6300 και 8320 για να ξέρουμε. Απλά θα συνεχίζει να προτείνει 2πύρηνους εν έτει 2013. (ή 4πύρηνους με μητρικές των 50€)

Όταν του είπα ότι έχω απτά παραδείγματα από αντίστοιχους επεξεργαστές και τις διαφορές τους και πως εξελίχθηκαν οι επιδόσεις τους και ποιος υπερτερεί στα σημερινά δεδομένα, με παρέπεμψε στην Wikipedia για να δω το release retail price και να θυμηθώ τις τιμολογιακές μλκιες που έκανε η Intel τότε (και που φυσικά αναγκάστηκε πολύ γρήγορα να ρίξει τις τιμές του Q6600). Αλλά τότε ήταν καλή κίνηση να πάρεις 4πύρηνο κι ας ήταν 40% πιο αργός στο single core. Τώρα όμως μην πάρεις 6πύρηνο με αντίστοιχη υστέρηση στο single, βουρ στο 2πύρηνο γιατί είναι 100% γρηγορότερος στο FSX!

Κοινώς, στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα κατέληξε (για μια ακόμη φορά) το thread.

Δηλαδή πυρήνας νάνε κι ότι νάνε ε; Και ένας τετραπύρηνος arm μπορεί να παίξει το crysis καλύτερα από τον I3 ε,αυτό μου λες;;;

Μου βάζεις δυο επεξεργαστές της ίδιας εταιρίας που ο ένας ήταν top range και ο άλλος ήταν mid range,που σήμερα είναι και οι δύοχαμηλότερα από pentium, και θες από αυτό να βγάλεις συμπέρασμα για δυο επεξεργαστές ίδιας τιμής διαφορετικών εταιριών;;

και για κουφές πόρτες δες εδώ 

http://www.insomnia.gr/topic/503568-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5-cpu-mb-ram/page-8?do=findComment&comment=52719436

Αφού έχεις τόσα benchmark γιατί δεν ανεβάζεις κάποια να τα δω και να καταλάβω πόσο ποιο δυνατός είναι ο amd;;;

Το πολύ το fsx τυφλώνει!!!  :P  :P  :P

Ανέβασε όποιο bench θέλεις από καθαρό single threaded και θα το δεχτώ και θα αναφέρω εκείνην την διαφορά από εκεί και εμπρός.

Δημοσ.

Δηλαδή οι πυρήνες της AMD είναι για πέταμα; Εγώ συγκρίνω ποιος ήταν καλύτερος (τότε) και ποιος σέρνεται λιγότερο (σήμερα), με παρόμοιες διαφορές σε επιδόσεις single core. Αλλά είπαμε, 2 μέτρα και 2 σταθμά, πετάμε και ένα μεγαλύτερο IPC και καθαρίσαμε.

Όσο για τα benchmarks, πέραν της αντίστοιχης ενότητας υπάρχει άφθονο ύλικο all over the internet. Δες και λίγο για το SMP τι λέει η Wikipedia πχ. και ίσως αρχίσεις να καταλαβαίνεις κάτι.

Δημοσ.

Δηλαδή οι πυρήνες της AMD είναι για πέταμα; Εγώ συγκρίνω ποιος ήταν καλύτερος (τότε) και ποιος σέρνεται λιγότερο (σήμερα), με παρόμοιες διαφορές σε επιδόσεις single core. Αλλά είπαμε, 2 μέτρα και 2 σταθμά, πετάμε και ένα μεγαλύτερο IPC και καθαρίσαμε.

Ε,άρα και οι δυο επεξεργαστές σε 5 χρόνια θα είναι ποιο μάπα και από τους pentium που θα υπάρχουν τότε οπότε τι future proof είναι αυτό;;;

Αλλά είπαμε, 2 μέτρα και 2 σταθμά ,έλα ντε μου βάζεις επεξεργαστές ίδια εταιρίας για να κάνεις συγκρίσεις σε επεξεργαστές διαφορετικών εταιριών αν αυτά δεν είναι δυο σταθμά...

Όσο για τα benchmarks, πέραν της αντίστοιχης ενότητας υπάρχει άφθονο ύλικο all over the internet. Δες και λίγο για το SMP τι λέει η Wikipedia πχ. και ίσως αρχίσεις να καταλαβαίνεις κάτι.

Και από αυτό το άφθονο υλικό σας ανεβάζω σελίδες και της βγάζετε όλες αναξιόπιστες,οπότε ανεβάστε εσύς μια να δούμε τα πραγματικά στοιχεία.

Δες και λίγο για το SMP τι λέει η Wikipedia πχ. και ίσως αρχίσεις να καταλαβαίνεις κάτι.

Άντε ρε;;;Ο amd έχει και αυτός πάνω από έναν πυρήνα;;; Όπως και οι intel;;;;
Δημοσ.

Μα αυτο ειναι το θεμα εγω μπορω να σου παραθεσω 10αδες σοβαρες πολυνηματικες εφαρμογες οπου ο amd θα εχει αισθητη προς το τελικο χρηση διαφορα προς το καλυτερο και εσυ εχει μονο μια και αυτη ειναι κακογραμμενο παιχνιδι 7 ετιας.

Οσο για τις καθημερινες εφαρμογες να μην τα ξαναλεμε , ο καθε λογικος νους κατανοει οτι οσο και πιο γρηγορος να ειναι ο ιντελοπυρηνας η τελικη ασθηση που εχει ο χρηστης οτα ανοιγει ενα winamp, η ενα browserη ακομη και να τρεξει flash games ειναι ακριβως ιδια και με τους δυο επεξεργαστες

Δημοσ.

Μα αυτο ειναι το θεμα εγω μπορω να σου παραθεσω 10αδες σοβαρες πολυνηματικες εφαρμογες οπου ο amd θα εχει αισθητη προς το τελικο χρηση διαφορα προς το καλυτερο και εσυ εχει μονο μια και αυτη ειναι κακογραμμενο παιχνιδι 7 ετιας.

Οσο για τις καθημερινες εφαρμογες να μην τα ξαναλεμε , ο καθε λογικος νους κατανοει οτι οσο και πιο γρηγορος να ειναι ο ιντελοπυρηνας η τελικη ασθηση που εχει ο χρηστης οτα ανοιγει ενα winamp, η ενα browserη ακομη και να τρεξει flash games ειναι ακριβως ιδια και με τους δυο επεξεργαστες

Καλά, διάβασε το κατεβατό που έγραψα,δώσε και ένα bench με single, όσο ποιο κολακευτικό προς τον amd που θα βρεις,και το ξανά συζητάμε.
Δημοσ.

Απ'το άφθονο υλικό παραθέτεις μονίμως τα άκυρα του pclab.pl (FSX, Crysis3 / FC3 με Titan gpu...) και το CPU-World που πετάει ένα ξερό 1 vs 1.5 ή δεν ξέρω γω τι και το χεις ως άγιο δισκοπότηρο των benchmarks. Ε δεν είναι τι να κάνουμε ;

Οι εξυπνάδες ασχολίαστες.

Το παραδείγμα εξακολουθείς να αδυνατείς να το καταλάβεις, δεν χρησιμοποιώ 2 σταθμά, εσύ λες ότι 2*1.45 < 4*1 αλλά 2*1.45+HT>6*1. Το ΗΤ είναι όντως ένας αστάθμιτος παράγοντας, αλλά σίγουρα δεν αντιστοιχεί σε 2 πυρήνες (δες συγκριτικά i3 vs i5 στα ίδια ρολόγια σε multi).

• Like 1
Δημοσ.

Απ'το άφθονο υλικό παραθέτεις μονίμως τα άκυρα του pclab.pl (FSX, Crysis3 / FC3 με Titan gpu...) και το CPU-World που πετάει ένα ξερό 1 vs 1.5 ή δεν ξέρω γω τι και το χεις ως άγιο δισκοπότηρο των benchmarks. Ε δεν είναι τι να κάνουμε ;

Οι εξυπνάδες ασχολίαστες.

Αν τα είχα ως άγιο δισκοπότηρο των benchmarks δεν θα σας έλεγα εσάς να μου βρείτε ένα που το αναιρεί...

Από την μια μου λέτε τα δικά σου δεν τα δεχόμαστε, από την άλλη μου λέτε εμείς δεν σου δείχνουμε και από την ακόμα άλλη μου λέτε ξανά να πάω να βρω μόνος μου,της κουμπάρες παίζουμε εδώ;;;;

«εσύ λες ότι 2*1.45 < 4*1 αλλά 2*1.45+HT>6*1.»

2*1.45+HT>6*1 εγώ είπα ότι i3 με ht = 4*1 + ότι κάνει το ht,αλλά άλλα σου λένε άλλα καταλαβαίνεις.

Το 2*1.45 < 4*1 τι είναι;; Για τον pentium μιλάς;; και το 4*1 ποιο είναι;

Δημοσ.

Απλά για τα benchmarks, επαναλαμβάνω ότι έχουμε αρκετά δείγματα στην σχετική ενότητα, τι θες να στα κάνω λινκ 1-1 ; Υπάρχει και το HWbot καθώς και τα reviews από τα πιο γνωστά και σχετικώς πάντα αξιόπιστα site.

'Οσο για το παράδειγμα:

4*1= Q6600 > 2*1.45=E8500

6*1=Fx6300 < 2*1.45+HT= i3 4130

Αυτό λες εσύ, αν σου φαίνεται λογικό, δεν έχω κάτι να προσθέσω.

Δημοσ.

Η ο moviemaker χακαρε τον λογιαριασμο του The Elf ... H τον Elf τον παρατησε η γκομενα και βρήκε μερος να ξεσπάσει.... Δεν εξηγείται διαφορετικά τετοιο παραλήρημα υπερ της Ιντελ... 

Εγραψες  :D

Δημοσ.

Απλά για τα benchmarks, επαναλαμβάνω ότι έχουμε αρκετά δείγματα στην σχετική ενότητα, τι θες να στα κάνω λινκ 1-1 ; Υπάρχει και το HWbot καθώς και τα reviews από τα πιο γνωστά και σχετικώς πάντα αξιόπιστα site.

LOL μου βγάζεις το hwbot που έχει μόνο o/c για να δω επεξεργαστή που δεν γίνεται o/c..... τα λέει όλα.

Ναι,βρες έστω ένα και κάνε το λινκ από την στιγμή που δεν δέχεσαι κανένα που βάζω εγώ αυτό οφείλεις να κάνεις,δεν σου ζητάω να μου ανεβάσεις καμιά δεκαριά... ένα μόνο.

Για το παράδειγμα,αυτό κατάλαβες ότι είπα εγώ;;

Εγώ από την αρχή απλά το απέρριψα γιατί δεν είναι από την ίδια εταιρία οι επεξεργαστές,οπότε είναι τελείως άσχετο,αν με ρωτήσεις αν ένας fx-6300 ή ένας fx-8350 είναι ποιο future proof θα σε απαντήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...