Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Παιδια υπαρχει τροπος να αλλαξω τα εικονιδια των windows7 ultimate;Εννοω αυτα που ειναι εγκατεστημενα απο την μανα τους....με αλλα δικα μου που εχω βρει στο google.

Δημοσ.

Καλημερα.Παιδια υπαρχει τροπος να αλλαξω τα εικονιδια των windows7 ultimate;Εννοω αυτα που ειναι εγκατεστημενα απο την μανα τους....με αλλα δικα μου που εχω βρει στο google.

Βεβαιος και υπαρχει τροπος φιλε μου αρκει τα εικονιδια να εχουν προεκταση .ico.

Δημοσ.

Βεβαιος και υπαρχει τροπος φιλε μου αρκει τα εικονιδια να εχουν προεκταση .ico.

Tα εχω σε png αρχεια.Μπορεις να μου πεις πω τα αλλαζω;Αφου τα κανω σε ico.

Δημοσ.

Tα εχω σε png αρχεια.Μπορεις να μου πεις πω τα αλλαζω;Αφου τα κανω σε ico.

Πας και βλεπεις την προεκταση των αρχειων αν δεν ειναι ενεργοποιημενη τοτε πας Tool --> Folder Options --> View --> Ξεκλικάρεις το Hide extensions for known file types μετα πας στα αρχεια π,χ, αν ειναι μια εικονα ουπολογι.png πας και αλλαζεις την προεκταση δηλαδη αυτο που εχει μετα την τελια σε ico αρα γινεται απο .png σε .ico μετα πατας στο Yes για επιβεβαιωση. Ευχομαι  να βοηθησα :)

Δημοσ.

Πας και βλεπεις την προεκταση των αρχειων αν δεν ειναι ενεργοποιημενη τοτε πας Tool --> Folder Options --> View --> Ξεκλικάρεις το Hide extensions for known file types μετα πας στα αρχεια π,χ, αν ειναι μια εικονα ουπολογι.png πας και αλλαζεις την προεκταση δηλαδη αυτο που εχει μετα την τελια σε ico αρα γινεται απο .png σε .ico μετα πατας στο Yes για επιβεβαιωση. Ευχομαι  να βοηθησα :)

Καποια φιλε καταφερα κ τα αλλαξα.Αλλα τα βασικα δηλ,του υπολογιστη,τα εικονιδια των σκληρων δισκων,της βιβλιοθηκης κτλ δεν ξερω....δεν αλλαζουν.Υπαρχει αλλος τροπος;Ευχαριστω.

• Like 1
Δημοσ.

Καποια φιλε καταφερα κ τα αλλαξα.Αλλα τα βασικα δηλ,του υπολογιστη,τα εικονιδια των σκληρων δισκων,της βιβλιοθηκης κτλ δεν ξερω....δεν αλλαζουν.Υπαρχει αλλος τροπος;Ευχαριστω.

Χερομαι :)

Δεν ξερω για τα αλλα πως να σε βοηθησω να τα αλλαξεις αλλα υπαρχουν προγραμματα απο οσο γνωριζω που σου επιτρεπουν να τα αλλαξεις ολα τα εικονιδια στα windows xp υπηρχε το προγραμμα style xp πολυ καλο αν και δεν ηταν free και σου επετρεπε να αλλαξεις ολα τα εικονιδια τωρα για windows 7 δεν πειραματιστικα για να ξερω ετσι δεν γνωριζω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που λογικα πρεπει να υπαρχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...