Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται!!!

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο παιχνίδι που να μοιάζει πολύ με το Dracula

Επεξήγηση:

-Ατμόσφαιρα θριλεράκι

-Καθαρότατα Point and click

-1st person

-Φυσιολογικοί γρίφοι (Sherlock holmes:υπερδύσκολο για εμενα προσωπικά)

Αυτά τα λίγα! έχω ήδη υπ' όψιν τα Black mirror απλά είπα να ρωτήσω μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο!!

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Dracula 2 το 'χεις δοκιμάσει; :P

τα έχω παίξει όλα και δυστυχώς το 4 το οποίο λάτρεψα ήταν υπερβολικά μικρό!!!! επίσης μην προτείνετε nibiru και syberia τα οποία έχω παίξει.

Δημοσ.

κάνε αναζήτηση για adventure games οχι puzzle.

θα βρεις απειρα.

Κοίταξα και το ανάλογο θέμα στο φόρουμ αλλά ψάχνω πολύ συγκεκριμένα πράγματα! γι αυτό και άνοιξα δικό μου θέμα

Δημοσ.

Το Gemini Rue δεν είναι 1st person όμως..

Ούτε τα άλλα δύο, αλλά, αφού είπε ότι έχει στα υπ' όψιν το Black Mirror, είπα να τα αναφέρω...

Δημοσ.

Black Mirror κορυφή από μένα (ειδικά τα δύο πρώτα). Τσέκαρε και τα Gray Matter και Gemini Rue.

Φίλε iridium αν και όπως λέει και ο Τmark δεν είναι 1st person το gray matter με έψησε πάρα πολύ άσχημα!!!!! Διάβασα και κάτι reviews (έχω κάποιες μικροαμφιβολίες για τους γρίφους απο αυτά που διάβασα τουλάχιστον) αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι το όλο concept μου αρέσει πάρα πολύ! μου θυμίζει σε στυλάκι και εποχή το αγαπημένο μου Overclocked

Δημοσ.

Φίλε iridium αν και όπως λέει και ο Τmark δεν είναι 1st person το gray matter με έψησε πάρα πολύ άσχημα!!!!! Διάβασα και κάτι reviews (έχω κάποιες μικροαμφιβολίες για τους γρίφους απο αυτά που διάβασα τουλάχιστον) αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι το όλο concept μου αρέσει πάρα πολύ! μου θυμίζει σε στυλάκι και εποχή το αγαπημένο μου Overclocked

Να σου πω την αλήθεια έχει καιρό που το τερμάτισα και δεν θυμάμαι καλά τους γρίφους. Προς το τέλος υπήρξε μόνο ένας που με δυσκόλεψε (ο οποίος βρίσκεται σε μία εξαιρετικής αισθητικής τοποθεσία, παρεμπιπτόντως) αλλά πέρα από αυτό δεν νομίζω να δυσκολευτείς σε σημείο να το παρατήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια έχει καιρό που το τερμάτισα και δεν θυμάμαι καλά τους γρίφους. Προς το τέλος υπήρξε μόνο ένας που με δυσκόλεψε (ο οποίος βρίσκεται σε μία εξαιρετικής αισθητικής τοποθεσία, παρεμπιπτόντως) αλλά πέρα από αυτό δεν νομίζω να δυσκολευτείς σε σημείο να το παρατήσεις.

Μπράβο ρε φίλε αυτό θέλω! Μα καλά δηλαδή το shelock holmes δεν ήταν υπερβολή ρε φίλε??? Μόνο εμένα μου φάνηκε τόσο δύσκολο????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...