Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κοίταξες καθόλου το bench πριν το ανεβάσεις;;;

Σε δυο μόνο έχει και 2πύρηνους i3 και και στα δυο η διαφορά είναι κάτω από 10% με 4 πυρήνες λιγότερο παρακαλώ.

(στα 200 καρέ το 10% είναι 20 καρέ)

Ας μην κοιταμε μονο τα games, για υπολογιστές μιλαμε.... οχι για παιχνιδομηχανες... και εγώ βλέπω οτι στα 100Ε εχω απο 10 εως 40% καλυτερες επιδοσεις στα multithread. 

Δημοσ.

Και στο ξαναλεω ... ποτε δεν ειπα οτι η ιντελ δεν ειναι πολυ πιο δυνατη απο την amd ανα πυρήνα αλλα όταν στα ιδια λεφτα περνω overall καλύτερες επιδοσεις, overclockability και καλύτερη μητρική... εεε οπως και να το κανουμε θα ειμαι χαζος αν παω σε ιντελ....

Γενικα ιντελ, η προσωπική μου αποψη ειναι ότι πας μονο αν το Budget σου επιτρεπει να κινήθεις απο 4570Κ και πανω, παρεούλα με μια σωστή μητρική.....

Δημοσ.

Ας μην κοιταμε μονο τα games, για υπολογιστές μιλαμε.... οχι για παιχνιδομηχανες... και εγώ βλέπω οτι στα 100Ε εχω απο 10 εως 40% καλυτερες επιδοσεις στα multithread. 

Μα εσύ ανέβασες bench με games...

Έψαξες καθόλου ποια προγράμματα εκτός από παιχνίδια εκμεταλλεύονται το multi;;;;Είναι προγράμματα που δεν τα τρέχεις κάθε μέρα σε τέτοιο βαθμό ώστε να αξίζει,ο Intell όμως δίνει παραπάνω ταχύτητα σε όλα τα(άλλα) προγράμματα.

Δημοσ.

Πολλα δεν ειναι τα 80ευρω ρε γαμωτο;για τη μνημη

75-80ευρο ειναι η τωρινη τιμη των ram.Εχουν ανεβει οι τιμες το τελευταιο διαστημα(αν θες για φτηνοτερες κοιτα στα μεταχειρισμενα).

Παιδια μη το συζητατε για μενα εγω ιντελακιας ειμαι.

:rolleyes:  :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...