Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το quest νομίζω βγήκε σε όλους την ίδια στιγμή ή σχεδόν όλους και νομίζω έγινε για αυτούς που έρχονται από το OW για να μάθουν το παιχνίδι αλλά και να τους τύχουν στην ομάδα και άτομα που ξέρουν το πως λειτουργεί για να τους "καθοδηγήσουν" κάπως στα πρώτα βήματα!

Αν ισχύει αυτό που λέω παραπάνω τότε θα βγει το ίδιο quest και τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Τελικά το quest εμφανίστηκε σε όλους για λόγους debug. Δεν γινόταν track το progress τις τελευταίες μέρες οπότε και το έδωσε ηθελημένα σε όλους η Blizzard για να βρει τι φταίει. 

• Like 2
Δημοσ.

release date για DVa ? ξερουμε?

Δεν έχει βγει. Υπολόγιζε 3-4 βδομάδες μετά το release του Genji. 

Δημοσ.

Αυτό που παρατήρησα μετά από 70+ box που άνοιξα είναι ότι στο 80-85% των περιπτώσεων το πρώτο reroll που θα κάνω θα έχει καλύτερα πράγματα από ότι είχε αρχικά το box.

• Like 2
Δημοσ.

Μετα απο ενα διαλλειμα 5 μηνων επεστρεψα, τι εχω παρατηρησει μεχρι τωρα δε ξερω αν εχει τυχει και σε καποιον αλλον, το αφησα το παιχνιδι πριν καιρο πλατινουμ 2, αρχισα να ξαναπαιζω hero league, gold 1 top και δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβω, ειναι πραγματικα απιστευτο, η με τρολαρει η δε ξερω και εγω τι αλλο γινεται, το matchmaking ειναι τραγικο, οταν φτανω το 1κ για το προμο, εχω τυχει 20 συνεχομενα παιχνιδια με οτι να ναι ομαδες, εχω πεσει και 10 φορες gold2

Απιστευτο raging που εχω να δω απο εποχες λολ, τοσο πολυ δε θυμαμαι να ειχε και απερνεγοποιησα εντελως το τσατ

εχω δει πολλα απιστευτα τελευταια, το χειροτερο ομως περα οτι δε μπορω να ανεβω που δε με πειραζει και τοσο γτ θα ρθει το προμο εν τελει, ειναι το raging, παρα πολυ ενοχλητικο

Δημοσ.

φαινεται δυναμη αλλα οταν κανεις το self destruct ability και βγαινει εξω απο το μεκ.. φαινεται πολυ ευαλωτη.. στο Ai δεν θα παιζει θεμα.. αλλα στα pvp θα κλαψουν μανουλες νομιζω :P

Link.png Site: Heroes of the Storm: Normal Loot Chests Drop Rates Published in China

εφτιαξαν νομο για τα loot boxes? wtf

>>>

μαγκες επειδη εχω χασει τον μπουσουλα στο friends list στο παιχνιδι.. ξεκινησα ενα ξεκαθαρισμα. ας μου στειλει σε μυνημα εδω ,οποιος παιζει, το tag του  ( να βαλω και notes γιατι παιζω με ατομα απο εδω αλλα εχουν αλλο νικ στο παιχνιδι και γενικως δε ξερω με ποιον παιζω! )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...