tzizzz Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 τι εννοεις ΚΑΙ hero league? και μενα quest 3 games vs ai μου ετυχε αλλα εβγαλα και 4 QM matches gia to reward
najinblue3 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Εννοω οτι τα περισσοτερα ;quest μπορω να τα κανω στο hl, play sc hero και μπορω να παιξω οτι θελω μιας και το μετραει σαν sc hero, πρωτη φορα βλεπω τετοιο quest, ειχα να παιξω ενα 5-μηνο
joemod Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Σημερα μου κατσε οτι να ναι q, complete 3 vs ai, kai hero league δε μπορω να το κανω παράξενο. Τόσο σε μένα όσο και σε 2 streamers που έβλεπα έκατσε αυτό το quest. Αυτό εν τω μεταξύ ήταν για νέους παίκτες(level <5) μόνο κι αντικαθιστούσε το 8 games. Δεν το θεωρώ σύμπτωση.
bilisios Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Το quest νομίζω βγήκε σε όλους την ίδια στιγμή ή σχεδόν όλους και νομίζω έγινε για αυτούς που έρχονται από το OW για να μάθουν το παιχνίδι αλλά και να τους τύχουν στην ομάδα και άτομα που ξέρουν το πως λειτουργεί για να τους "καθοδηγήσουν" κάπως στα πρώτα βήματα! Αν ισχύει αυτό που λέω παραπάνω τότε θα βγει το ίδιο quest και τις επόμενες δύο εβδομάδες. 3
billsnake21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Lostrezz69#2631 Αν κάποιος θέλει να παίξει κανένα quick ας κάνει add αν και είμαι νουμπακας από τους λίγους χιχιχιιχ
tzizzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 για νεους και παλιους παιχτες.. Heroes Community Resources including in-depth guides, talent calculators, videos, and tutorials. + https://heroeshearth.com/
XPHSTOS_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Έχει κανεις πρόβλημα στο να συνδεθεί?Είχα πρόβλημα δεν μπορούσα να μπω καν στο battle net app.Μετά από uninstall & reinstall μπήκα... είχε και queue.Τώρα είμαι μέσα, αλλά δεν μπορώ να μπω στο game πετάει error ότι αποσυνδέθηκα/δεν είμαι συνδεμένος στο battle.net.
najinblue3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 ναι εχει θεμα το app , ολη η ευρωπη down Site: reddit blue post -> Seems like the authentication servers are having problems. Yes, unfortunately we're experiencing Authentication issues across several games. Will provide updates in this forum thread as soon as we have anything new to share! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα