Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοω οτι τα περισσοτερα ;quest μπορω να τα κανω στο hl, play sc hero και μπορω να παιξω οτι θελω μιας και το μετραει σαν  sc hero, πρωτη φορα βλεπω τετοιο quest, ειχα να παιξω ενα 5-μηνο

Δημοσ.

Σημερα μου κατσε οτι να ναι q, complete 3 vs ai, kai hero league δε μπορω να το κανω  :-(

παράξενο. Τόσο σε μένα όσο και σε 2 streamers που έβλεπα έκατσε αυτό το quest. Αυτό εν τω μεταξύ ήταν για νέους παίκτες(level <5) μόνο κι αντικαθιστούσε το 8 games. 

Δεν το θεωρώ σύμπτωση. 

Δημοσ.

Το quest νομίζω βγήκε σε όλους την ίδια στιγμή ή σχεδόν όλους και νομίζω έγινε για αυτούς που έρχονται από το OW για να μάθουν το παιχνίδι αλλά και να τους τύχουν στην ομάδα και άτομα που ξέρουν το πως λειτουργεί για να τους "καθοδηγήσουν" κάπως στα πρώτα βήματα!

Αν ισχύει αυτό που λέω παραπάνω τότε θα βγει το ίδιο quest και τις επόμενες δύο εβδομάδες.

• Like 3
Δημοσ.

Lostrezz69#2631 Αν κάποιος θέλει να παίξει κανένα quick ας κάνει add αν και είμαι νουμπακας από τους λίγους χιχιχιιχ :D 

Δημοσ.

Έχει κανεις πρόβλημα στο να συνδεθεί?

Είχα πρόβλημα δεν μπορούσα να μπω καν στο battle net app.
Μετά από uninstall & reinstall μπήκα... είχε και queue.

Τώρα είμαι μέσα, αλλά δεν μπορώ να μπω στο game πετάει error ότι αποσυνδέθηκα/δεν είμαι συνδεμένος στο battle.net.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...