najinblue3 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Αν ειναι καποιος που θελει να κανει το quest, θα το κανω μαλλον αυριο ψιλοβραδακι Najinful#2405
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 https://youtu.be/YHCLgdLoLEQ 3
joemod Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 λες και παιζεις διαφορετικο παιχνιδι ειναι, με το καινουργιο loot συστημα. προς το καλυτερο φυσικα. επισης αυτη η αλλαγη επιβεβαιωσε και την κριτικη του Total Biscuit για το παιχνιδι οταν πρωτοβγηκε πριν 2 χρονια: ναι μειν ειναι καλο, αλλα παραειναι ακριβο στην αποκτηση των heroes/vanity items, κτλ. και αυτο μονο εμποδιο θα στεκοταν στο να μεγαλωσει σε ενα τοσο σκληρα ανταγωνιζομενo genre. γιαυτο πλεον πηρε την αποφαση η Blizz να δωσει αφθονο περιεχομενο, το οποιο θα ειναι προσβασιμο και απο αυτους που δεν πληρωνουν. και ειναι μια καλη επιχειρηματικη κινηση για το ιδιο το παιχνιδι. το μονο που με εχει ξενερωσει λιγο ειναι οτι το Brawl δινει 1 loot box, αντι 1000g οπως πριν. θα προτιμουσα το gold για να μπορω να αγοραζω τους ηρωες που θελω. τωρα πρεπει να βασιζομαι μονο στα daily quests. :/ Νομίζω πως αν κάνεις τα dailies (ειδικά με min/max προσέγγιση) μπορείς να αγοράζεις τους ήρωες όταν πέφτει η τιμή τους στα 10000g. Αυτό που παρατήρησα είναι πως έριξαν τις real money τιμές. Ο νέος ήρωας κοστίζει πια 7,5 ευρώ και πιο φτηνά αν αγοράσεις πολλά gems. Προσωπικά δε μου αρέσει η προσέγγιση που ακολούθησαν στο rarity. Έδωσαν legendary status σε skins που δε θα έπρεπε να είναι. Αυτό με έριξε εμένα καθώς μου έπεσαν στα veteran chests (arthas, anubarak, thrall) και για να κάνω reroll ξεπαραδιάστηκα. Έπεσαν και στα άλλα αντί να πέσει κάτι που με το παλιό σύστημα θα ήταν πραγματικά legendary.
Fulgore Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Η προσεγγιση οσον αφορα το rarity εχει μια λογικη παντως. Κακα τα ψεματα ορισμενα skins φαινεται οτι εχουν παραπανω δουλεια σε σχεση με καποια αλλα,ασχετως αν ειναι κακο για την τσεπη μας. Οσο για το reroll προσωπικα αν και το χρησιμοποιησα μολις 2 φορες(απο τις οποιες την μια μου εκατσε χειροτερο),το λατρευω σαν ιδεα γιατι δινει παραπανω επιλογες στον παικτη. 4
najinblue3 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Η προσεγγιση οσον αφορα το rarity εχει μια λογικη παντως. Κακα τα ψεματα ορισμενα skins φαινεται οτι εχουν παραπανω δουλεια σε σχεση με καποια αλλα,ασχετως αν ειναι κακο για την τσεπη μας. Οσο για το reroll προσωπικα αν και το χρησιμοποιησα μολις 2 φορες(απο τις οποιες την μια μου εκατσε χειροτερο),το λατρευω σαν ιδεα γιατι δινει παραπανω επιλογες στον παικτη. +απειρο συμφωνω με τα ρολλς
joemod Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Η προσεγγιση οσον αφορα το rarity εχει μια λογικη παντως. Κακα τα ψεματα ορισμενα skins φαινεται οτι εχουν παραπανω δουλεια σε σχεση με καποια αλλα,ασχετως αν ειναι κακο για την τσεπη μας. Οσο για το reroll προσωπικα αν και το χρησιμοποιησα μολις 2 φορες(απο τις οποιες την μια μου εκατσε χειροτερο),το λατρευω σαν ιδεα γιατι δινει παραπανω επιλογες στον παικτη. Για τη συζήτηση, ποια skins θεωρείς πως καλώς αναβαθμίστηκαν σε Legendary?
tzizzz Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 η χαρα του παιδιου αυτες οι μερες στο παιχνιδι εχω παθει σκινιαση ο νεος χαρτης ειναι γαματος. ειναι μεγαλος ανοιχτος που βοηθαει τους high mobility ηρωες. επιτελους και ενα δυνατο boss τα announcers πως τα χρησιμοποιω ingame? 1
bilisios Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Νομίζω τα legendary των Falstad, Leoric, Samuro και Arthas έπρεπε να ήταν legentary μπορώ να καταλάβω γιατί είναι legendary και μην σου πω ότι υπάρχουν και άλλα που δεν είναι και θα μπορούσαν να είναι. Γιαυτό ότι σας αρέσει πάρτε το γρήγορα μην αλλάξει γνώμη η Μαμά Blizzard. τα announcers πως τα χρησιμοποιω ingame? Αν τα κάνεις equip χρησιμοποιούνται αυτόματα.
joemod Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Νομίζω τα legendary των Falstad, Leoric, Samuro και Arthas έπρεπε να ήταν legentary μπορώ να καταλάβω γιατί είναι legendary και μην σου πω ότι υπάρχουν και άλλα που δεν είναι και θα μπορούσαν να είναι. Γιαυτό ότι σας αρέσει πάρτε το γρήγορα μην αλλάξει γνώμη η Μαμά Blizzard. Αν τα κάνεις equip χρησιμοποιούνται αυτόματα. Leoric και Samuro ήταν από πριν. Ο κανόνας πριν ήταν: Legendaries = 3 αλλαγές. Skin, abilities, voice over Epic = 2 αλλαγές. 2 από τα παραπάνω Rare = 1 αλλαγή Σε Leoric και Samuro ίσχυαν κι οι 3 αλλαγές. Σε Arthas και Falstad δεν έχει αλλαξει το voice over.
KilliK Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 ρε παιδια, ποτε ξεκιναει η 2η βδομαδα για την DVA? σημερα δεν ηταν;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Πρέπει να λειτουργεί τώρα, γιατί είμαστε week of May 1. http://us.battle.net/heroes/en/heroes20/nexuschallenge20/ Edit: Κοιτάω και στα fora. Not yet it seems (μετά το maintenance της Τρίτης; )
billsnake21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 ενδιαφέρουσες αλλαγές με γυμνό μάτι χωρίς πολύ ψάξιμο...Χμμμ ίσως αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία :ρ 1
najinblue3 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Σημερα μου κατσε οτι να ναι q, complete 3 vs ai, kai hero league δε μπορω να το κανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα