Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 NERF THIS!! (winky face!) 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=UgJLvtx5PzI D.Va flying and shooting at the same time, OP. Edit: Φυσικά πάω για Μπατσο-D.Va. https://www.youtube.com/watch?v=Bv2t9lwC7lk 1
tzizzz Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 στο αμουρικα ξεκιναει τωρα.. εμεις στο πηγαδι κατουρησαμε?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Αύριο το πρωί εμείς.
tzizzz Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 το ξερω ναι αλλα οκ θα μπορουσαν και τωρα.. εγω εδω ειμαι στο πισι μου 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 το ξερω ναι αλλα οκ θα μπορουσαν και τωρα.. εγω εδω ειμαι στο πισι μου Ισχύει, εμείς το πρωί δουλεύουμε, Blizzard. 1
Daredevil Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 pf χαλια πάλι η eu, το πρωί στις 8.... , τον game director τον άλλαξαν στην προσπάθεια να ανέβουν στην esport σκηνή, τώρα τι έχουν καταφέρει δεν ξέρω αλλά στο twitch πρέπει να έχει ανέβει. Τα τελευταία hero releases πάντως ήταν χάλια, κάποια nerf χωρίς λόγο... πχ κατέστρεψαν τον etc που πλέον παίζει χωρίς ουσιαστικό trait γιατί ήθελαν να τον κάνουν γενικότερο tank, άσε που τον tass πρέπει πλέον μετά το τόσο nerf στο plasma shield να τον μετονομάσουν spec.... άλλαξαν τπτ στο game engine ή marketing trick? https://www.reddit.com/r/heroesofthestorm/comments/67hopb/remember_to_update_your_nvidia_graphics_card/
bilisios Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Έχω μεγάλη περιέργεια να δω ποια είναι τα σχέδια τους για την Blizzcon.
bilisios Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Μετά από 50 box έτυχα 9 legendary skins, εσείς;
joemod Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 ωπα, αλλαξανε τον game director τον περασμενο Δεκεμβρη? και ελεγα ποιος ειναι ο μουσατος στο ΗΟΤS 2.0 trailer. κακο σημαδι αυτο, το παιχνιδι δεν πρεπει να τραβαει εμπορικα... Μπα. Στο Hearthstone και στο WoW έχουν αλλάξει οι directors. Το πιθανότερο είναι πως έπαθε burnout ο Browder. Αν όντως έπαθε πρέπει να έπαιξε ρόλο κι η παρουσία του στο twitter που ήταν συνεχώς αποδέκτης γκρίνιας. 1
najinblue3 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 7 veteran boxes + καμποσα rare + καμποσα normal, γεμισα skins και mounts, τελειο παιδες, Lucio emojis for the fuckin win
KilliK Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 λες και παιζεις διαφορετικο παιχνιδι ειναι, με το καινουργιο loot συστημα. προς το καλυτερο φυσικα. επισης αυτη η αλλαγη επιβεβαιωσε και την κριτικη του Total Biscuit για το παιχνιδι οταν πρωτοβγηκε πριν 2 χρονια: ναι μειν ειναι καλο, αλλα παραειναι ακριβο στην αποκτηση των heroes/vanity items, κτλ. και αυτο μονο εμποδιο θα στεκοταν στο να μεγαλωσει σε ενα τοσο σκληρα ανταγωνιζομενo genre. γιαυτο πλεον πηρε την αποφαση η Blizz να δωσει αφθονο περιεχομενο, το οποιο θα ειναι προσβασιμο και απο αυτους που δεν πληρωνουν. και ειναι μια καλη επιχειρηματικη κινηση για το ιδιο το παιχνιδι. το μονο που με εχει ξενερωσει λιγο ειναι οτι το Brawl δινει 1 loot box, αντι 1000g οπως πριν. θα προτιμουσα το gold για να μπορω να αγοραζω τους ηρωες που θελω. τωρα πρεπει να βασιζομαι μονο στα daily quests. :/ Μπα. Στο Hearthstone και στο WoW έχουν αλλάξει οι directors. Το πιθανότερο είναι πως έπαθε burnout ο Browder. Αν όντως έπαθε πρέπει να έπαιξε ρόλο κι η παρουσία του στο twitter που ήταν συνεχώς αποδέκτης γκρίνιας. ισως παιζει και αυτο ρολο, διαβασα στην επισημη ανανακοινωση οτι ο ιδιος προετοιμαζε τον αντικαστατη του για τα νεα του καθηκοντα μηνες πριν, δεν ηταν κατι ξαφνικο. 1
firepc Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Αντε τζογαρετε τωρα! Ποιος χεστηκε για το παιχνιδι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα