tsofras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Καλά βλέπω HGC από την προηγούμενη εβδομάδα, να δω πότε θα αποκτήσω την πειθαρχία να μην κάνω ντου με τα όσα σε ότι κινείται και να τρώω τα μούτρα μου 1
XPHSTOS_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 συμφωνω γενικα, ελληνα δε μπορω να δω, παντα φταινε οι αλλοι κ ποτε αυτος, και οι περισσοτεροι το παιζουν και top tier material οποτε δεν αξιζει καν να ασχοληθεις, τετοιο ψωνιο προσωπικα δεν το αντεχω hots grubby πολυ καλος, αλλα πλεον δε παιζω λογω ελλειψης hardware, δυστηχως με μακ δε μπορω να παιξω Δεν παίζει hots σε mac?! Είχα την εντύπωση πως όλα τα games της blizz παίζουν σε mac?! Ξενέρωμα... +1 για τον Grubby.
joemod Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δεν παίζει hots σε mac?! Είχα την εντύπωση πως όλα τα games της blizz παίζουν σε mac?! Ξενέρωμα... +1 για τον Grubby. Παίζει το hots σε mac. Έχω macbook mid 2010. Το overwatch ομως δεν παίζει, δεν έχει βγει καν έκδοση.
najinblue3 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 οχι εχει κανονικα εκδοση αλλα δυστηχως ειμαι με pro χωρις καρτα γραφικων, κ αναγκαστικα συμβιβαστηκα με 30-50 fps που μετα απο καμποσο καιρο εγινε unplayable μπορει να εχω 50 σταθερα αλλα μετα απο 10 λεπτα παιχνιδιου μπορει να με ριξει στα 20 και μενει εκει
tsofras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 οχι εχει κανονικα εκδοση αλλα δυστηχως ειμαι με pro χωρις καρτα γραφικων, κ αναγκαστικα συμβιβαστηκα με 30-50 fps που μετα απο καμποσο καιρο εγινε unplayable μπορει να εχω 50 σταθερα αλλα μετα απο 10 λεπτα παιχνιδιου μπορει να με ριξει στα 20 και μενει εκει Δοκίμασε μια βάση με ανεμιστήρες για να στο κρυώνει εγώ που το βάζω στη βάση όταν πάω εξοχικό παλεύεται αλλά και πάλι ίσα ίσα παίζεται αν το συγκρίνεις με το σταθερό (Intel iris 6000)
tzizzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 alex_000 δεν εχω τελειωσει ακομη τα παιχνιδια καταταξης για το ΤL αλλα μαλλον θα μπω καπου σιλβερ.. εσυ εισαι gold αρα δε μπορουμε να παιξουμε μαζι μεχρι ναμστε ιδιο ρανκ.. σωστα?
alex_000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) δεν έχει τέτοιους περιορισμούς το team league όπως θέλεις παίζεις. -------------- Επειδή κουράστηκα λίγο να ψάχνω και να μιλάω με κόσμο, θα έχω broadcast "Opios thelei TL 5da na mou pei" και αν έχετε όρεξη να παίξετε μου λέτε. Οι τρεις σταθεροί παίζουμε κάθε μέρα. Ελπίζω με τον καιρό να βρεθούν κάνα δύο σταθεροί ακόμα, thanks ------------- σήμερα (Κυριακή) είμαστε 4.. άλλος ένας Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2017 από alex_000 1
Fulgore Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 https://worldofwarcraft.com/en-us/news/20506167/earn-a-new-mount-for-azeroth Beginning February 14 through March 13, a new quest called For Azeroth! will be available in Heroes of the Storm. Play 15 Heroes of the Storm matches with a friend from your Battle.net® friends list, and you’ll be burning a new trail Play 15 matches of Heroes of the Storm using a Warcraft Hero while teamed up with a friend from your Battle.net friends list. Reap the Rewards: You’ll receive a Primal Flamesaber mount in World of Warcraft, plus a Judgment Charger mount and a 10-day Stimpack to carry on your adventures within Heroes of the Storm.
joemod Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 δεν έχει τέτοιους περιορισμούς το team league όπως θέλεις παίζεις. -------------- Επειδή κουράστηκα λίγο να ψάχνω και να μιλάω με κόσμο, θα έχω broadcast "Opios thelei TL 5da na mou pei" και αν έχετε όρεξη να παίξετε μου λέτε. Οι τρεις σταθεροί παίζουμε κάθε μέρα. Ελπίζω με τον καιρό να βρεθούν κάνα δύο σταθεροί ακόμα, thanks ------------- σήμερα (Κυριακή) είμαστε 4.. άλλος ένας Έχεις δίκιο. Θα σου χτυπάω κι εγώ την πόρτα.
alex_000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Επιτέλους καταφέραμε και κάναμε 2 games 5άδα από insomnia στην gold league, τα οποία κερδίσαμε για πλάκα με χαοτική διαφορά. Λίγο παραπάνω activity και νομίζω θα πάμε platinum για αρχή σχετικά εύκολα. 2
tsofras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 ^ ποιο μοντελο εχεις ? Macbook Pro 13 Retina Early 2015
KilliK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 πολλες αλλαγες στο UI του παιχνιδιου: http://eu.battle.net/heroes/en/blog/20581816 ειναι φανερο οτι η Blizz αρχιζει πλεον και δινει εμφαση στα ατομικα επιτευγματα των παικτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα