Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαν ειμαστε αρκετοι που παιζουμε αλλα λογω χρονου και προγραμματος ΔΕΝ μπορουμε να μαζευομαστε οπως θα θελαμε. εγω πχ το τελευταιο διμηνο μπαινω συνηθως κατα τις 11 βραδυ.. οι αλλοι δυο μπορουν μονο πρωινα μεχρι μεσημερι .. μεγαλωνουμε και το gaming ειναι απο τις τελευταιες ανησυχιες μας πια :P

τα Σ/κ συνηθως ειναι πιο χαλαρα

θυμησε μου το ingame ονομα σου

atomic, εμείς παίζουμε συχνά 10πμ με 1am 

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

100% σωστός, έχω παίξει παιχνίδι με τον xul στο pirate bay fp,ξεκινάω τους εξηγώ πως σε αυτο το map είναι σπασμένος αφού σοκάρει και πουσαρει 2 lanes ταυτόχρονα ενώ αυτοί πρέπει να κάνουν roam/gang/chest/camps. Προφανώς δουλεύει έχουμε φτάσει πριν το 1ο pay 10-8 με τα 2 φορτ τους half life, αλλά επειδή ο παίζουμε team brawler έχω έναν που μου εύχεται καρκίνους κλπ γιατί (u dont play with team) αρχίζει κάτι yolo βρισίδια κλπ ψοφάει συνεχώς εντέλει το παίρνουμε  με 2 keeps up κι γω με 24κ xp αλλά μέχρι το τελος πίστευε ότι κέρδισε γιατί σκότωσε 5-6 heroes....

Τα λέω αλλά ποιος με ακούει... και άντε εγώ είμαι nobody τα λένε και οι pro τα λέει και ο Khaldor αλλά η blizzard προχωρά πολύ αργά σε τέτοιου είδους αλλαγές.. ακόμη πειραματίζεται νομίζω.

Προσωπικά είναι το 1ο moba που έπαιξα οπότε δεν ξέρω, μπορεί να έχω και λάθος.. αλλά το έχω περάσει αυτό το στάδιο που κράζω.

Όταν πρωτο-ξεκίνησα το game είχα μερικούς φίλους πολύ καμένους σε DOTA και LOL οπότε κάποια βασικά μου τα έδειξαν αλλά αργότερα το έφτυσαν το game και συνέχισαν με OW και WoW.

Εγώ έμεινα να παίζω HOTS γιατί πραγματικά το γουστάρω πολύ το game.

Όντας άμαθος και αδαής έκανα κάτι τρελά λάθη στο game και έπειτα από ένα εξαιρετικά κακό pre-season rank (δεν μπορούσα να πέσω κάτω από 30) έστρωσα τον κώλο μου κάτω και έλιωσα στα streams / pro competitive games και youtube channels για να μπορέσω να πιάσω cues για το τι κάνω λάθος.

Κατάφερα να γυρίσω το αρνητικό των 180 ηττών που είχα στο HL και τότε κατάλαβα τι εστί MMR hell.

Προφανώς και δεν περιμένω από όλους τους παίκτες να πεθάνουν τα tutorials και στα streams για να γίνουν καλύτεροι.

Οπότε δεν έχω τρελές απαιτήσεις, αλλά god damn it μην αφήνεις την ομάδα σου χωρίς support και frontlines... at least!

Τα soft reset της blizzard βοήθησαν αλλά πάλι έχει τα θεματάκια του, όπως και εγώ.

Έχει κάνει βήματα προς τα μπρος η Blizz, της το αναγνωρίζω.

Οπότε απλά οψόμεθα για το μέλλον.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις να προτείνεις κανα καλό tutorial να ρίξω και εγώ ένα βλέφαρο?

Απο streams βλέπω (για τον χαβαλέ ποιο πολύ) και εγώ αρχάριος σε moba είμαι αλλά θα ήθελα να διαβάσω κανα 2 πραγματάκια να βελτιωθώ .

Ελπίζω πάντως στα unranked τουλάχιστον να είναι καλύτερη η κατάσταση απο τα qm , γιατί όσο άσχετος και να είμαι κυκλοφορεί κόσμος που ούτε καν σκέφτεται πώς να παίξει

Δημοσ.

Καταρχήν παίζεις τα tutorials του παιχνιδιού. Για παράδειγμα από tutorial έμαθα ότι πρέπει να είσαι σε συγκεκριμένο range όταν πεθαίνει enemy minion για να πάρεις xp. Σαν μπόνους παίρνεις και gold :) 

Στη συνέχεια βλέπεις στο youtube βίντεο από Grubby (followgrubby) και mfpallytime. Ένα πράγμα που θα χρειαστεί να μάθεις και θέλει practice είναι το stutterstepping, η διαδικασία του να κάνεις autoattack και move. Τον grubby μπορείς να τον βλέπεις και στο twitch.(twitch.tv/followgrubby). Πολλές φορές εξηγεί τι κάνει κι απαντά σε ερωτήσεις. 

Στο twitch κάνει πού και πού stream ο YellowFlashGR που είναι Έλληνας grandmaster. Εξηγεί για ποιο λόγο επιλέγει ό,τι επιλέγει στο draft κι επίσης απαντά σε ερωτήσεις. 

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα ο τρίτος λείπει και θα είμαστε δύο. Πιστεύω σας έχω όλους που στείλατε πμ η γράψατε εδώ οπότε μπορούμε να κάνουμε κάνα TL (χλωμό για 5άδα μάλλον τριάδα).. Παρασκευή συνήθως το λιώνουμε από 9-10 μέχρι 3-4. Κάνα δύο βλέπω είστε και active σχετικά 

Σαβατοκύριακό θα έιναι και ο τρίτος οπότε μπορεί να γίνει κάνα θαύμα και να κάνουμε και 5 αδα το βράδυ

• Like 1
Δημοσ.

1) http://www.gosugamers.net/heroesofthestorm/guides
2) Streamers όπως ο Chu8.
2α) Πολλοί Pro players όπως ο Quackniix, Chris, AlexTheProG κ.α. streamάρουν ανα καιρούς.
Πολλοί δεν εξηγούν τι και πως, αλλά αν έχεις μια ιδέα, μπορείς να πάρεις cues από τα positioning τους, πότε χώνονται και πότε όχι...
Μικρά πραγματάκια που κάνουν την διαφορά.
3) MFPallyTime στο youtube (μακράν ο καλύτερος και πιο επαγγελματίας* streamer που έχω δει ποτέ μου.
Δεν είναι Pro, ουτε καν στο επίπεδο που είναι ο Chu8 ή κάποιοι άλλοι.
Είναι εξαιρετικός γιατί εξηγεί εσκεμμένα ότι κάνει και πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να παίζεις καλά και να εξηγείς την κάθε σου κίνηση.
4) Games από την competitive scene του παιχνιδιού.
Έχουμε το HGC τώρα και έχουμε χορτάσει ωραία παιχνίδια τις τελευταίες εβδομάδες.

* Πριν λίγο έτυχε και κοιτούσα HS, έναν έλληνα streamer επαγγελματία και καλά, sponsored ή μέλος της esport team του Παναθηναικού (kudos στον ΠΑΟ για την κίνηση αυτή). Απογοήτευση...
Όσους Έλληνες streamer έχω δει είναι επιεικώς για κλωτσιές...
Κακή ποιότητα εικόνας/ήχου.
Κακή συμπεριφορά προς τους αντιπάλους και πολλές φορές προς το chat.
Βαριούνται, βρίζουν, πίνουν και καπνίζουν.. τραγικό.

btw, αν και το έχω ξαναδώσει, το nametag μου είναι Oxyhydrogen#2988 
Όποιος θέλει κάνει add.
Δεν είμαι τρελά active, sadly... life happens...

• Like 1
Δημοσ.

1) http://www.gosugamers.net/heroesofthestorm/guides

2) Streamers όπως ο Chu8.

2α) Πολλοί Pro players όπως ο Quackniix, Chris, AlexTheProG κ.α. streamάρουν ανα καιρούς.

Πολλοί δεν εξηγούν τι και πως, αλλά αν έχεις μια ιδέα, μπορείς να πάρεις cues από τα positioning τους, πότε χώνονται και πότε όχι...

Μικρά πραγματάκια που κάνουν την διαφορά.

3) MFPallyTime στο youtube (μακράν ο καλύτερος και πιο επαγγελματίας* streamer που έχω δει ποτέ μου.

Δεν είναι Pro, ουτε καν στο επίπεδο που είναι ο Chu8 ή κάποιοι άλλοι.

Είναι εξαιρετικός γιατί εξηγεί εσκεμμένα ότι κάνει και πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να παίζεις καλά και να εξηγείς την κάθε σου κίνηση.

4) Games από την competitive scene του παιχνιδιού.

Έχουμε το HGC τώρα και έχουμε χορτάσει ωραία παιχνίδια τις τελευταίες εβδομάδες.

* Πριν λίγο έτυχε και κοιτούσα HS, έναν έλληνα streamer επαγγελματία και καλά, sponsored ή μέλος της esport team του Παναθηναικού (kudos στον ΠΑΟ για την κίνηση αυτή). Απογοήτευση...

Όσους Έλληνες streamer έχω δει είναι επιεικώς για κλωτσιές...

Κακή ποιότητα εικόνας/ήχου.

Κακή συμπεριφορά προς τους αντιπάλους και πολλές φορές προς το chat.

Βαριούνται, βρίζουν, πίνουν και καπνίζουν.. τραγικό.

btw, αν και το έχω ξαναδώσει, το nametag μου είναι Oxyhydrogen#2988 

Όποιος θέλει κάνει add.

Δεν είμαι τρελά active, sadly... life happens...

τι εννοεις Κακή συμπεριφορά προς τους αντιπάλους?

Δημοσ.

τι εννοεις Κακή συμπεριφορά προς τους αντιπάλους?

Εννοώ ότι τους βρίζουν, όταν χάνουν πάντα φταίνε οι άλλοι.

Συμπαίκτες και αντίπαλοι...

Κοινώς κάνουν σαν 10χρονα παιδάκια

• Like 1
Δημοσ.

ετσι ειναι οπως τα λες αλλα εγω να σου πω απλα οτι, το 80% των στριμερς γενικα, ελληνες-ξενοι εχει Κακή ποιότητα εικόνας/ήχου.

Το 90% βαριεται που ζει,  Το 150% βριζει. Και αρκετοι ναι πινουν και καπνιζουν. Πολλοι στριμερς το χουν αυτο, δλδ το " στα @@ ολα"

Δημοσ.

ετσι ειναι οπως τα λες αλλα εγω να σου πω απλα οτι, το 80% των στριμερς γενικα, ελληνες-ξενοι εχει Κακή ποιότητα εικόνας/ήχου.

Το 90% βαριεται που ζει,  Το 150% βριζει. Και αρκετοι ναι πινουν και καπνιζουν. Πολλοι στριμερς το χουν αυτο, δλδ το " στα @@ ολα"

Γιαυτό και ξεχωρίζω streamers όπως ο MFPallyTime,ο Trump κλπ.

Οι άνθρωποι έχουν πάρει στα σοβαρά αυτό που κάνουν και φαίνεται.

Ειδικά για τον MFP, δεν έχω λόγια. Είμαι εντυπωσιασμένος με την ποιότητα του περιεχομένου του.

Δημοσ.

σε πειραζουν οι ελληνες καλα δε λεω ειναι τραγικοι, αλλα προτεινεις τον chu ο οποιος ειναι τραγικοτερος ολων imho

intentional throw, afking, feeding +++

Link.png Site: reddit

Δημοσ.

Τον Chu8 τον προτείνω γιατί ξέρει να παίζει.
Ώρες ώρες μαλακίζεται in game, αλλά σαν έναν σεβασμό προς το κοινό του το έχει.
Βεβαια κάνει και καραγκιοζιλίκια, τύπου ξύρισμα το κεφάλι αλλά το skill το έχει και κάτι μπορεί να μάθεις.

Αυτόν που είπα ότι είναι επαγγελματίας με τα όλα του είναι ο MFP και κανένας άλλος.
Δεν έχω δει τέτοιο επαγγελματισμό από κανέναν άλλο.

Ακόμη και οι pro Insomnia, AlexTheProG κλπ.... όλους τους έχω δει να στραβώνουν κλπ. αλλά αυτοί παίζει να streamάρουν και υποχρεωτικά για να προωθήσουν το game ή την ομάδα τους.
Ειδικά οι FNATIC streamάρουν όλοι...

Δεν είπα ότι οι ξένοι είναι άγιοι, αλλά το βρισίδι και η βαρεμάρα είναι βασικά χαρακτηριστικά δικά μας.
Και άντε μερικοί streamάρουν for fun και στα @@ τους.
Όταν όμως είδα σήμερα το άλλον με το λόγκο του παναθηναικού να πιάνει την μισή οθόνη και ο τύπος να είναι βαρεμένος, σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με θόρυβο από πίσω, τσιγάρα, να μιλάει σε άλλους γύρω του.. εκεί είναι που εκνευρίζομαι. Με την ασέβεια.
Ο τύπος προφανώς θέλει να το κάνει επαγγελματικά αυτό, για να ανήκει στην ομάδα esports του ΠΑΟ.
Η συμπεριφορά του όμως ήταν εντελώς αντιπεπαγγελματική και αντιπαιδαγωγική.

Δημοσ.

συμφωνω γενικα, ελληνα δε μπορω να δω, παντα φταινε οι αλλοι κ ποτε αυτος, και οι περισσοτεροι το παιζουν και top tier material οποτε δεν αξιζει καν να ασχοληθεις, τετοιο ψωνιο προσωπικα δεν το αντεχω

hots grubby πολυ καλος, αλλα πλεον δε παιζω λογω ελλειψης hardware, δυστηχως με μακ δε μπορω να παιξω  :cry:

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω σε ολα με XRHSTOS_ , τωρα το σκ πχ εχει HGC games μπορει καποιος να δει ωραια plays.Βασικα θελει και αρκετό practice και να ξέρεις καλα τον χαρακτηρα σου που απαιτει αρκετά εως πολλα games. Χειροτερος streamer σε χαρακτηρα ειναι ο mewnfare , οταν χανει παντα φταιει το team του οχι αυτος:) Θα σε κανω add XRHSTOS μπορει να παιξουμε κανα game

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...