Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

oi L5 einai oi ballistix. Σ ολες τις ομαδες πανε και ερχονται παικτες. Και στις NA, EU

Ουπς, ναι. Λάθος μου για τους L5. Η αναταραχή που ανέφερα ήταν συνδυασμός κι άλλων πραγμάτων. Δεν τα θυμάμαι όμως. Στο reddit τα είχα διαβάσει από ένα ανταποκριτή. Πιθανώς υπερέβαλα. Έτσι το είχα αντιληφθεί. 

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

συνεχίζουμε σχεδόν κάθε μέρα team league 3 άτομα στο heroes, με fluctuations μεταξύ gold 3-5. 

Μου φαίνεται περίεργο που είναι ΤΟΣΟ δύσκολο να βρω άλλους δύο consistent.. από ότι φαίνεται το game δεν έχει και τόσο φανατικό κοινό :/

θα κοιτάξω τα μηνύματα που μου στείλατε μήπως ξέχασα κανένα

Δημοσ.

συνεχίζουμε σχεδόν κάθε μέρα team league 3 άτομα στο heroes, με fluctuations μεταξύ gold 3-5. 

Μου φαίνεται περίεργο που είναι ΤΟΣΟ δύσκολο να βρω άλλους δύο consistent.. από ότι φαίνεται το game δεν έχει και τόσο φανατικό κοινό :/

θα κοιτάξω τα μηνύματα που μου στείλατε μήπως ξέχασα κανένα

Δεν νομίζω γενικότερα ότι έχει πολύ κόσμο, τώρα τελευταία τα que times έχουν τριπλασιαστεί.... Το παιχνίδι έχει ένα τεράστιο μείον, το draft είναι το 70% του παιχνιδιού. Μπορείς να κερδίσεις με χειρότερο draft αλλά πολύ δύσκολα και ειδικά στο hl είναι τουλάχιστον ανόητο και εκνευριστικό.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι το χαλαει η ιδια η bliz. Εχει βγαλει τελευταια ολο αορατους ηρωες οπως, Valeera, Samuro, Zeratul, Nova και γινεται ενα bloodbath ολη την ωρα. 2 απ αυτους να εχεις για αντιπαλους, (που σ ολα τα qms θα τους εχεις σιγουρα. Μερικες φορες και 3 μαζι) σε σκοτωνουν σε μισο δευτερολεπτο συνεχεια σ ολο το game. Αυτος ειναι και ο λογος που πλεον παιζω μονο 2 ματσακια την εβδομαδα...

Δημοσ.

Υπάρχει κακό balance στο παιχνίδι και δεν υπάρχει ξεκάθαρος μηχανισμός. Αν δεις στα pro games από το draft οι αναλυτές σου λένε και ποιος θα κερδίσει και μετά παρακολουθείς και ακούς ε μα το έλεγα

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι το χαλαει η ιδια η bliz. Εχει βγαλει τελευταια ολο αορατους ηρωες οπως, Valeera, Samuro, Zeratul, Nova και γινεται ενα bloodbath ολη την ωρα. 2 απ αυτους να εχεις για αντιπαλους, (που σ ολα τα qms θα τους εχεις σιγουρα. Μερικες φορες και 3 μαζι) σε σκοτωνουν σε μισο δευτερολεπτο συνεχεια σ ολο το game. Αυτος ειναι και ο λογος που πλεον παιζω μονο 2 ματσακια την εβδομαδα...

Καλημέρα,

Για μένα το θέμα δεν είναι οι 2-3 αόρατοι αντίπαλοι, αλλά οι συμπαίκτες που τις περισσότερες φορές είναι σκράπες. Βλέπω το shimmer, κάνω ping danger και δεν καταλαβαίνουν τίποτε. Ούτε τους βγάζουν από το stealth ούτε πάνε κοντά στα towers για να γλυτώσουν το gank. Προχθές ήμουν σε παιχνίδι που οι συμπαίκτες Butcher και Stitches ήξεραν τι να κάνουν. Η valeera αχρηστεύθηκε τελείως. Ο Butcher τελείωσε με 20 kills και το παιχνίδι ήταν παρέλαση. 

Το qm όταν είναι εκνευριστικό, είναι σχεδόν πάντα λόγω των συμπαικτών.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό είναι το μόνο πρόβλημα που έχω συναντήσει στο game.
Και αυτό λέγετε QM.

Στο QM δεν μαθαίνεις τον ήρωα εκτός αν δώσεις βάση.
Αν παίζεις δηλαδή QM με σκοπό να βλέπεις πως ανταποκρίνεται ο ήρωας σε διάφορα σενάρια... 
Αλλά πραγματικά πόσοι παίζουν QM με αυτό το σκοπό.

Αυτό αργότερα έχει αντίκτυπο στο Drafted και ακόμη χειρότερα στο HL.
Το Game οπως αναφέρθηκε είναι πολύ team play oriented και το draft είναι σημαντικός παράγοντας.

Τις περισσότερες φορές που χάνουμε είναι γιατί κάποιοι Draft-αραν με την λογική που βλέπουν στο QM.
Full YOLO, 5 assassins, 1 tank με 4 assassins... και σαν να μη φτάνει αυτό, όταν βλέπουν ότι τρώμε πούτσα στο game δεν προσπαθούν να παίξουν "έξυπνα" τύπου: Τι έχουμε? 5 Assassins... άρα τι κάνουμε καλά... gank.
Άρα θα πρέπει να κυνηγάμε αυτούς που κάνουν over extend και αν φάμε κανα healer ή κανα tank, τότε μπορούμε να χωθούμε και σε team fight.
Αλλά δεν σκέφτονται έτσι, βλέπουν ότι δεν "πάνε" οι ομάδες και παραδίδουν τα όπλα!

Δηλαδή, ακόμη και κακά draft, αν παίξεις λίγο πιο μεθοδικά, λίγο με μυαλό.
Μπορείς να πάρεις το game ή τουλάχιστον να κάνεις ενδιαφέρον και να τους κοντράρεις λίγο.

Και αυτό το Mentality περνάει στο Drafted και στο HL.
Η μόνη λύση είναι γίνει πιο αυστηρό το Matchmaking στο QM.
Δηλαδή να βάζει με το ζόρι 1 tank και 1 healer στην κάθε ομάδα.
Επίσης πρέπει να γίνει καλύτερος διαχωρισμός μεταξύ των supports και των tank / bruisers.

• Like 2
Δημοσ.

Μετά το σημερινό Update μπαίνει σε qm σε 20s δεν ξέρω τι άλλαξε

Έχουν μπει και ξεχασμένοι για να πάρουν το WoW mount.

Άσε που είναι και release νέου ήρωα.. θα στρώσει μέχρι το ΣΚ.

Δημοσ.

Αυτό είναι το μόνο πρόβλημα που έχω συναντήσει στο game.

Και αυτό λέγετε QM.

Στο QM δεν μαθαίνεις τον ήρωα εκτός αν δώσεις βάση.

Αν παίζεις δηλαδή QM με σκοπό να βλέπεις πως ανταποκρίνεται ο ήρωας σε διάφορα σενάρια... 

Αλλά πραγματικά πόσοι παίζουν QM με αυτό το σκοπό.

Αυτό αργότερα έχει αντίκτυπο στο Drafted και ακόμη χειρότερα στο HL.

Το Game οπως αναφέρθηκε είναι πολύ team play oriented και το draft είναι σημαντικός παράγοντας.

Τις περισσότερες φορές που χάνουμε είναι γιατί κάποιοι Draft-αραν με την λογική που βλέπουν στο QM.

Full YOLO, 5 assassins, 1 tank με 4 assassins... και σαν να μη φτάνει αυτό, όταν βλέπουν ότι τρώμε πούτσα στο game δεν προσπαθούν να παίξουν "έξυπνα" τύπου: Τι έχουμε? 5 Assassins... άρα τι κάνουμε καλά... gank.

Άρα θα πρέπει να κυνηγάμε αυτούς που κάνουν over extend και αν φάμε κανα healer ή κανα tank, τότε μπορούμε να χωθούμε και σε team fight.

Αλλά δεν σκέφτονται έτσι, βλέπουν ότι δεν "πάνε" οι ομάδες και παραδίδουν τα όπλα!

Δηλαδή, ακόμη και κακά draft, αν παίξεις λίγο πιο μεθοδικά, λίγο με μυαλό.

Μπορείς να πάρεις το game ή τουλάχιστον να κάνεις ενδιαφέρον και να τους κοντράρεις λίγο.

Και αυτό το Mentality περνάει στο Drafted και στο HL.

Η μόνη λύση είναι γίνει πιο αυστηρό το Matchmaking στο QM.

Δηλαδή να βάζει με το ζόρι 1 tank και 1 healer στην κάθε ομάδα.

Επίσης πρέπει να γίνει καλύτερος διαχωρισμός μεταξύ των supports και των tank / bruisers.

100% σωστός, έχω παίξει παιχνίδι με τον xul στο pirate bay fp,ξεκινάω τους εξηγώ πως σε αυτο το map είναι σπασμένος αφού σοκάρει και πουσαρει 2 lanes ταυτόχρονα ενώ αυτοί πρέπει να κάνουν roam/gang/chest/camps. Προφανώς δουλεύει έχουμε φτάσει πριν το 1ο pay 10-8 με τα 2 φορτ τους half life, αλλά επειδή ο παίζουμε team brawler έχω έναν που μου εύχεται καρκίνους κλπ γιατί (u dont play with team) αρχίζει κάτι yolo βρισίδια κλπ ψοφάει συνεχώς εντέλει το παίρνουμε  με 2 keeps up κι γω με 24κ xp αλλά μέχρι το τελος πίστευε ότι κέρδισε γιατί σκότωσε 5-6 heroes....

Δημοσ.

Έχουν μπει και ξεχασμένοι για να πάρουν το WoW mount.

Άσε που είναι και release νέου ήρωα.. θα στρώσει μέχρι το ΣΚ.

Σε άλλα releases δεν έχει γίνει έτσι. Υποθέτω ότι συγκεκριμένα λόγω Lucio γίνεται αυτό. Αρκετός κόσμος που παίζει Overwatch θεωρεί πως έχει γίνει καλή μεταφορά του ήρωα. 

100% σωστός, έχω παίξει παιχνίδι με τον xul στο pirate bay fp,ξεκινάω τους εξηγώ πως σε αυτο το map είναι σπασμένος αφού σοκάρει και πουσαρει 2 lanes ταυτόχρονα ενώ αυτοί πρέπει να κάνουν roam/gang/chest/camps. Προφανώς δουλεύει έχουμε φτάσει πριν το 1ο pay 10-8 με τα 2 φορτ τους half life, αλλά επειδή ο παίζουμε team brawler έχω έναν που μου εύχεται καρκίνους κλπ γιατί (u dont play with team) αρχίζει κάτι yolo βρισίδια κλπ ψοφάει συνεχώς εντέλει το παίρνουμε  με 2 keeps up κι γω με 24κ xp αλλά μέχρι το τελος πίστευε ότι κέρδισε γιατί σκότωσε 5-6 heroes....

Κι έκανε upvote τον εαυτό του στην MVP screen.

• Like 1
Δημοσ.

μαν ειμαστε αρκετοι που παιζουμε αλλα λογω χρονου και προγραμματος ΔΕΝ μπορουμε να μαζευομαστε οπως θα θελαμε. εγω πχ το τελευταιο διμηνο μπαινω συνηθως κατα τις 11 βραδυ.. οι αλλοι δυο μπορουν μονο πρωινα μεχρι μεσημερι .. μεγαλωνουμε και το gaming ειναι απο τις τελευταιες ανησυχιες μας πια :P

τα Σ/κ συνηθως ειναι πιο χαλαρα

θυμησε μου το ingame ονομα σου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...