tzizzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 το παιχνιδι μια χαρα τα παει απο κοσμο που το ειδες οτι η team liguid το παρατησε? αυτη τη στιγμη εχει stream στα live events δεν υπαρχει περιπτωση να το παρατησει η εταιρεια
firepc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 h team liquid τελειωσανε εδω και καιρο. Ο cris που δινεις στο λινκ παιζει μονος του HL. Το παιχνιδι εχει κοσμο. Αν πχ ψαξεις για παιχνιδι σε qm HL TL βρισκεις μεσα σε 100 δευτερολεπτα. (αρα υπαρχει κοσμος που παιζει) Το ποσο μελλον θα εχει κανεις δεν το ξερει
alex_000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να το υποστηρίζει η blizzard τουλάχιστον για τα επόμενα 5 χρόνια. Ίσως αλλάξει μοντέλο και δώσει τους ήρωες τζάμπα για να μαζέψει παραπάνω κόσμο αλλά μέχρι εκεί. όσον αφορά το κομμάτι των e-sports η blizzard κάνει τεράστιες αλλαγές που θα φέρουν πολύ κόσμο στο heroes, η μεγαλύτερη από τις οποίες είναι ότι οι pro ομάδες θα έχουν contract με την blizzard και θα πληρώνονται (μιλάω για salary όχι prizes στα events) έτσι ώστε να αφοσιωθούν 100% στο gaming. http://us.heroesofthestorm.com/esports/en/news/20271292 http://us.heroesofthestorm.com/esports/en/overview BTW σας έχω κάνει ολους add αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς. Δεν πειράζει παίζουμε τριάδα TL και παρόλο που έχουμε μείνει στο gold 2, δεν έχω παράπονο μια χαρά games γίνονται. 1
joemod Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 ρε παιδα, πως τα παει απο κοσμο το παιχνιδι; εμαθα οτι οι team liquid διαλυσανε μονιμα την ομαδα τους και το hots site του Curse network εκλεισε. εχω αρχισει και επενδυω στο παιχνιδι, δεν θελω ομως μετα απο κανα χρονο να ανακοινωσει η Blizz οτι παραταει την υποστηριξη του και παει χαμενος ο χρονος μου... To hots site του Curse έκλεισε γι άλλους λόγους. Πρώτον ένα άτομο δούλευε πάνω σε αυτό - μαζί με του Overwatch κιόλας- και δεύτερον γιατί σαν community site δεν έπιασε καθώς δεν είχε να προσφέρει κάτι, ειδικά αν το συγκρίνεις με το αντίστοιχο subreddit. Ούτε mmo-champion μπορούσε να γίνει, ούτε να γίνουν συζητήσεις τύπου deck crafting όπως στο HearthStone. Για την team liquid, κρίμα. Νομίζω όμως ότι η pro scene δεν είναι αλληλένδετη με τον κόσμο που παίζει το παιχνίδι. Σίγουρα η Blizzard δεν έχει πετύχει στο pro μέρος του παιχνιδιού, θα δούμε όμως με το HGC πώς θα αλλάξει η κατάσταση. Ένας κολοσσός πάντα είναι πιο δυσκίνητος ενώ έχει να ανταγωνιστεί και 2 τεράστια σε απήχηση παιχνίδια. Αν κάτι μπορεί να προκαλεί ανησυχία, αυτή είναι η αναταραχή στην pro scene της Κορέας. Μιλώντας για μένα, πρέπει να κοντεύω 2 χρόνια που το παίζω κι εξακολουθώ να έχω την ίδια όρεξη (στα όρια του καψίματος). 3
TechnoV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Το game ειναι πέτσα κ παει άπατο. Τραγικά λαθη σε mm, full casual, no carry κτλ. Εχω 1200 games κ απλα βαρεθηκα. Το καλύτερο draft κερδίζει. Skill μηδαμινό.
joemod Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Το game ειναι πέτσα κ παει άπατο. Τραγικά λαθη σε mm, full casual, no carry κτλ. Εχω 1200 games κ απλα βαρεθηκα. Το καλύτερο draft κερδίζει. Skill μηδαμινό. Πώς το τεκμηριώνεις ότι πάει άπατο; Όσον αφορά το skill διαφωνώ κάθετα. Υπάρχει και τεράστιο μάλιστα. Μην περιμένεις όμως ίδιου τύπου με LoL και Dota2. Το draft πρέπει να παίζει ρόλο. Αλλιώς δε θα έπρεπε να υπάρχει. Είναι μέρος του παιχνιδιού. 6
Amaretos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Αν δεν επαιζε το skill θα παιρναμε το draft και δεν χρειαζοταν να γινει το match
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Can't stop, won't stop! 1
KilliK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Lucio in da house! https://www.youtube.com/watch?v=iQ_1HIvclmQ 1
tzizzz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=MRlkCiPVmII οι παιχτες του overwatch ειναι πιο ωραιοι στο Hots παρα στο overwatch 1
KilliK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Αν κάτι μπορεί να προκαλεί ανησυχία, αυτή είναι η αναταραχή στην pro scene της Κορέας. ποια αναταραχη;
joemod Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 ποια αναταραχη; Καλημέρα, Δε θυμάμαι ακριβώς ένα μήνα μετά όλα τα περιστατικά. Ο θεωρητικά καλύτερος μηχανικά παίκτης (Rich) σταμάτησε να παίζει. Αν θυμάμαι καλά άλλο ένα μέλος της MVP Black αποχώρησε από την ομάδα. Για την αντικατάστασή τους η Black πήρε 2 μέλη από την Miracle με αποτέλεσμα να μειωθεί η δύναμη της Miracle. Από την κορυφαία ομάδα (Tempest/L5), έφυγαν 2 παίκτες. Δε θυμάμαι καλά, είχε σηκωθεί όμως πολλή σκόνη.
firepc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα, Δε θυμάμαι ακριβώς ένα μήνα μετά όλα τα περιστατικά. Ο θεωρητικά καλύτερος μηχανικά παίκτης (Rich) σταμάτησε να παίζει. Αν θυμάμαι καλά άλλο ένα μέλος της MVP Black αποχώρησε από την ομάδα. Για την αντικατάστασή τους η Black πήρε 2 μέλη από την Miracle με αποτέλεσμα να μειωθεί η δύναμη της Miracle. Από την κορυφαία ομάδα (Tempest/L5), έφυγαν 2 παίκτες. Δε θυμάμαι καλά, είχε σηκωθεί όμως πολλή σκόνη. oi L5 einai oi ballistix. Σ ολες τις ομαδες πανε και ερχονται παικτες. Και στις NA, EU
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα