Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

μπορει να τον δουμε με την human form του

To πιο πιθανό, ναι. Και σε καμιά ulti να περνάει πάνω από την πίστα σαν σκιά (όπως το Hyperion) ή size nerf όπως η Sindragosa.

• Like 2
Δημοσ.

ποτε τελειωνει η σεζον ?

Νομίζω 12/12 (ή 13/12). Για σιγουριά μιας και δεν έχω πρόσβαση αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι βλέπεις την μπάρα που υπάρχει στο ranked mode κάτω από το hero/team league.

Όποιος θέλει να πάρει το απλό mount και δεν έχει χρόνο/διάθεση να ανέβει plat, μπορεί να παίξει μέσα στο σαββατοκύριακο 10 placement games team league. Μπαίνοντας στα chat channels tryteamleague, teamleague βρίσκει κι άλλο κόσμο που ψάχνει το ίδιο. Μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να παίζουν στην ίδια ομάδα παίκτες bronze league. 

• Like 1
Δημοσ.
Winter Veil 2016

We’re swiftly approaching the end to another year, but the holiday season is just beginning in the Nexus. Join us from December 14–January 4 for a Winter Veil event that brings a virtual stocking-full of gifts to heroes all over the globe!

δωστε στο λαο rewards :P

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η αλλαγή που κάνανε στο HL και TL μας βόλεψε γιατί μπορούμε και μπαίνουμε 3 man party για TL. Παίζουμε στο Gold 2 currently. 

Αν βρούμε άλλους 2 gold επιπέδου στο HL η TL να κάνουμε 5άδα

(ξέρω ότι δεν θα γίνει ποτέ αλλά whatever)

Δημοσ.

Καλησπερα φίλε,

Κάνε με add αμα θες άτομα για πεντάδα, tonedeaf#2142. Έχω καταταχθεί plat 2 στο TL(diamond στο HL), παίζω όλες τις θέσεις.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδα, πως τα παει απο κοσμο το παιχνιδι; εμαθα οτι οι team liquid διαλυσανε μονιμα την ομαδα τους και το hots site του Curse network εκλεισε.

εχω αρχισει και επενδυω στο παιχνιδι, δεν θελω ομως μετα απο κανα χρονο να ανακοινωσει η Blizz οτι παραταει την υποστηριξη του και παει χαμενος ο χρονος μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...