Silverage Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Έκανα τα 15 παιχνίδια για τον Genji χθες. Απο τις 2 ώρες, την μία την περίμενα στο queue. 5 λεπτα το παιχνίδι (vs AI), 3 λεπτά το queue time. Απάλευτο. Ευτυχώς προς το τέλος κάναμε 5άδα και μπαίναμε κατευθείαν.
tsofras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 A ισχύει και για το AI αυτό? Χμμμ δεν το σκέφτηκα
Silverage Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 A ισχύει και για το AI αυτό? Χμμμ δεν το σκέφτηκα Μπορείς βέβαια να διαλέξεις AI teammates αλλά θέλει τουλάχιστον 3 άτομα για να βγεί γρήγορα.
tsofras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Παίδες έχω μεγάλο πρόβλημα με το game μου κάνει αρκετά εκνευριστικά κολλήματα για κανα 2 δευτερόλεπτα , μετά στρώνει και μετά απο λιγο πάλι τα ίδια. Έψαξα και στο νετ αντιμετωπίζουν και άλλοι με nvidia ίδια θέματα , είμαι updated με drivers , βλέπω σταθερά FPS 100 - 120 , όταν κολλάει τα FPS παραμένουν τα ίδια, απο θερμοκρασίες είμαι κομπλέ . Βασικά μόνο σε αυτό το game έχω θέμα , και Overwatch που έπαιξα τώρα το Σ/Κ μπόμπα ήταν ( για να αποκλείσω κάποιο άλλο θέμα , ή μήπως παίζει κανα θέμα απο WiFi) Γνωρίζει κάποιος τι άλλο θα μπορούσα να κοιτάξω? Τέλος το έχω κάνει και optimize απο το nvidia experience ( το είχαν προτείνει κάποιοι στο forum της blizzard)
StigmaX Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Λογικά εκεί να κάνει με τη γραμμή. Όπως και στο staracraft, έτσι και στο hots (ίδια game engine) όταν υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης παγωνουν όλα μέχρι να συνδεθεις ξανά.
firepc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Αν γινεται, συνδεσε το pc σου με καλωδιο για ιντερνετ
tsofras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ναι αυτό σκέφτηκα και εγώ αλλά γιατί δεν έχω θέμα σε diablo , overwatch ή όταν έπαιζα και wow? Πρέπει να πάρω powerline για να το συνδέσω με ethernet δεν γίνεται διαφορετικά
XPHSTOS_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Τελικά το AI rush ήταν ευκολότερο από όσο το περίμενα, σε κάτι λιγότερο από 2:30 ώρες είχα κάνει και τα 30 games.Base comp: Sylvanas / Hammer / Auriel or MalfAdditional: Guldan / Thrall / Alarak / Sonya / Murky Βασικά πέρα από τους 3 πρώτους βασικούς ότι και να πάρεις μετά είναι οκ.
tsofras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καλά τόσο γρήγορα? Πόσο έπαιρνε κάθε game? Με έτοιμο party να φατναστώ σωστά?
tzizzz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 το ai rush δεν εχει νοημα.. ειναι μονο για τις περιπτωσεις που θες να μαζεψεις μονο κατι rewards. σε κατι τετοια μου εχει τυχει να βγαζουμε παιχνιδι σε 5 λεπτα αλλα το ai = adept και το παρτυ focused γενικα πολυ καλα rewards τωρα τελευταια η blizz , μας κακομαθαινει
XPHSTOS_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ναι το party το βρήκα στα chat (LFG φάση) και το κάθε game διαρκόυσε περίπου 3 λεπτά. Μόνο το towers of doom κρατάει λίγο παραπάνω λόγο του ότι δεν μπορείς να κάνεις rush στο core.Προφανώς και δεν έχει νόημα το AI rush... για τα 30 games το έκανα Δεν κάνω ούτε τα daily quests με AI
KilliK Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Παιδια, οποιος ψαχνει παρτυ για το Nexus Challenge, ας μου στειλει μηνυμα.
tzizzz Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 λογικα την Πεμπτη που βγαινει και το update 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα