Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι casual to game. Ασχετα αν πολλοι παικτες το παιζουν ετσι. Οταν λεω δεν το γνωριζει ο κοσμος, εννοω οτι ναι μεν ξερει οτι υπαρχει το game, αλλα δεν εχει τη διαθεση να ασχοληθει, να μαθαινει νεους ηρωες απ την αρχη, κτλ κτλ κτλ. Συνεχιζει το lol και το dota χωρις να δινει σημασια στο νεο moba.

αναμενομενο. τα DOTA/LOL εχουν κατακτησει το μεγαλο κομματι της συγκεκριμενης αγορα, οποτε οι υπολοιποι εχουν μεινει με τα ψιχουλα. δεν μπορει ο αλλος να φυγει απο αυτα τα παιχνιδια οταν ηδη εχει αφιερωσει χρονο και χρημα εδω και χρονια.

το μονο μου μπορει να κανει για να αυξησει το playerbase του, ειναι να το βελτιωνει και να το διαφημιζει. το οποιο εχουν αποδειξει πως το κανουν , βγαζουν συνεχεια balance patches, νεο περιεχομενο, προσφορες, το Heroes of the Dorm με τις κολλεγιακες υποτροφιες, κτλ.

το ποσο θα ανεβει το παιχνιδι θα το δειξει ο χορνος, αλλα πιστευο οτι δεν θα επενδυε τοσο πολυ σε αυτο η Blizzard αυτη την στιγμη αν δεν εβελεπε καποιο κερδος η καποια θετικη ανταποκριση.

εγω παντως που ειδα τις συνεντευξεις των devs, φαινοταν να ειναι ικανοποιημενη με την πορεια του παιχνιδιου. οποτε ιδωμεν. εγω παντως δεν θελω να δω μετα απο μερικα χρονια να ανακοινωσουν την καταργηση του λογω ελλειψης κοσμου.

επαιξα το παιχνιδι για να ανεβω lvl 12 να παρω το Ηearthstone card back, και ειναι καλο, πραγματικα καλο. ελπιζω να μην παει χαμενο γιατι θα ναι κριμα.

• Like 1
Δημοσ.

Κανουν πολλα πραγματα για το game οπως ειπες. Και ο κοσμος δεν παραταει τα αλλα 2 mobas που ειναι χαλια για τους λογους που ειπες/ειπα. Το θεμα με την bliz ειναι οτι δεν ειναι η προτερεοτητα της αυτο το game επειδη hearthstone kai overwatch φερνουν περισσοτερα χρηματα.

Το hots εχει φτασει να εχει 60 ηρωες, 12 χαρτες, διαφορετικα objectives σε καθε map, πολλα ταλεντα για τους ηρωες, skins, mounts, ηρωες για ολα τα γουστα, υπεροχα γραφικα, textures, animations, εχει βαλει και τα fun maps προσφατα οπου μπαινει ο κοσμος και ξεδινει δινοντας ξυλο ολη την ωρα. 1002 πραγματα τελοσπαντον που δειχνουν οτι θελουν να του δωσουν μελλον

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα εκραζα το εν λογω παιχνιδι στις αρχες του επι beta λογω της αναποφευκτης συγκρισης με τα αλλα 2 moba.Παρολα αυτα οταν τελικα βρηκα κλειδι και του αφιερωσα χρονο ακομα και στις αρχες ειδα οτι εχει αρκετα πραγματα που τα αλλα παιχνιδια δεν εχουν και αυτο ειναι ποικιλια σε χαρτες με διαφορετικα objectives,απλοικο στο να το μαθει καποιος αρχαριος ή καποιος που εχει αφιερωσει πολυ χρονο στα αλλα 2 παιχνιδια και φοβαται οτι θα του παρει χρονο να το μαθει και το σημαντικοτερο για μενα μικρα σε διαρκεια παιχνιδια.Και αυτο μεταφραζεται και σε συχνοτερες μαχες απο οτι τα αλλα παιχνιδια που περιοριζονται στο farming και τιποτα αλλο.

Επισης αυτο που σου επιβαλουν objectives παραπανω απο τα αλλα παιχνιδια επισης βοηθαει στο ολο θεμα συνεργασιας που τα αλλα παιχνιδια πασχουν.

Και αυτα τα λεω βεβαια απο εποχες beta και μετα που πρωτο κυκλοφορησε το παιχνιδι που δεν υπηρχε μεγαλη ποικιλια σε ηρωες/mode.Τωρα τα πραγματα ειναι ακομα καλυτερα.

Απλα για να ειμαι αντικειμενικος το παιχνιδι το παρατησα γιατι δυστηχως δεν ειχα καποιο γνωστο να το παιζει παρα μονο λιγο στις αρχες και μετα οι περισσοτεροι το αφησαν,οχι για να παιξουν lol αλλα καποιο αλλο παιχνιδι.

Δημοσ.

"μικρα σε διαρκεια παιχνιδια" και αυτο πολυ σημαντικο

fulgore, τωρα που εχεις ultrawide οθονη, ξαναβαλτο και θα δεις οτι ειναι ακομα πιο ωραιο γτ θα βλεπεις περισσοτερα. Σ αυτο βοηθαει το hots γτ τα lanes ειναι αριστερα δεξια

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, ξεκίνησα να παίζω και εγώ το Σ/Κ και μπορώ να πώ ότι με έχει ενθουσιάσει.

Ως αρχάριος σε MOBA μου είναι αρκετά ποιο φιλικό απο το LOL το οποίο το δοκίμασα , αλλά δεν έχω την διάθεση (λόγω ηλικίας και χρόνου μάλλον) να ασχοληθώ τόσο πολύ (items στο LOL) και μου αρέσει και ποιο πολύ το gameplay. 

Σύν ότι γνωρίζω και τους περισσότερους χαρακτήρες απο WoW , Diablo , SC .

Μια ερωτησούλα αν και μπορεί να φανεί χαζή, όταν βάζεις Quick Game (ή quick play δεν θυμάμαι ) η ομάδα σου είναι με κανονικούς online παίχτες, το ίδιο ισχύει και για την αντιπαλη ομάδα? Γιατί ακριβώς αριστερά έχει την επιλογή με το AI οπότε δεν μπορώ να ξεχωρίσω τι παίζει, και έχω την εντύπωση ότι παίζω εναντίων κανονικών παιχτών, ή μήπως είναι απλά bots?

Δημοσ.

Στα qm ολοι οι παικτες ειναι ανθρωποι και οι δικοι σου και οι αντιπαλοι. Στο versus AI, μονο οι συμπαικτες σου ειναι ανθρωποι. Οι αντιπαλοι ειναι bots. Στο training ολοι ειναι bots, συμπαικτες και αντιπαλοι εκτος απο σενα

• Like 2
Δημοσ.

Στα qm ολοι οι παικτες ειναι ανθρωποι και οι δικοι σου και οι αντιπαλοι. Στο versus AI, μονο οι συμπαικτες σου ειναι ανθρωποι. Οι αντιπαλοι ειναι bots. Στο training ολοι ειναι bots, συμπαικτες και αντιπαλοι εκτος απο σενα

Ευχαριστώ οπότε καλά έκανα και χαιρόμουν με τα kills;)

Anubis#2102 οποιος θέλει με κάνει add

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...