Lautrec Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ξεκίνησα να παίζω πρίν λίγες μέρες, το battletag μου είναι Lautrec#2176. Καντε με add pls Ποιός χαρακτήρας είναι καλός για τους νέους παίκτες? Απο όσους έχω δοκιμάσει μου αρέσουν πολύ οι Johanna και Tyrande.
tzizzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ξεκίνησα να παίζω πρίν λίγες μέρες, το battletag μου είναι Lautrec#2176. Καντε με add pls Ποιός χαρακτήρας είναι καλός για τους νέους παίκτες? Απο όσους έχω δοκιμάσει μου αρέσουν πολύ οι Johanna και Tyrande. σου εστειλα ξεκινα με τους EASY ηρωες τσεκαρε εδω: Heroes of the Storm: 5 Best Characters for Beginners 1
tzizzz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο νεος ηρωας Samuro the Blademaster - spotlight video
t0ne_de4f Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ενδιαφέρον hero design από τη blizz! Αυτό με τις 2 ultimate είναι μαγκιά τους, μπορεί να δώσει diversity στα builds. Γενικά στα πάνω του το βλέπω το Hots, έχουν βελτιώσει και το matchmaking για solo q. Χασεις/κερδίσεις πρέπει να ιδρώσεις. Πολύ αμφίρροπα mathces στο S2 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 To ξεκίνησα και γω χθές πρώτη μου φορά.Νομίζω είναι καλύτερο απο LOL και DOTA 3
XPHSTOS_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 @t0ne_de4fTo comeback mechanic της Blizzard είναι απίστευτο.Προχθές είμασταν 3 lvl μπροστά 14 - 11 και με μια απροσεξία μαζί με το Objective lost τα γύρισαν τα lvl (15 - 16) και μετά χάσαμε και το game. 3
firepc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 To ξεκίνησα και γω χθές πρώτη μου φορά.Νομίζω είναι καλύτερο απο LOL και DOTA Ειναι 100 φορες καλυτερο απο τα αλλα 2. Ειναι πιο ομαδικο, πιο γρηγορο, με πολυ καλυτερα γραφικα που προσφατα με το νεο patch τα εκαναν ακομη καλυτερα. Εχει περιπου 10 χαρτες με διαφορετικα objectives στο καθε map. Απλα, ο κοσμος δεν γνωριζει το game Εγω, ολα τα ατομα που γνωριζω που περασαν απ τ αλλα 2 και μετα ειδαν και το hots, παιζουν hots for life 3
GjokerR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Ειναι 100 φορες καλυτερο απο τα αλλα 2. Ειναι πιο ομαδικο, πιο γρηγορο, με πολυ καλυτερα γραφικα που προσφατα με το νεο patch τα εκαναν ακομη καλυτερα. Εχει περιπου 10 χαρτες με διαφορετικα objectives στο καθε map. Απλα, ο κοσμος δεν γνωριζει το game Εγω, ολα τα ατομα που γνωριζω που περασαν απ τ αλλα 2 και μετα ειδαν και το hots, παιζουν hots for life Και γέλασαν και οι πέτρες, οι blizzard 2 πράγματα ξέρει να κάνει να φτιάχνει παιχνίδια (αν και οχι νεα ip συνήθως) και να κάνει πολύ καλό marketing
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Και γέλασαν και οι πέτρες, οι blizzard 2 πράγματα ξέρει να κάνει να φτιάχνει παιχνίδια (αν και οχι νεα ip συνήθως) και να κάνει πολύ καλό marketing Ποιο είναι το καλύτερο MOBA κατα την γνώμη σου;
t0ne_de4f Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δεν είναι κλασικό ΜΟΒΑ το HOTS. Μπορώ να επισημάνω μερικές διαφορές με άλλα MOBAs: Η έλλειψη του last hit mechanic και το μικρό έως ελάχιστο Laning phase. To Hots έχει βαρβάτα support με δυνατά healing abilities που θα ήταν αδιανόητο να υπάρχουν σε κλασικό MOBA. Η μικρή διάρκεια των match επιτρέπει πιο πολλά iteration στην εκμάθηση των ηρώων και των objectives και κατά συνέπεια το Hots έχει μικρότερο learning curve. Περισσότερο diversity με τα 10+ maps στο rotation αυτή τη στιγμή. Κατά την άποψη μου έχει χαμηλότερο mechanical skill ceiling από κλασσικά MOBA με μεγαλύτερη έμφαση στο team play. Αυτά τα λέω βάση της δικιάς μου επίδοσης στο Game. Στο Hots είμαι Diamond 2 τώρα, ενώ στο LoL έχω φτάσει μέχρι mid Gold από το 2013 που παίζω. Γενικά προσφέρει στον παίκτη μια γερή δόση MOBA χωρίς όλα τα βαρετά, χρονοβόρα αλλά και δύσκολα aspects ενός κλασικού MOBA. Επειδή είναι fun game πιστεύω ότι αργά αλλά σταθερά θα μεγαλώσει το player base του και θα το παίζουμε για πολλά χρόνια ακόμα! Όσο αφορά τις συγκρίσεις, δεν υπάρχει καλύτερο MOBA υπάρχει αυτό που ταιριάζει στον καθένα περισσότερο 3
tzizzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 προφανως και δεν υπαρχει "καλυτερο moba" ετσι οπως το εννοουν οι περισσοτεροι.. ειναι διαφορετικο το στυλ τους. επαιζα λολ εναμιση χρονο και το παρατησα για την beta του Hots... ..μα καλα ρε Riot.. ΕΝΑΣ ΧΑΡΤΗΣ ?? δλδ υπαρχουν ατομα που εχουν παιξει χιλιαδες παιχνιδια ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΗ με τα ιδια objectives συνεχεια και συνεχεια! απο σημερα εχουμε το Hallow's End Event http://us.battle.net/heroes/en/blog/19909253/hallows-end-event-10-22-2015 2
GjokerR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Ποιο είναι το καλύτερο MOBA κατα την γνώμη σου; Εγώ θα πω το λολ, ένας δεύτερος θα πει το dota και ένας τρίτος το hots (και κάποιος άλλος το smite κτλ). Θα συμφωνήσω όμως με τους tzizzz και t0ne ότι είναι λάθος να πεις οτι το χ moba είναι το καλύτερο και τα άλλα είναι σκουπίδια. Εγώ αυτό που σχολίασα είναι αυτό που είπε ο firepc ότι απλά δεν το γνωρίζει ο κόσμος. Απλά δεν έχει τόσο απήχηση όσο τα άλλα 2. (Ίσως γιατί είναι ποίο casual σε θέμα mechanics, δικιά μου υπόθεση αυτό)
firepc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δεν ειναι casual to game. Ασχετα αν πολλοι παικτες το παιζουν ετσι. Οταν λεω δεν το γνωριζει ο κοσμος, εννοω οτι ναι μεν ξερει οτι υπαρχει το game, αλλα δεν εχει τη διαθεση να ασχοληθει, να μαθαινει νεους ηρωες απ την αρχη, κτλ κτλ κτλ. Συνεχιζει το lol και το dota χωρις να δινει σημασια στο νεο moba.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα