Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα games 90% ειναι τραγικα για μενα, απο platinum2 -> gold 3  :-D Πολυ μεγαλα loss streak και δεν ξερω γιατι, καλα φταιω και εγω αλλα εχει παρατραβηξει αυτες τις μερες

Αυτό ακριβώς άλλαξε η Blizz με το soft reset που έκανε!

Δεν μηδένισε τα MMR Points.

Απλά μηδένισε τον συντελεστή πρόσθεσης-αφαίρεσης των πόντων.

Αυτό σημαίνει ότι όταν νικάς, παίρνεις πολλούς πόντους αλλά όταν χάνεις, σου αφαιρούνται πολλοί πόντοι.

Η λογική ποια είναι πίσω από αυτό?

Αν για παράδειγμα έχεις πάνω από 2000 παιχνίδια... το MMR σου είναι αρκετά σταθεροποιημένο.

Κάθε νίκη και ήττα επιφέρουν μικρές αλλαγές στους πόντους.

Οπότε αν είχες κάνει κακό ξεκίνημα όπως εγώ, είχες ήδη σταθεροποιήσει το MMR σου, που σήμαινε ότι θα έπρεπε να φτύσεις αίμα για να το ανεβάσεις.

Τώρα, κρατάς το MMR που ήδη έχεις ως βάση και από κει και πέρα κάθε νίκη και ήττα σου δίνει ή σου αφαιρεί πολλούς πόντους!

Οπότε αν κάνεις αρκετές νίκες, εύκολα από 2Κ MMR μπορείς να πας στο 3Κ... αλλά τότε θα σταθεροποιηθείς πάλι, οπότε περιμένεις το επόμενο season (aka soft reset) για να ξανανέβεις εύκολα.

Το σύστημα για την ώρα είναι φρέσκο και θα πρέπει να περιμένουμε μερικές εβδομάδες μέχρι να σταθεροποιηθούν οι παίκτες στα rank που τους αξίζουν...

Δεν είναι τέλειο το σύστημα αλλά καλύτερο από το προηγούμενο.

Επίσης μου αρέσει η αλλαγή στο ότι δεν μπορούν κάποιοι που είναι σε διαφορετικό league (gold - platinum) να παίξουν μαζί.

Δηλαδή δεν μπορούν να σε boostάρουν πλέον.

Θα πρέπει να βρεις άλλον στο ίδιο league ή solo queue.

Επεξ/σία από XPHSTOS_
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μολις το κατεβασα και θα ξεκινησω σιγα σιγα,, καταντησε αηδια το λολ...

για πειτει κανα 2-3 ηρωες για αρχη..

Δημοσ.

εξαρταται τι στυλ προτιμας - ειναι σε free rotation οι ηρωες οποτε μπορεις να δοκιμασεις αρκετους. 

δωσε μας το id σου οταν το περασεις

Δημοσ.

μολις το κατεβασα και θα ξεκινησω σιγα σιγα,, καταντησε αηδια το λολ...

για πειτει κανα 2-3 ηρωες για αρχη..

Googlare tier list ή meta αν θες να δεις και τι ειναι αποτελεσματικο αυτη τη στιγμη. Απλως εχε υποψιν οτι αυτα αλλαζουν με τον καιρο.

Παραδειγμα.

http://www.tentonhammer.com/articles/heroes-of-the-storm-tier-list

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει full κόσμο το game και μια χαρά μικρά Qs. Το μεγάλο θεμα του είναι το Matchmaking όπου μολις φτασεις ενα 75-80% winrate σε ριχνει με το ζορι στο 50% βαζοντας σε, σε χαμένα games. Εγω το πήγα σερί πλατ 1 με πολύ λίγα games και μετά αρχίσανε τα όργανα...

Trolls, AFKers, 0-15 Gazlowes :P κλπ

Μόλις το αρχίσει αυτό το πράμα είναι να το παρατάς. Είναι άπειροι από moba στη blizz δυστυχώς και το χαντακώνουν το παιχνίδι που είναι κατά τα άλλα εξαιρετικό!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...