Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετά απο 1 χρόνο+ παιχνιδιού το 1ο patch (ptr atm) στην σωστή κατεύθυνση. να δούμε εάν θα μπορέσει να το σώσει ή όχι τελικά το παιχνίδι

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θα μπορεσει απο τι πραγμα να σωθει???Το παιχνιδι εξ αρχης γνωριζαν οτι δεν θα πετυχει τοσο για να χτυπησει τα αλλα Moba παιχνιδια,αν δεν ειναι και αυτο Dota. Επειδη ομως οι καιροι απο το 2002-2003 του warcraft 3 εχουν αλλαξει πολυ για την Activision-Blizzard πλεον,και επειδη σε λιγο περιμενουμε και το νεο Ip της εταιριας,το παιχνιδι ειναι αυτο που ειναι για το κοινο που ειναι.

Δημοσ.

To νέο map ακούγεται γαμάτο. Σκέτο ξύλο!

To hos έγινε release πριν 8 μήνες. Γιατί περιμένετε να ανταγωνιστεί τα DOTA / lol που υπάρχουν εδώ και μια δεκαετία σε αυτό το διάστημα?

σίγουρα υπάρχει ορίζοντας 5 αιτίας και βάλε πριν καν αναρωτηθεί η blizzard κατά πόσο χρειάζεται να "σωθεί" η όχι. Είναι τόσο νωρίς που ούτε καν aggressive marketing δεν νομίζω να έκαναν ακόμα αφού δεν έχουν φέρει το game εκεί που θέλουν να είναι στις βασικές λειτουργίες (matchmaking πχ). 

• Like 2
Δημοσ.

Ακόμα ψάχνω άτομα που έχουν όρεξη για 5άδες. 

Έχουμε καταφέρει να είμαστε κάθε βράδυ online περίπου 4 αλλά χαλάει το game όταν συμπληρώνουμε με random η με κάποιον χωρίς mic.

Θέλω άλλους 2-3 και θα παίζουμε TL συνέχεια. 

mic required. 

αν failαρω να μαζέψω Ελληνες πάλι θα μπω σε κάνα Αγγλόφωνο clan και γάμα το. Έκανα και ποστ στα LFG

http://eu.battle.net/heroes/en/forum/topic/17610972176

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ακόμα ψάχνω άτομα που έχουν όρεξη για 5άδες. 

Έχουμε καταφέρει να είμαστε κάθε βράδυ online περίπου 4 αλλά χαλάει το game όταν συμπληρώνουμε με random η με κάποιον χωρίς mic.

Θέλω άλλους 2-3 και θα παίζουμε TL συνέχεια. 

mic required. 

αν failαρω να μαζέψω Ελληνες πάλι θα μπω σε κάνα Αγγλόφωνο clan και γάμα το. Έκανα και ποστ στα LFG

http://eu.battle.net/heroes/en/forum/topic/17610972176

Φίλε μου το ψήνω για 5άδα, θες να μου πεις πληροφορίες σχετικά με τις ώρες και τις μέρες...?

• Like 2
Δημοσ.

Οπότε είμαστε μαζεμένοι 5 μπαίνουμε. Πρακτικά μεταξύ 9 και 12-1 το βράδυ μπορούμε και σχεδόν κάθε μέρα.

Με mic ομως

Δημοσ.

Εγώ Τρίτη - Τετάρτη έχω μπάλα (εκτός απροόπτου), mic έχω, Skype - Discord δουλεύω κυρίως...
Κάνετε TL ή και QM for fun?

Τώρα λόγο εορτών δεν ξέρω αν θα πολύ-μπω αλλιώς θα σου έλεγα για σήμερα κιόλας.

Πάντως αν θέλεις add me και βλέπουμε, Oxyhydrogen #2988

Δημοσ.

Ο Ελληνας εχει μεινει κυριως στο Skype 

Γενικα Teamspeak , Discord , Mumble, Curse Voice

Προσωπικα για ευκολια θα προτεινα το Discord

• Like 2
Δημοσ.

Για μενα το Discord , ανοιγει και απο browser ( αν δεν θες να κατεβασεις , εχει λιγοτερα features ) κ κανεις invite με ενα click

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...