DarkLine Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδια οποιος θελει με κανει add Cion#2221 παραδιδω και δωρεαν μαθηματα Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2016 από DarkLine
alex_000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις όρεξη για ranked? Ψάχνουμε 1-2 ακόμα για 5αδα. Κανένας άλλος? mic required. 1
matrixgeo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Και εγώ μέσα για ranked αν ακόμα ψάζνετε άτομα
alex_000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Θα σε κάνω add το βράδυ να κάνουμε μερικά player match
alex_000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Οκ θα μιλήσω και με εσένα. Παίζουμε κάθε βράδυ σχεδόν.
alex_000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Παλικάρια so far δεν παίξαμε γιατί συνέχεια γαμώτο βγαίνουν 4 παρόλο που είμαστε 2-3 εμείς γιατί δεν loggaρουν όλοι κάθε μέρα. Θέλω κάνα 2 tags ακόμα από παιδιά που ενδιαφέρονται για 5 αδα ranked. (Cion πολύ πιθανό να σου φάνηκε ότι suckarame feedaraμε ktl αλλά στα player match πάντα διαλέγουμε παίχτες που δεν ξέρουμε καθόλου για να μαθαίνουμε και μαλακιζόμαστε λίγο. Στα ranked δεν παίζουμε έτσι χάλια) Ελπίζω να το κάψουμε το ΣΚ. 2
Fulgore Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Παλικάρια so far δεν παίξαμε γιατί συνέχεια γαμώτο βγαίνουν 4 παρόλο που είμαστε 2-3 εμείς γιατί δεν loggaρουν όλοι κάθε μέρα. Θέλω κάνα 2 tags ακόμα από παιδιά που ενδιαφέρονται για 5 αδα ranked. (Cion πολύ πιθανό να σου φάνηκε ότι suckarame feedaraμε ktl αλλά στα player match πάντα διαλέγουμε παίχτες που δεν ξέρουμε καθόλου για να μαθαίνουμε και μαλακιζόμαστε λίγο. Στα ranked δεν παίζουμε έτσι χάλια) Ελπίζω να το κάψουμε το ΣΚ. Λογικο ειναι αυτο που γραφεις.Οποιος ειναι pro και tryhard ας παει rank 1 να το παρει επαγγελματικα.
paularas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Πηγα και το σταματησα. Του εδωσα τον χρονο και αρκετα λεφτα και δεν μπορεσε να με κρατησει γμτ. Ισως το πιασω πιο μετα εγω αλλα για τωρα νιωθω σαν να πεθαινει το παιχνιδι
alex_000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Πηγα και το σταματησα. Του εδωσα τον χρονο και αρκετα λεφτα και δεν μπορεσε να με κρατησει γμτ. Ισως το πιασω πιο μετα εγω αλλα για τωρα νιωθω σαν να πεθαινει το παιχνιδι Θα αλλάξει πολύ το παιχνίδι είναι πολύ νεο. Η Blizzard σε ότι κάνει έχει νοοτροπία leader. Matchmaking, arena, σκέφτονται και player ranking, να δίνεις δηλαδή "like" σε παιχτες και όσοι έχουν περισσότερα like να γίνονται matched μεταξύ τους κτλ. εγώ αποκλείεται να το σταματήσω. ------------------------------------------- Παρατηρώ ότι συνέχεια έχω χαμηλότερο xp contribution από άλλους ενώ αποδίδω καλύτερα σε siege damage kills assists και hero damage. Γιατί συμβαίνει αυτό? Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2016 από alex_000
Daredevil Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 διότι άλλο να κάνεις dmg στα minions κι άλλο να βρίσκεσαι δίπλα όταν πεθαίνουν ή να ρίχνεις towers/keeps 1
paularas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 (και να παίρνεις camps etc etc) alx μακάρι να είναι έτσι μιας και φαίνεται ότι προσπαθεί να το ανεβάσει αλλά δεν βλέπω φως στο τούνελ με αύξηση 3-4% του player base σε 6 μήνες. εάν δεν πληρώσει 5 δυνατούς streamers να ντεμεκ παίζουν να μαζέψει κόσμο δεν πρόκειται να γίνει κάτι 1
Xorxhs! Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Παλικάρια so far δεν παίξαμε γιατί συνέχεια γαμώτο βγαίνουν 4 παρόλο που είμαστε 2-3 εμείς γιατί δεν loggaρουν όλοι κάθε μέρα. Θέλω κάνα 2 tags ακόμα από παιδιά που ενδιαφέρονται για 5 αδα ranked. (Cion πολύ πιθανό να σου φάνηκε ότι suckarame feedaraμε ktl αλλά στα player match πάντα διαλέγουμε παίχτες που δεν ξέρουμε καθόλου για να μαθαίνουμε και μαλακιζόμαστε λίγο. Στα ranked δεν παίζουμε έτσι χάλια) Ελπίζω να το κάψουμε το ΣΚ. xorxhs#2564 Σχεδόν κάθε μέρα είμαι μέσα. Αν θέλετε καντε με inv no more Russians... thx
alex_000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 πολύ ωραία παιδιά. Εγώ και ο άλλος παίζουμε κάθε μέρα όπως είπα. Καθαρίζω το friends list μου από την σαβούρα και ελπίζω σήμερα να κάνουμε 5άδα. Ελπίζω κάποια μέρα να ξαναζήσω τις δόξες του wow που είχα τοπ 5άδα αρένα στο battlegroup (αν και χλωμό γιατί γέρασα )
alex_000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Κάναμε τα πρώτα 2 ranked games χτες τα οποία κερδίσαμε. Λίγο δύσκολο όμως να παίζουμε μόνο δύο games και να το διαλύουμε γιατί μου παίρνει μια ώρα να σας μαζέψω αν ενδιαφέρεται κανένας άλλος ας στείλει tag. Οι πιο καμμένοι θα προτιμηθούν mic required και μιλάμε απο skype. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα