paularas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 μέχρι δευτέρα βράδυ εάν δεν κάνω λάθος... και εγώ χθες το έμαθα και 5 ώρες φάρμαρα vs bots στο easy για τα 18 που μου είχαν μείνει
superKots Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδες αν ενδιαφερεται κανενας να παιζουμε παρεα για το εξτρα xp ας με κανει add. Superkots #2739.
SPANK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά το άρχισα και εγώ τώρα λίγο το παιχνιδάκι αφου το wow δεν έχει να προσφέρει κατι τώρα , ειμαι lvl 7 ακομη πολύ μικρός αν θέλει κανενας να παίξουμε παρέα για extra xp αν έχετε ή γενικά κάντε με add Spank#1478
StylerGR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά το άρχισα και εγώ τώρα λίγο το παιχνιδάκι αφου το wow δεν έχει να προσφέρει κατι τώρα , ειμαι lvl 7 ακομη πολύ μικρός αν θέλει κανενας να παίξουμε παρέα για extra xp αν έχετε ή γενικά κάντε με add Spank#1478 φιλε και εγω λεω να το αρχισω που και που παραλληλα με dota.ειχα beta key απο τις αρχες που βγηκε αλλα δεν μπηκα ουτε 5 game μεχρι τωρα.αμα θες κανουμε κανα premade καμια φορα.
k_skidrow Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Οποιος ειναι γυρω στο 8-13 rank και νιωθει,ας με κανει ενα add για ranked. NightCrawler#2870
KilliK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 το παιχνιδι απο κοσμο πως τα παει; καπου διαβασα πως εχει πατωσει, αληθευει;
nipoa Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 μια χαρα κοσμο εχει ,οχι σα την σαβουροκατασταση του LoL
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 το παιχνιδι απο κοσμο πως τα παει; καπου διαβασα πως εχει πατωσει, αληθευει; προβολη δεν εχει το παιχνιδι,αυτο το εχει φαει οπως επισης τα League και DOta 2 αν και εχουν περασει τα χρονια εχουν κρατησει ακομα κοσμο,γιαυτο και υπαρχει μια ψιλο νεκρα. Αλλωστε και στην Ελλαδα ολοι αν τους ρωτησεις(κλασσικοι καγκουρο Ελληνες καγκουρο gamers)μονο Lol και Dota 2 παιζουν με την κλασσικη ατακα(πανε ενα παιχνιδι 1v1 να σε διαλυσω)??? Τελειως διαφορετικο παιχνιδι το Heroes απο τα αλλα γιαυτο και δεν εχει πιασει τοσο πολυ.
Fulgore Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ωραια πραγματακια για το Heroes Of The storm με πιο ενδιαφερουσα την προσθηκη του Cho Gal 1
k_skidrow Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Καλα ας φτιαξουν λιγο τα placement games στα ranked,που πετανε καινουργιους παικτες με 200 παιχνιδια συνολο σε rank 6-10. Αν ειναι δυνατον. Αν δεν φτιαξουν στο παιχνιδι συντομα το matchmaking και στα quick και στα ranked (τι παικτης εισαι και με τι παικτες σε βαζει) θα το παρατησει πολυς κοσμος το παιχνιδι και καλα θα κανει. 1
StylerGR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 προβολη δεν εχει το παιχνιδι,αυτο το εχει φαει οπως επισης τα League και DOta 2 αν και εχουν περασει τα χρονια εχουν κρατησει ακομα κοσμο,γιαυτο και υπαρχει μια ψιλο νεκρα. Αλλωστε και στην Ελλαδα ολοι αν τους ρωτησεις(κλασσικοι καγκουρο Ελληνες καγκουρο gamers)μονο Lol και Dota 2 παιζουν με την κλασσικη ατακα(πανε ενα παιχνιδι 1v1 να σε διαλυσω)??? Τελειως διαφορετικο παιχνιδι το Heroes απο τα αλλα γιαυτο και δεν εχει πιασει τοσο πολυ. φιλε η dota εχει πολυ περισσοτερο κοσμο απο πριν 2-3 χρονια και αυξανεται.οσο για τους ελληνοκαγκουρες,ολοι lol παιζουν.αστειο το community του lol.γελαω.αλλα η dota εχει ενα στορυ απο πισω δεν μπορεις να την μειωσεις.δεν λεω,ενα μερος του community δεν βλεπεται αλλα δεν ειναι και σε κατασταση lol.μην συγκρινεις τωρα dota με lol.ανεφικτο 1
billsnake21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Με τυχαίους ήρωες (ακόμη και από αυτούς που δεν έχεις), μπαίνεις σε έναν μικρό χώρο με ένα μεγάλο objective. Νικήτρια η ομάδα που τα καταφέρει, σε best of 3.Χωρίς χρόνο για να διαλέξεις talent points ή να πάρεις levels, όλοι οι ήρωες ξεκινάνε και διαλέγουν μόνο μία heroic. Λεπτομέρειες για την αρένα. 3
Xorxhs! Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Παίζει group για να κανουμε παρέα ranked games? Βαρέθηκα τα random ones
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα