Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Σε θέμα απόδοσης της engine... Στο lol πιάνεις 300+ frames, εδώ είσαι στα 70-80 στην καλύτερη, 40 αν είσαι σε μηχάνημα με AMD cpu. Το σχολείο αναφέρεται στο ότι αναφέρθηκε ότι το hots είναι ποιο smooth από το Λολ.

Δεν είναι FPS όμως, οπότε δεν χρειάζεται να πιάνεις 300ρια. :)

Βοηθάει πάντως το να μην χάνεις frames γενικά.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι FPS όμως, οπότε δεν χρειάζεται να πιάνεις 300ρια. :)

Βοηθάει πάντως το να μην χάνεις frames γενικά.

Προφανώς και δεν είναι fps να θες 300αρια, αλλά το να λέμε πως είναι ποιο smooth από το lol είναι απλά μη αληθές. Γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Δεν σχολιάζουμε το τι γραφικά και πόσα πολυγωνα έχει το κάθε game. Μιλάμε για το τι βγαίνει στην οθόνη. Ε και με το engine του sc2 που είναι cpu bound, οι amd έχουν θέμα, καλώς ή κακώς. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα πέσεις κάτω από τα 30fps. Έστω και για μια στιγμή.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα πέσεις κάτω από τα 30fps. Έστω και για μια στιγμή.

Αυτό είναι ένα θέμα, ειδικά όταν γίνεται μπούγιο και θες να μην αστοχήσεις με skill.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ε κλασικά το έκαναν postpone μιας και δεν θα είναι "νέο" αλλά το παλιό με 3 lanes. 

in other news, φοβερός healer / support ο monk. μπορεί να θέλει 2-3 δάχτυλα παραπάνω αλλά μπορεί σε teamfight λόγω passive να κρατήσει όλη την ομάδα up ενώ βαράει κιόλας. άσε που με το 16 lvl talent πρέπει να τον κάνεις shutdown αλλιώς βγάζει silence / root τα πάντα

MkNJCUA.jpg

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σαν πρωτάρης στα MoBA games μου άρεσε πάρα πολύ το HoTS!
Μου αρέσει ότι είναι ομαδικό παιχνίδι, αλλά αυτό εύκολα σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου όταν οι συμπαίκτες σου τον (μ)παίζουν κανονικά και πιστεύουν ότι μπορούν να σηκώσουν μόνοι τους το games.
Φαίνεται στον τρόπο παιχνιδιού τους ότι είναι παίκτες DoTA και LoL. Κάτι που λειτουργεί αρνητικά αρκετές φορές για το team.
Μου αρέσουν τα πολλά maps.. και τα objectives τους.
Μου αρέσει ότι το game δεν έχει τελειώσει μέχρι να γράψει 0% το Tower!!! (Έχω γυρίσει game στο 4%)
Γενικά νομίζω στο κομμάτι αυτό η Bliz τα πήγε πολύ καλά, ακόμη και 3-4 lvl να είσαι πίσω αν παίξεις με υπομονή και τακτικά μπορείς εύκολα να τους φτάσεις τους αντιπάλους. Υπάρχει το underdog bonus xp στα kills, οπότε αν "χαλαρώσουν" οι αντίπαλοι μπορείς εύκολα να τους φτάσεις.
Παρακολουθόντας αγώνες από τουρνουά, έμαθα πάρα πολλά πράγματα και τακτικές και πραγματικά το συνιστώ σε όλους όσους ασχολούνται.  

Στα LoL και DoTA δεν μπορώ με τίποτα την ιδέα των items και ότι μπορεί ένας παίχτης να κάνει την τόση διαφορά.
Αφήστε που αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει μόνο 1 map?! Βαρετό μέχρι αηδίας.
Αναγνωρίζω ότι το ατομικό skill παίζει μεγαλύτερο ρόλο και ότι είναι πιο σοβαρός ο ανταγωνισμός στα tournaments αλλά αυτό ισχύει για την ώρα... νομίζω ότι η Blizzard θα το pushάρει το θέμα με τα tournaments.
Οι παλιοί των MoBA κράζουν το HL του HoTS ότι είναι τραγικά αστείο και εύκολο να πάει κάποιος rank 1.

Εγώ όντως πρωτάρης έκανα αρκετές ήτες στην αρχή και βρίσκομαι σε μια φάση όπου έχω 300 games και είναι μοιρασμένες οι ήτες με τις νίκες οπότε έχω κολλήσει στο 20 - 30 lvl στο rank. :/

-

What's up with the Germans & Russians?! 
Σνομπάρουν τέρμα τα Αγγλικά...?! Μιλάνε στο Allies Chat στην μητρική τους και μάλιστα από τα πολλά θαυμαστικά καταλαβαίνω ότι μάλλον κράζουν. Ποιό το νόημα να κράξει κάποιος σε μια γλώσσα που δεν θα καταλάβει ο άλλος?!
Επίσης το βρίσκω τέρμα αγενές... από την στιγμή που παίζεις ένα παιχνίδι με την υπόλοιπη Ευρώπη έχε την ευγενή καλοσύνη να γράφεις σε μια γλώσσα που γνωρίζουν οι περισσότεροι. Αν δεν ξέρεις Αγγλικά, χρησιμοποίησε το pink system.
Γενικά έχω ένα θέμα με την επικοινωνία... Δεν γουστάρουν να μιλήσουν οι τύποι... και όταν τους το ζητάω με κράζουν και από πάνω!
Μα ειδικά όταν είμαστε πίσω στο game, αν δεν συνεννοηθούμε πως θα το γυρίσουμε?!
Anyway... I'm here to help!

• Like 1
Δημοσ.

Σαν πρωτάρης στα MoBA games μου άρεσε πάρα πολύ το HoTS!
Μου αρέσει ότι είναι ομαδικό παιχνίδι, αλλά αυτό εύκολα σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου όταν οι συμπαίκτες σου τον (μ)παίζουν κανονικά και πιστεύουν ότι μπορούν να σηκώσουν μόνοι τους το games.
Φαίνεται στον τρόπο παιχνιδιού τους ότι είναι παίκτες DoTA και LoL. Κάτι που λειτουργεί αρνητικά αρκετές φορές για το team.
Μου αρέσουν τα πολλά maps.. και τα objectives τους.
Μου αρέσει ότι το game δεν έχει τελειώσει μέχρι να γράψει 0% το Tower!!! (Έχω γυρίσει game στο 4%)
Γενικά νομίζω στο κομμάτι αυτό η Bliz τα πήγε πολύ καλά, ακόμη και 3-4 lvl να είσαι πίσω αν παίξεις με υπομονή και τακτικά μπορείς εύκολα να τους φτάσεις τους αντιπάλους. Υπάρχει το underdog bonus xp στα kills, οπότε αν "χαλαρώσουν" οι αντίπαλοι μπορείς εύκολα να τους φτάσεις.
Παρακολουθόντας αγώνες από τουρνουά, έμαθα πάρα πολλά πράγματα και τακτικές και πραγματικά το συνιστώ σε όλους όσους ασχολούνται.  

Στα LoL και DoTA δεν μπορώ με τίποτα την ιδέα των items και ότι μπορεί ένας παίχτης να κάνει την τόση διαφορά.
Αφήστε που αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει μόνο 1 map?! Βαρετό μέχρι αηδίας.
Αναγνωρίζω ότι το ατομικό skill παίζει μεγαλύτερο ρόλο και ότι είναι πιο σοβαρός ο ανταγωνισμός στα tournaments αλλά αυτό ισχύει για την ώρα... νομίζω ότι η Blizzard θα το pushάρει το θέμα με τα tournaments.
Οι παλιοί των MoBA κράζουν το HL του HoTS ότι είναι τραγικά αστείο και εύκολο να πάει κάποιος rank 1.

Εγώ όντως πρωτάρης έκανα αρκετές ήτες στην αρχή και βρίσκομαι σε μια φάση όπου έχω 300 games και είναι μοιρασμένες οι ήτες με τις νίκες οπότε έχω κολλήσει στο 20 - 30 lvl στο rank. :/

-

Σνομπάρουν τέρμα τα Αγγλικά...?! Μιλάνε στο Allies Chat στην μητρική τους και μάλιστα από τα πολλά θαυμαστικά καταλαβαίνω ότι μάλλον κράζουν. Ποιό το νόημα να κράξει κάποιος σε μια γλώσσα που δεν θα καταλάβει ο άλλος?!
Επίσης το βρίσκω τέρμα αγενές... από την στιγμή που παίζεις ένα παιχνίδι με την υπόλοιπη Ευρώπη έχε την ευγενή καλοσύνη να γράφεις σε μια γλώσσα που γνωρίζουν οι περισσότεροι. Αν δεν ξέρεις Αγγλικά, χρησιμοποίησε το pink system.
Γενικά έχω ένα θέμα με την επικοινωνία... Δεν γουστάρουν να μιλήσουν οι τύποι... και όταν τους το ζητάω με κράζουν και από πάνω!
Μα ειδικά όταν είμαστε πίσω στο game, αν δεν συνεννοηθούμε πως θα το γυρίσουμε?!

Καλα αυτο που γραφεις και σε mmo το πετυχαινα συχνα σε battlegrounds εκτως των Moba πραγμα που δεν μου κανει εντυπωση πλεον.

+Διαφορετικα maps και objectives

+Ανατροπες

+Ευκολο στην εκμαθηση και τελειοποιηση 

+Γρηγορα παιχνιδια

+Η παρακολουθηση αγωνων/streams/τουρνουα ειναι πιο ευχαριστη απο τα αλλα moba

+Προς το παρον λιγοτερο τοξικο community

Οσο για τα items/runes και masteries προσωπικα διαφωνω ,γιατι ουτως ή αλλως οι περισσοτεροι σε builds/runes/masteries copy paste κανανε τα build των pro tournament/Twitch παικτων.

• Moderators
Δημοσ.

Χαζομάρα των τύπων είναι αυτό.

Δηλαδή, κι εμείς μόνο ελληνικά (ή greeklish) θα έπρεπε να μιλάμε;

Kαι ναι, εγώ συνήθως λέω "english please". Αν με γράψουν (και δεν γίνεται μόνο στο HotS), τότε...ε, τους γράφω κι εγώ.

Δημοσ.

Βασικά στα QM ο ασφαλέστερος τρόπος είναι τα σίγουρα builds, με ελάχιστες παραλλαγές.

Παρακολουθόντας tournaments όμως είδα πολλά combo-builds τα οποία ούτε τα φανταζόμουν... αλλά όταν τα δοκίμαζα στο QM έτρωγα τα μούτρα μου.
Στο HL ρίχνουν λίγο παραπάνω σκέψη οι παίκτες και προσαρμόζονται λίγο καλύτερα. ;)

Προχθές έτυχες σε ένα QM το οποίο τα πηγαίναμε πολύ καλά, είμασταν 2lvl μπροστά, αλλα στην πορεία χαλαρώσαμε και μας πήραν φαλάγγι... εκεί ένας τύπος έγραφε στα Ρώσικα.
Του λέω In English please, με έβρισε και έγραψε δεν φταίω εγώ που δεν καταλαβαίνεις Ρώσικα... 
Σηκώνω τα χέρια ψηλά!

Έχοντας δουλέψει σε internet cafe έχω δει τι κράξιμο παίφτει σε lol & dota και μέχρι στιγμής τόσο χοντρό βρισίδι δεν έχω δει στο hots.
Αφήστε που έχω δει και 2βδόμαδα ban μετά από reports! ;)
Μεγάλη μαγκιά το report!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...