Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγαπάω hammer + ότι ακόμα και σε ντεμέκ high ranks εάν παίζεις safe Ή ΈΑΝ καταφέρεις και πάρεις το 1ο bush και δεν έρθει και το mid και ο assasin να σε φάνε έχεις δώσει +2 lvls στο team σου. γενικά όμως είναι τρομερά fragile και εάν σε πίασουν ακόμα και με heal + stoneskin + Ζ δεν γλιτώνεις 

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άνοιξα τον butcher... Το μεγαλύτερο ψέμα που μπορείς να παίξεις σε quickmatch αυτή τη στιγμή. Κόβει τα πάντα...

Η πίστα η καινούρια, ιδιαίτερη, αν και ακόμα σοβαρό παιχνίδι δεν μου έκατσε, όλοι μαθαίνουν το μαπ.

Δημοσ.

Το μονο κακο που ειδα στον Butcher ειναι Mid σε Late game κυριως στα Team fights.Πρεπει να εχεις απιστευτο position γιατι αλλιως φευγεις ακλαυτος. Αλλα σε γενικες γραμμες ναι ειναι δυνατος οπως το περιμεναμε.

Δημοσ.

σε γενικές γραμμές είναι balanced as hell. high risk -> high gain και απο τα μισά και μετά είναι τρένο. βέβαια γίνεται counter τρομερά εύκολα και γι αυτό θέλει προσοχή

Δημοσ.

To άρχισα και μου άρεσε πολύ. Δεν είμαι πολύ του MOBA αλλά αυτά που οι άλλοι θεωρούν μειονεκτήματα εγώ τα βλέπω σαν +

-έλλειψη inventory

-team work

-plug and play mentality λιγότερο complexity

μάλλον γέρασα και είμαι πιο casual :D

• Like 2
Δημοσ.

Νέο rottation για την εβδομάδα που μας έρχεται + οι πωλήσεις: 

• Malfurion
  • Valla
  • Tassadar
  • Stitches
  • Sylvanas
  • Zeratul (lvl 12)
  • Johanna (lvl 15)

πωλήσεις: 

Hero or Skin EUR GBP USD ΔΡΧ
Raynor 1,99 1.49 1.99 678,09
Commander Raynor Skin 3,69 2.70 3.74 1.257,3        
Pajamathur Abathur Skin 4,99 3.69 4.99 1.700,34

Δημοσ.

έπεσε ηρεμία ή μου φαίνεται? στο twitch το βλέπω να ανεβαίνει σιγά σιγά το παιχνίδι από την άλλη

Το οτι το παρών θέμα δεν έχει κίνηση δεν σημαίνει ότι ο κόσμος δεν ασχολείται με αυτό.

Δημοσ.

next week king leoric. βγήκε και το official video. 

+ βγήκε σήμερα tyrael charget + new diablo skin σε πακέτο. qq που δεν υπάρχουν στην ελλάδα bnet prepaid cards βέβαια και όσοι έχουν bnet balance μπορούν να αγοράσουν : /

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...