Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

3 νέοι ήρωες που θα έρχονται ανά 3-4 εβδομάδες bucher -> skeleton king leoric -> monk ( assasin - ? - support) 

νέα skins: demonic tyrael (hype!), angelic diablo (meh), prison tychus, amazon nova (d2 amazon + buriza) 

+ event με goblins από το d3 όπου πριν ξεκινήσει το game, για να μην έχουν afkers υπάρχει goblin που εάν το φας παίρνεις στο τέλος περισσότερα gold

MuOsJts.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Εγω μαλλον θα κατσω ουτε νευρα ουτε τιποτα μπαινεις παιζεις βγαινεις σαν ανθρωπος.Δεν μπορω με τα βλαμενα που παιζουν στο ντοτα μου ανεβαζουν την πιεση 18

Δημοσ.

από προχθές δεν έχω σταματήσει να δίνω σε qm το πίσω μέρος του σώματός μου. σοβάρα ή κάτι αλλάξανε στο match making ή dunno. δεν γίνεται να με βάζει με kael, sylvanas, muradin (με το single dps spec) και raynor και να είμαι με nazeebo και να έχω x2 hero / siege dmg από τον 2ο ή να είναι όλοι 10-20 lvl. 

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάλι, ο πρώτος που αγόρασα ήταν ο Muradin.

Μετά το trailer του, δεν μπορούσα να μην το κάνω. :P

FOR KHAZ MODAN!

Edit: είχα κάνει λάθος την ονομασία του μέρους. :P

• Like 1
Δημοσ.

lol re! κάνε all in και πάρε το. μόνο που στο ulti γίνεσαι full σοκολατένιος με τρούφα φτάνει! (σοβαρά η ποιότητα των γραφικών είναι φανταστική ακόμα και στο skin πλάκα πλάκα)

• Like 1
Δημοσ.

η σονια καλη δεν ειναι για αρχαριο?απο την ωρα που τνη αγορασα δεν την αλλαξα ξανα

Έχει απαντήσει να χαμηλότερα winrate στο γκειμ, και δεν θα έλεγα πως είναι και πολύ φιλική για αρχάριο. Αλλά σίγουρα στα σωστά χέρια κάνει παπάδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...