Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(3067 βγάζει την ελένη βασικά : p ) 

είχε / έχει τρόπο για exploit στο hotslogs που το είχαν ανεβάσει στο reddit. κάνεις 10 ήτες σερί, τις περνάς και τις 10 στο hotslogs πας το mmr σου στο 0 ουσιαστικά και μετά μπαίνεις με κάποιον με μεγάλο mmr, κάνεις 10 νίκες και έτσι ήταν άτομα στα 4 και 5κ mmr (μιας και δεν είναι λογικό με 10 και 12 την νίκη / ήττα να πας από τα 2,5-3 στα 5.000 κάπως ακόμα και εάν είσαι win / loose ratio 1.5/1 που είναι ψιλο dream με ισάξιους παίκτες

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μιας και καλοκαιριατικο δεν την παλευω να ριχνω καντηλι επι μια ωρα στο ντοτα το βαλα να το δω.Οτι πρεπει γρηγορο και απλο ουτε γκρινιες ουτε βρισιδι ουτε ριπορτ ουτε ολο τον εκνευρισμο που κουβαλαει το αλλο.

Δημοσ.

ουτε γκρινιες ουτε βρισιδι ουτε ριπορτ ουτε ολο τον εκνευρισμο που κουβαλαει το αλλο.

Παιξε λιγο ακομα,μαθε το παιχνιδι,μπες στα league matches και ξαναγραψε μας :)

Δημοσ.

Παιξε λιγο ακομα,μαθε το παιχνιδι,μπες στα league matches και ξαναγραψε μας :)

Απλα ειναι λιγο πιο εντονα σε σχεση με τα Quick Match λογω του Ranked. Ειμαι 40lvl και 18/20παιχνιδια σε Quick match δεν ακουγεται κουβεντα ουτε βρισιες ουτε τπτ. Στο League Of Legends εχω πετυχει να βριζονται ακομα και με τα bots στο Practise τι να λεμε τωρα.....

Δημοσ.

από τα δάχτυλά μου το πήρες geo. τέλεια week για να παίζεις nova σε qm. ο μοναδικός στο free rotation αντέχει όσο πίνει και όλοι οι άλλοι είναι 1 shot 1 death

Δημοσ.

Καθε φορα που παιρνω hero , την αλλη μερα ειναι στο free rotation ZzZ

So , Kerrigan

Απο 2-3 games που επαιξα στα γρηγορα , δεν ειμαι σιγουρος γιατι ειναι assassin 

Δεν εχει τοσο burst damage και ακομα κι πιασεις το combo , δεν θα τον φας τον αλλο . Τουλαχιστον ετσι μου φανηκε δηλαδη 

Θα κανω περισσοτερο testing σημερα

Kαι μερικα guides http://www.icy-veins.com/heroes/hero-guides

Εξηγει τις επιλογες κ δινει map specific συμβουλες

Δημοσ.

combo + envernom = l.f.e. 

εκτός αυτού, ο assasin δεν κάνει "assasinate - 1shot" αλλά κατεβάζει τα hp του άλλου γρήγορα ώστε να πεθάνει πιο γρήγορα. γενικά δοκίμασε να την παίξεις σε teamfight με stackarismeni ασπίδα και θα δεις τι πλάκα που έχει να σε βαράνε

Δημοσ.

Ισως να συνηθισα απο Jaina που τα πετας ολα κ βλεπεις πτωματα μετα

Yeh θα δοκιμασω ξανα το απογευμα να κανω περισσοτερο land το Q/W/E . 

Δημοσ.

γενικά το παιχνίδι είναι high risk high reward. δλδ δεν γίνεται με kerrigan και να έχεις 7κ ασπίδα και να κόβεις πλανήτες. εάν θες έτσι παίρνεις jaina που και ακόμα και αυτή δεν το κάνει τόσο καλά μιας και πρέπει να πιάσεις το cone of cold που είναι από κοντά και έχει ένα ρίσκο. δοκίμασε kael ίσως σε αρέσει στην αρχή αν και θα καταλήξεις στο τέλος να κάνεις περισσότερο siege dmg παρά vs heroes μιας και έχει πλάκα να τα πετάς όλα vs buildings και να φεύγει το tower άκλαφτο. γι αυτό ίσως η sylvana να είναι πιο σωστή "assasin" από όλους τους assasins (σωστή = all round)

Δημοσ.

Νομιζω η Kerri ganker κυριως είναι ο ρολος της,οποτε ναι θελει αλλον εναν για να σκοτώσει. Και εμενα meh μου φαινεται, τημ ηθελα πολυ καλυτερη.

Δημοσ.

Yep , δεν ειναι για solo QM 

Πηγαινεις για gank κ πεταει χαρταετο ο αλλος , αλλα αν κανει follow up ο αλλος ειναι kill 

Εβλεπα εναν τυπο με Kerrigan κ επαιζε duo με Tyrande

Δεν κουνιοντουσαν οι αλλοι , απο stun σε stun

• Like 1
Δημοσ.

ηταν παλιά στο texas.... τώρα είναι competitive γιατί σπάει μπάλες + ασπίδα = efective "assasin"

Yep , δεν ειναι για solo QM 

Πηγαινεις για gank κ πεταει χαρταετο ο αλλος , αλλα αν κανει follow up ο αλλος ειναι kill 

Εβλεπα εναν τυπο με Kerrigan κ επαιζε duo με Tyrande

Δεν κουνιοντουσαν οι αλλοι , απο stun σε stun

που να δεις diablo + tyrande που τον κάνει stun + flip + stun ( tyrande) και στο lvl 16 με το imp flare απλά έχει πεθάνει στο combo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...