Atallos1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Το παιχνιδι εχει θεματα με κολληματα/crashes/κτλ , δεν ειναι ο μονος που εχει issues Με 6300 κ με απλη 270 με το ζορι παλευει σε medium ορισμενες φορες ΔΙαβασα παντως προχθες οτι ειναι καλυτερο να τρεχεις την 32bit εκδοση του παιχνιδιου , dunno αν στεκει
XMorsX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Το παιχνιδι εχει θεματα με κολληματα/crashes/κτλ , δεν ειναι ο μονος που εχει issues Με 6300 κ με απλη 270 με το ζορι παλευει σε medium ορισμενες φορες ΔΙαβασα παντως προχθες οτι ειναι καλυτερο να τρεχεις την 32bit εκδοση του παιχνιδιου , dunno αν στεκει Kαποτε εχει προβλημα, πλεον αυτο το φτιαξανε. Δε ξερω αν ξαναπροεκυψε καποιο θεμα με τον 64αμπιτο server.
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ουτε εγω εχω κρασαρει απο Alpha ποτε. Θεματα με το ping και την συνδεση ναι αλλα crash ποτε. Βεβαια εχω καποια περιεργα μικρα Frame drops σε 2560x1440 με το συστημα της υπογραφης
StigmaX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Το παιχνιδι εχει θεματα με κολληματα/crashes/κτλ , δεν ειναι ο μονος που εχει issues Με 6300 κ με απλη 270 με το ζορι παλευει σε medium ορισμενες φορες ΔΙαβασα παντως προχθες οτι ειναι καλυτερο να τρεχεις την 32bit εκδοση του παιχνιδιου , dunno αν στεκει Άλλο frames drops, άλλο κρασαρισμα. Γενικά η μηχανή του sc2 δεν τα πάει καλά με τους amd, εγώ με όλα ultra παίζω με 35 fps στα teamfight όταν i5 και i3 παίζουν με 50-60+ ακατεβατα. Κρασαρισματα δεν έχει, τουλάχιστον από οσο ξέρω που παίζει το παιχνίδι, το team μου και καμιά δεκαριά άτομα στο νέτ που πάμε.
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Τα παιχνιδια της Blizzard ανεκαθεν τρεχανε καλυτερα σε Intel+nvidia συστηματα κυριως στο Wow βεβαια με τις χαοτικες διαφορες.
Atallos1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Και μενα ultra εχει recommended αλλα παιζω με 15 fps οποτε δεν εχει νοημα ΑΚομα και οι pros παιζουν σε Low στα tourneys though
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Και μενα ultra εχει recommended αλλα παιζω με 15 fps οποτε δεν εχει νοημα ΑΚομα και οι pros παιζουν σε Low στα tourneys though Για ποιο λογο παιζουν σε Low???
Atallos1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Dunno γιατι να μην εχουν issues σε οποιαδηποτε στιγμη του παιχνιδιου i guess Ισως ειναι και απλα προτιμηση καποιοων , αλλοι παιζουν σε windowed για να μην τραβανε το mouse μακρυα και να μην χρειαζεται το ματι να βλεπει ολη την οθονη , κλαιν
XMorsX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Απο οσο ξερω, παιζουν σε low γιατι: Θελουν 144 fps σταθερα για μεγιστη αποκρισιμοτητα. Ειναι πιο ευκολο να διακρινεις τις αορατες μοναδες, πιο συγεκριμενα χρησιμοποιουν τα λεγομενα 'hybrid settings' του starcraft 2.
apathya Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 https://www.hotslogs.com/Player/Profile?PlayerID=4110927 το έχεις λιώσει το παιχνίδι βλέπω ε? Αυτή την στιγμη είμαι 22 lvl με 60 games total. Το σαϊτ που παρέθεσες είναι τελείως άκυρο.
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Yeah το hotslogs αν δεν ανεβάζεις μόνος σου τα replays και αν δεν έχεις τουλάχιστον 100 games uploaded είναι μαλακιάρα.
StigmaX Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Yeah το hotslogs αν δεν ανεβάζεις μόνος σου τα replays και αν δεν έχεις τουλάχιστον 100 games uploaded είναι μαλακιάρα. Μαλακιαρα δεν είναι. Εργαλείο είναι. Η ξέρεις να το δουλέψεις, η όχι. Και έχει πολύ περισσότερες χρήσεις από το να δεις το θεωρητικό σου mmr και stats.
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Yeah το hotslogs αν δεν ανεβάζεις μόνος σου τα replays και αν δεν έχεις τουλάχιστον 100 games uploaded είναι μαλακιάρα.
StigmaX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Yeah το hotslogs αν δεν ανεβάζεις μόνος σου τα replays και αν δεν έχεις τουλάχιστον 100 games uploaded είναι μαλακιάρα. Και σου ξαναλέω, παραμένει εργαλείο ανεξάρτητα του αν ανεβάζεις τα replay σου ή όχι. Βάση δεδομένων είναι, αν ξέρεις να τη δουλέψεις μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα για το παιχνίδι. Από builds, stats του κάθε Hero σε κάθε map, stats hero vs hero κτλ κτλ... Και όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις χωρίς να έχεις ανεβάσει ούτε ένα replay.
klainmaingr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Και σου ξαναλέω, παραμένει εργαλείο ανεξάρτητα του αν ανεβάζεις τα replay σου ή όχι. Βάση δεδομένων είναι, αν ξέρεις να τη δουλέψεις μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα για το παιχνίδι. Από builds, stats του κάθε Hero σε κάθε map, stats hero vs hero κτλ κτλ... Και όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις χωρίς να έχεις ανεβάσει ούτε ένα replay. Συμφωνώ. Το πρόβλημα που βρίσκω είναι οτι δεν κάνει populate απο όλα τα games όπως sites τύπου Lolking που παίρνουν απευθείας απο το api της riot. Το να βασίζεις δεδομένα τόσο επιλεκτικά σε uploads δίνει σίγουρα κάποια ενδιαφέροντα stats αλλα μέχρι εκεί. Ενδεικτικά το winrate του anub arak βασίζεται σε 110k παιχνίδια (λίγα αλλα οκ) και των Murky/LV που είναι στην πρώτη 5δα σε 11k παιχνίδια. Νομίζω μπορείς να βρείς τη διαφορά στο sample και γιατί δεν είναι κάτι στο οποίο μπορείς να βασιστείς. Σίγουρα δινει μια καλή εικόνα αλλα δεν είναι ευαγγέλιο. Αυτό γίνεται ακόμα χειρότερο όταν χωρίζουμε τις κατηγορίες και βλέπεις να βγαίνουν winrates με λιγότερα απο 500-1000games. Μετά πέρα απο τα γενικά stats και για προσωπική χρήση ισχύει αυτό που λέω παραπάνω. Δεν μπορείς ούτε να δείς τον εαυτό σου ούτε να κάνεις lookup κάποιο φίλο/αντίπαλο για να δείς τι talents παίζει κτλ χωρίς συνεχή uploads. Είναι καλή ιδέα και καλή "πλατφόρμα" αλλα τα δεδομένα είναι άσχημα μαζεμένα και απειροελάχιστα. Ενδεικτικά την πρώτη φορά που με είδα με είχε στο 500??? mmr (στα 50-60 games που είχα απο την alpha είχα ~65-70% winrate και δεν είχα κάνει ποτέ upload) και μετά απο μερικές μέρες/upload την τελευταία βδομάδα μου δείχνει 2200. Meanwhile στη φίλη μου με 10games played σύνολο βγάζει 2800. Random μαλακιάρα λοιπόν για τον πολύ κόσμο χωρίς αρκετά games/uploads. Ιδιαίτερα όταν έχουμε να το συγκρίνουμε με καμιά 20ρια αντίστοιχα sites απο άλλα games που έχουν της παναγιάς τα ματιά. Σε αυτό φταίει βέβαια καθαρά η blizzard που όπως και στο diablo δεν έχει public api της προκοπής και όλα τα fansites βασίζονται σε κακές πατέντες και αλχημείες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα