Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Συνήθως με Γάλλους έπαιζα. Έλληνες μου είχαν τύχει λίγες φορές. Anyway...
Atallos1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Το Stimpack των 30 ημερων εχει 5 ευρω κ stackαρει με το exp boost Also το starter bundle εχει 5 ευρω κι αυτο
k_skidrow Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ρε παιδια μια ερωτηση. Φιλος εβαλε 20 ευρω στο παιχνιδι για να παρει το stimpack και το tiger mount. Γινεται με καποιον τροπο να μου στειλει gift στον λογαριασμο μου το stimpack των 30 ημερων με τα 5 ευρω;
paularas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 όχι, ακόμα δεν παίζουν gifts. ας μπει με το acc σου, ας βάλει το paypall του και ας στο αγοράσει : p ps1: johanna lvl 8 και έχει κερδίσει 9 στα 10 παιχνίδια. dmg δεν κόβει, dmg τρώει, πρέπει να πατάς τα κουμπιά σου σωστά για να την παλέψεις αλλά έτσι και μπει μπροστά κρατάει όλη την ομάδα safe και κερδίζεις μάχες με διαφορά 2-3 lvls.
k_skidrow Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ps1: johanna lvl 8 και έχει κερδίσει 9 στα 10 παιχνίδια. dmg δεν κόβει, dmg τρώει, πρέπει να πατάς τα κουμπιά σου σωστά για να την παλέψεις αλλά έτσι και μπει μπροστά κρατάει όλη την ομάδα safe και κερδίζεις μάχες με διαφορά 2-3 lvls. καλα αυτο που λες ειναι και αναλογα ποιος την χειριζεται την johanna. γιατι αν παιζει σαν μια sonya στο ranked που επαιξα πριν λιγο την χωνω και με malfurion την johanna
suffocater Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Το Stimpack των 30 ημερων εχει 5 ευρω κ stackαρει με το exp boost Also το starter bundle εχει 5 ευρω κι αυτο χθες κατεβασα/επαιξα/δοκιμασα το game. Αυτο το σταρτερ που εχει 5 ευρω ingame to αγοραζεις?Ποιους ηρωες εχει?αξιζουν?
Arikado Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ξαναεπιστρεφω στο game μετα απο 1μιση μηνα να δω πως ειναι σε official stage επιτελους!
k_skidrow Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 χθες κατεβασα/επαιξα/δοκιμασα το game. Αυτο το σταρτερ που εχει 5 ευρω ingame to αγοραζεις?Ποιους ηρωες εχει?αξιζουν? αυτη τη στιγμη αξιζει να βαλεις stimpack 30 days με 5 ευρω. 100% exp 150% gold. κανονικα εχει 10 ευρω. το bundle που λες εσυ,εχει μεσα φθηνους χαρακτηρες με 2,000 gold τον καθενα αλλα δινει και το armored steel horse οποτε πιστευω ειναι ενα καλο deal. Με ενα 10αρικο βαζεις το stimpack των 30 ημερων και παιρνεις και το bundle ή αντι για το bundle παιρνεις το tiger mount που επισης ειναι σε εκπτωση στα 5 ευρω απο 10. 1
paularas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 +1 για το πακέτο των 10€. ουσιαστικά παίρνεις με 10€: 3 heroes + mount + stimpack για 1 εβδομάδα + 1x stimpack για 30 ημέρες + εάν περάσεις το lvl 10 (κάτι που γίνεται την 1η ημέρα) παίρνεις άλλες 7 μέρες stimpack. άρα έχεις για 1 1/2 μήνα stimpack που μέσα σε όλα δίνει 75 gold / win που μαζί με τα daily την εβδομάδα είναι πάνω από 10.000. σε συνδιασμό με τα 500άρια από τους ήρωες που είναι σε free rottation + τους δικούς σου άνετα φτάνεις τους 10 για hero league ps2: πλάκα πλάκα τρώει τρελό counter από malf με το aoe silence (όπως και sylvana) όταν στο 20 lvl πριν procarei το indestructuble φάει silence και δεν ανάψει πότε 1
klainmaingr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 FIY το σταρτερ δίνει έξτρα και το πόνυ mount αν είναι η πρώτη σας αγορά. Τουλάχιστον μέχρι προχθές το έδινε. Επίσης αν δε κάνω λάθος και στη δεύτερη αγορά δίνει ένα alt pony οπότε στο παραπάνω 10€ για starter bundle + 30d stimpack παίρνετε και 2 extra pony mounts (+portraits) αν χωρίσετε την αγορά σε 2 μέρη.
paularas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 όσοι έκαναν αγορά στην beta έδινε το pony με τις ανταύγες + portrait (wonder billie). τώρα δίνει το σκέτο pony χωρίς ανταύγες + portrait (billie the kid). απλά εάν έκανες την αγορά τρίτη απόγευμα έπερνες το 1ο και εάν έκανες αγορά τρίτη μετά τις 11 το βράδυ έπερνες το 2ο (που θα πάρουν από δω και πέρα όσοι πάρουν κάτι με real money)
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Πανω που ελεγα οτι μου ελειπε το Champio Spotlight του Lol (οχι ο καραγκιοζης που σχολιαζε βεβαια) και το Heroes εχει πλεον το δικο του Spotlight https://www.facebook.com/heroesofthestorm.eu?fref=nf
StigmaX Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 χθες κατεβασα/επαιξα/δοκιμασα το game. Αυτο το σταρτερ που εχει 5 ευρω ingame to αγοραζεις?Ποιους ηρωες εχει?αξιζουν? Δεν αξίζει να πάρεις κάποιο πακέτο που σου δίνει χαρακτήρες των 2000 gold. Αν θες πακέτο δες το nexus bundle που έχει μέσα αξιολογους χαρακτήρες και καλό value €/gold.
klainmaingr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 όσοι έκαναν αγορά στην beta έδινε το pony με τις ανταύγες + portrait (wonder billie). τώρα δίνει το σκέτο pony χωρίς ανταύγες + portrait (billie the kid). απλά εάν έκανες την αγορά τρίτη απόγευμα έπερνες το 1ο και εάν έκανες αγορά τρίτη μετά τις 11 το βράδυ έπερνες το 2ο (που θα πάρουν από δω και πέρα όσοι πάρουν κάτι με real money) Δυο μέρες μετά το launch πάντως μου έδωσε (Χωρίς να έχω ιδέα οτι το δίνει) το wonder billie. Τώρα ναι είδα οτι για επόμενη αγορά δίνει και το απλό. Δε ξέρω αν το ξεχάσανε. Το λέει στο last step πρίν το payment για όποιον θέλει να δοκιμάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα