Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την άνοιξα χτες με το που τη βάλανε. Νομίζω πως είναι μεγάλο ψέμα. Tier 1 χαρακτήρας στο χαλαρό.

Δημοσ.

αφού στα 20 για να την ρίξεις πρέπει να φας όλο το hp της + ασπίδα + lvl 20 talent όπου σε γεμίζει ξανά ενώ τρέχει με 65%+ movement speed 

Δημοσ.

Το εγκατέστησα πριν λίγες μέρες και έπαιξα το Tutorial. Για να δούμε.
Πάντως το LoL το απεγκατέστησα. Πιο τοξικό δεν υπάρχει. Blizzard και μούφα δεν νομίζω να είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Το εγκατέστησα πριν λίγες μέρες και έπαιξα το Tutorial. Για να δούμε.

Πάντως το LoL το απεγκατέστησα. Πιο τοξικό δεν υπάρχει. Blizzard και μούφα δεν νομίζω να είναι.

Γιαυτο και οι Ελληνες δεν ξεκολλανε απο το Lol,γιατι το βρισιδι το γουσταρουν,οπως και τα Kill Steal και να παιζουν Solo και οχι σαν ομαδα κλπ κλπ. Αυτος ειναι και ο λογος που παιζω Heroes και οχι Lol πλεν.

Δημοσ.

μετά από κανά 1000 παιχνίδια στο hots θα δεις ότι θα σου λείψει λίγο το lanning και το cs στα creeps ειδικά όταν πας 3άδα -4αδα - 5άδα και τα παιχνίδια είναι 30 λεπτά μόνιμα κλοτσομπουνίδια hero vs hero.... (βέβαια έχεις και τα δίκια σου σχετικά με το community που ακόμα του hots δεν είναι τόσοοο toxic και κακό) ( είναι απλά όχι τόσο... ακόμα...)

Δημοσ.

απευθυνομαι σε οσους εχουν αγορασει το starter pack στα 20 euro. εχετε παραλάβει την pre order bonus αφισα? γιατι εγώ το παρέλαβα χωρίς αφισα.. :((

Δημοσ.

nope, ούτε αφίσα εδώ. (2 πήρα) 

ps1: και το αστείο είναι ότι έξω στο pre order έδιναν και muradin + skinn (mangi) ή kerrigan + skin (succy) και εδώ τίποτα

Δημοσ.

nope, ούτε αφίσα εδώ. (2 πήρα) 

ps1: και το αστείο είναι ότι έξω στο pre order έδιναν και muradin + skinn (mangi) ή kerrigan + skin (succy) και εδώ τίποτα

πω πω... τι να πω.. αν μαθεις κατι πες ...

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/6635895/Heroes-of-the-Storm-Starter-Pack-PC.html

Επειδη βλεπω και πολλα μαγαζια αναφερουν την αφισα,μιληστε με το μαγαζι που εχετε παρει το παιχνιδι και ριξτε κραξιμο αν επρεπε να εδινε την αφισα δωρο και δεν την εδωσε.

Δημοσ.

με είπαν ότι επειδή δεν έκανα pre order αλλα πηγα να το πάρω δεν έχει αφίσσα. όπου πήγα πριν 1 εβδομάδα και με είπαν "εε δεν χρειάζεται να το κάνετε pre order, θα έχουμε κομμάτια "

Δημοσ.

Γιαυτο και οι Ελληνες δεν ξεκολλανε απο το Lol,γιατι το βρισιδι το γουσταρουν,οπως και τα Kill Steal και να παιζουν Solo και οχι σαν ομαδα κλπ κλπ. Αυτος ειναι και ο λογος που παιζω Heroes και οχι Lol πλεν.

Έπαιζα Eu West. Δεν είχε Έλληνες.

Δημοσ.

Έπαιζα Eu West. Δεν είχε Έλληνες.

Εχει Ελληνες αγαπητε και αρκετους. Μπορει να εχει λιγο λιγοτερους απο τον East(αλλωστε πολλοι ειχαν παει απο παλια στον West Οταν ειχε δωσει Free Transfer η Riot) αλλα και ο West εχει παρα πολλους Ελληνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...