Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμεις είμαστε μία παρέα 15 ατομων που μεχρι να βγει το Hots δεν βρισκαμε κοινό παιχνιδι να παίξουμε, 2 εδω , 2 εκει , 2 παραπερα... Τώρα πλέον οι μισοι παιζουμε καθε βραδυ μέχρι τις 2 Hots! :)

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλεπω πως πολλοι το παρατανε σιγα σιγα η μου φαινεται???

Δε μπορω να καταλαβω δηλαδη ενταξει το LoL ηταν καλο αλλα το HOTS ειναι πιο πολυ team based παρα ο ενας κουβαλα ολο το team!

Το μεγαλο κακο που εχει ειναι οτι δεν εχει την ποικιλια των παικτων των αλλων Moba. ΕΠισης θελει και υπομονη και ορεξη να ασχοληθεις παλι με Moba για να φαρμαρεις gold να αγοραζεις παικτες.

Δημοσ.

Το μεγαλο κακο που εχει ειναι οτι δεν εχει την ποικιλια των παικτων των αλλων Moba. ΕΠισης θελει και υπομονη και ορεξη να ασχοληθεις παλι με Moba για να φαρμαρεις gold να αγοραζεις παικτες.

Καινούριο παιχνίδι είναι, οπότε αυτά που ανέφερες είναι λογικά. Ξεχνάς να αναφέρεις ωστόσο ότι είναι το ιδανικό παιχνίδι να ξεκινήσει κάποιος που δεν έχει προηγούμενη εμπειρία με mobas, λόγο ακριβώς αυτής της σχετικής έλλειψης χαρακτήρων, η οποία ουσιαστικά φαίνεται μόνο στα ranked games.

Δημοσ.

Καινούριο παιχνίδι είναι, οπότε αυτά που ανέφερες είναι λογικά. Ξεχνάς να αναφέρεις ωστόσο ότι είναι το ιδανικό παιχνίδι να ξεκινήσει κάποιος που δεν έχει προηγούμενη εμπειρία με mobas, λόγο ακριβώς αυτής της σχετικής έλλειψης χαρακτήρων, η οποία ουσιαστικά φαίνεται μόνο στα ranked games.

Μα δεν ειπα οτι δεν ειναι λογικο,ειπα οτι ετσι ειναι τα πραγματα. Εγω προσωπικα το παιζω το παιχνιδι και το γουσταρω περισσοτερο απο τα αλλα Moba μονο και μονο για το ποσο λιγοτερο Flame υπαρχει στο παιχνιδι.

Δημοσ.

παρακαλώ κανείς free key για το game έχει να μου δώσει? :D

Εγώ. Πες μου σε πμ και στείλε μου και το λογαριασμό σου να σιγουρευτώ ότι είσαι έγκυρος.

δεν είναι free to play τουλάχιστον για τώρα? :P

Είναι closed beta.

Δημοσ.

Εγώ. Πες μου σε πμ και στείλε μου και το λογαριασμό σου να σιγουρευτώ ότι είσαι έγκυρος.

Είναι closed beta.

Και εγώ πως μπήκα τσάμπα? :P πήγα να βάλω key και δεν χρειάστηκε μου το χε ανοιχτό στο άκυρο!

Δημοσ.

Χθές ξεκίνησα το game και δεν θα έλεγα οτι μου έδωσε τις καλύτερες εντυπώσεις...

Καταρχήν με απογοήτευσε το γεγονός οτι είναι υπερβολικά πολύ casual και "noob friendly" σε βαθμό που με έκανε να αναρωτιέμαι ξανά μετά απο χρόνια γιατί η Blizzard δεν υποστήριξε τη DotA όταν ήταν ακόμα ανεξάρτητο/fan made game την εποχή του Warcraft και γιατί άφησε να το εξαγοράσει η Valve εφόσον είχε σκοπό (δεν είχε) να ασχοληθεί με moba! Ωραία το αποφάσισε αρκετά αργότερα και είπε να κάνει το δικό της moba που θα χτυπήσει τα δύο μεγάλα DotA 2 και LoL. Και αποφάσισε να το πετύχει αυτό κάνοντας ένα game κατώτερο απο πλευράς in depth και απο απαιτήσεις ικανοτήτων?

Ακολουθεί δηλαδή την φιλοσοφία του LoL με την διαφορά οτι ρίχνει το επίπεδο πολύ πιο χαμηλά! Το LoL έπιασε γιατί είναι mainstream ενώ μέχρι τότε η DotA δεν απευθυνόταν σε όλους τους παίκτες. Το Hots τι σκοπεύει να πετύχει? Μέχρι που αποφεύγει να χρησιμοποιήσει τον όρο MOBA για να αποφύγει την σύγκριση με DotA,LoL,HoN.

Mήπως εξ'αρχής δεν είχε σκοπό να τα βάλει με τα μεγάλα moba και απλά θέλει να κάνει ενα εύπεπτο casual παιχνίδι σε στυλ Strife ή TOME βασιζόμενο στην φήμη και το lore της Blizzard, κοινώς κι'αλλο άρμεγμα απο τις παλιές καλές δόξες?

Ποια είναι η δική σας άποψη? Επίσης, σας άρεσε αυτός ο αχταρμάς, όλοι οι ήρωες απο Warcraft, Diablo και SC μαζί?

Δημοσ.

Βασικά η Blizzard ακολουθεί τον πετυχημένο δρόμο του Hearthstone. To HS δεν θέλει να γίνει Magic ή Hex και απευθύνεται σε casual παίκτες που απλά θέλουν να διασκεδάσουν (αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και πολλοί παίκτες που πορώνονται). Σε αντιστοιχία το Heroes δεν θέλει να γίνει LOL και για αυτό διάλεξε διαφορετική πορεία που -προσωπικά- βλέπω να έχει επιτυχία. Γρήγορο στην εκμάθηση, 20λεπτα παιχνίδια, μη τοξικό περιβάλλον  και καθαρά συνεργατικό ως προς το gameplay. 

Οι ήρωες είναι ακόμα λίγοι αλλά αυτό είναι φυσικό γιατί το παιχνίδι είναι ακόμα beta.Επίσης λογικό είναι να τους επιλέγει από τα άλλα παιχνίδια της γιατί τους γνωρίζουν οι παίκτες.

• Like 1
Δημοσ.

μη τοξικό περιβάλλον  και καθαρά συνεργατικό ως προς το gameplay. 

Μην παίρνεις και όρκο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...