kom Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 χθες έκανα το απόλυτο σε HL με Nova 40-4 death ratio με αντάξιους αντιπάλους στο tomb of the spider queen με πολύ ευκολία σε σχέση με zeratul,που ενώ έχει και αυτός stealth,είναι αρκετά πιο χάρτινος λόγο μάχης σώμα με σώμα ας το πούμε έτσισίγουρα μια από τις επόμενες αγορές μου
psaras100 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 pavlos0160νομιζω ειχαν πει οτι αν γινει κατι restart απλα θα ειναι το hero rank.αλλα και αυτο δεν ειναι σιγουρο.Κ εγω τα κραταγα τα gold αλλα πλεον αγοραζω heroes.επισης βγηκε ανακοινωση οτι θα προστεθουν heroes πιο γρηγορα και ισως να μπουν και αλλα maps.
StigmaX Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 wipe στα ranks θα γινει Το wipe στα ρανκς δεν έχει να κάνει με το ότι είναι beta. Κάθε season reset κάνουν.
KiriosD Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 γιατί βάζεις διάφορα στο στόμα μου; είπα wipe στα ranks θα μπορούσες εξίσου να πεις: wipe στα ranks θα γινει το wipe στα ranks δεν έχει να κάνει με το ότι είναι beta. θα βγούμε από το ευρώ. η gtx960 δεν αξίζει για τα λεφτά της για την ώρα, πολύ καλόπαιδο ο κυριάκος...
Stavrakas13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μιας που το αναλύουμε τόσο, θα μπορούσες και εσύ να πεις ότι γίνεται wipe στα ranks σε τακτά χρονικά διαστήματα. Όπως το έγραψες είναι σαν να υπονοείς πως θα γίνει wipe μία φορά για αυτό και πήρες την απάντηση που πήρες.
KiriosD Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 τον παίζετε γιορτινές μέρες τον illidan και δε θα ασχοληθώ με τη πάρτη σας
Arikado Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Παιδια καποιο νεο για επομενο champion?Κατι ελεγαν πως θα ειναι απο Diablo universe.The Butcher,Crusader η Leoric νομιζω.
Arikado Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Leoric?Γουσταρω ασχημα!!!!Πολυ warcraft universe επεσε τελευταια.ξερουμε πανω κατω ποτε θα βγαλοθ το νεο patch?
Bermudakias33 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Τι level ειστε παιδες; Εγω ειμαι 39 για την ωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα