Fulgore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Πρεπει να ηταν τιμη οταν ειχε ανακοινωθει το Founder pack απο την Blizzard. Πιο παλια πχ ειχα δει στο Site 4.5ευρω το κλειδι,τωρα το βλεπω 0.40λεπτα...https://www.g2a.com/heroes-of-the-storm-beta-cd-key-eu.html?reflink=hotsbetakey πόσο όμορφος char μπορεί να είναι γμτ Το σκεφτηκες πολυ βλεπω αν θα την παρεις ή οχι Και μενα το Elf skin μου αρεσει παρα πολυ.
propatzis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 πόσο όμορφος char μπορεί να είναι γμτ Κ εγω την αγορασα...κ με τρωνε να χαλασω τα 35κ gold που εχω στην ακρη για την παρτη της!!!χαχαχα...
propatzis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Πρεπει να ηταν τιμη οταν ειχε ανακοινωθει το Founder pack απο την Blizzard. Πιο παλια πχ ειχα δει στο Site 4.5ευρω το κλειδι,τωρα το βλεπω 0.40λεπτα...https://www.g2a.com/heroes-of-the-storm-beta-cd-key-eu.html?reflink=hotsbetakey Το σκεφτηκες πολυ βλεπω αν θα την παρεις ή οχι Και μενα το Elf skin μου αρεσει παρα πολυ. εμεις τοσο τα αγορασαμε..στα 15€...τεσπα...οπως κ να εχει αξιζει το game...
Fulgore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ε κοιτα να δεις πιο ακριβα ερχεται να βγαλεις ενα εισιτηριο παρα να αγορασεις κλειδι για το παιχνιδι. Και παλι ομως ρε γμτ σε καθε Post που ανεβαζει στο Facebook η Blizzard,παντα βλεπω ατομα να παρακαλανε για κλειδι,δηλαδη ελεος ρε παιδια ουτε μισο ευρο δεν εχει....
propatzis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ε κοιτα να δεις πιο ακριβα ερχεται να βγαλεις ενα εισιτηριο παρα να αγορασεις κλειδι για το παιχνιδι. Και παλι ομως ρε γμτ σε καθε Post που ανεβαζει στο Facebook η Blizzard,παντα βλεπω ατομα να παρακαλανε για κλειδι,δηλαδη ελεος ρε παιδια ουτε μισο ευρο δεν εχει.... Εχω φαει το flame κ το rage επειδη τα δινω 5€...Ενω τα εχω αγορασει 15€...κ με πιανει ο καθε 'γυφτουλας' κ με κραζει...γτ δεν παει να το παρει απο εκει που λεει κ με πρηζει εμενα δεν το εχω καταλαβει ακομα!!!Μπορεις να μου το εξηγησεις???
Fulgore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Εχω φαει το flame κ το rage επειδη τα δινω 5€...Ενω τα εχω αγορασει 15€...κ με πιανει ο καθε 'γυφτουλας' κ με κραζει...γτ δεν παει να το παρει απο εκει που λεει κ με πρηζει εμενα δεν το εχω καταλαβει ακομα!!!Μπορεις να μου το εξηγησεις??? Καλα τα λες στο οτι σε πρηζει αλλα αληθεια γιατι δινεις το κλειδι 10ευρω???
propatzis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Καλα τα λες στο οτι σε πρηζει αλλα αληθεια γιατι δινεις το κλειδι 10ευρω??? οχι 10...τα δινω 5€... Ειναι εκ μερους φιλων,που δν μπορουν να μπουν να παιξουν τελικα.Τα πηραν 15 τα δινουν 5...
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Έχουν πάρει αρκετοί την Sylvanas και σχεδόν κανένας τους δεν ξέρει να την παίζει..
paularas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 stavraka μπήκα με bots 2-3 games και από το πρωί έχω κάνει από τα πολύ καλά win streak μου. είμαι γύρω στα 7-0 με κάθε μάτς να stomparei και τις πέτρες. ps1: όχι δεν το σκέφτηκα αλλά την αγόρασα χωρίς 2η σκέψη τόσο που την ήθελα
Stavrakas13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Εντάξει εσύ μάλλον είσαι φυσικό ταλέντο, το λέω επειδή έχει κάθε game Sylvanas και όσο να'ναι δεν θέλω να τους κράζω μιας και όλοι την αγόρασαν λόγω καύλας. Btw πολύ κακό memory leak το game. 1
kostass13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 To id μου ειναι αυτο KonThan6#2323. οποιος θελει ας με κανει add..Επισης οι 2 πρωτοι που με κανουν add και δεν εχουν το παιχνιδι χαριζω 2 κλειδια.(δεν τα βαζω εδω γτ 100% θα πανε για πωληση)
Stavrakas13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ψήνεται κανείς για rank party και λίγο οργανωμένα? Κανά Skype και έτσι θέλω να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα