Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 εδω η Riot εχει ανοιξει περισσότερα παραρτήματα (βλέπε γραφεία κτλ) απ'τον Μικελ, η Blizzard θα κωλώσει στο f2p cosmetic shop μοντέλο;
lucidsteve Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Πότε περιμένουμε το επόμενο patch περίπου; Το παιχνίδι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση για beta. Έχοντας συνηθίσει το lol νιώθω τα γραφικά αρκετά μουντά και ούτε εντυπωσιάζουν όπως του dota2. Παρόλαυτα είναι προσεγμένα. Είναι αρκετά καλό το talent σύστημα σε αντιθεση με το να αγοράζεις items, έχει και αυτό τους περιορισμούς του στο πόση ποικιλία θα δόσεις στον ήρωα όμως. Άλλο σημαντικο αρνητικο για μένα είναι το δύσχρηστο friend menu/chat και η απενεργοποίηση του global chat (το να σχολιάσεις με τον αντιπάλο πράγματα που συμβαίνουν στο παιχνίδι υπερκερνάει το ενδεχόμενο flame). Δε θέλω να νοιώθω πως παίζω με botακια. Όπως και να 'χει δεν προκειται να το ενεργοποιήσουν απ'ό,τι δηλώνουν. Θετικά στοιχεία βρίσκω το πόσο γρήγορα-βολικά είναι τα παιχνίδια. Οι χάρτες που όλοι τους προσφέρουν κάτι διαφορετικό. Comebacks είναι δυνατόν να συμβούν πολύ πιο εύκολα σε αντίθεση με άλλα mobas οπότε σου κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος συνήθως.
propatzis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Τελικα στην επομενη εβδομαδα παει το patch.Gold/map/Sylavana... ειδωμεν...
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εδω καλα καλα στο Allied Chat δεν μιλανε τα ατομα σε Full team game,στο All ειναι που θα πιασεις κουβεντα???? Ειναι αναποφευκτο οτι στο All αν το βαζανε Standar θα υπηρχε Flame ειτε για συνπαικτη ειτε για ηρωα,pay to win κλπ κλπ. Θελει παραπανω ποικιλια το παιχνιδι οσον αφορα τους ηρωες και πρεπει οπως λενε ολοι να φτιαξουν και το συστημα ειτε με τα Gold earned ειτε με τις τιμες των χαρακτηρων(15000 για ενα ηρωα οταν πρωτοβγαινει,ασχετως αν μετα απο 2 εβδομαδες πεφτει η τιμη του,οταν εσυ κερδιζεις 30gold με καθε παιχνιδι ειναι το λιγοτερο αστειο).
propatzis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 και επιτελους μετα απο 7/10 σημερα επιασα το 40lvl... οντως πρεπει να φτιαξουν πολλα ακομα αλλα εγω ειμαι ευχαριστημενος,ετσι κ αλλιως σε beta ειναι ακομα!!! Συμφωνω οτι πρεπει να αυξησουν το κερδος Gold/match... Οσο για του ηρωες/maps πιστευω οτι θα αρχισουν να προσθετουν...Ηδη λενε οτι στο εππμενο patch ερχεται ενα map συν την Sylvana... Eμενα με εχει εκπληξει οτι τρεχει νερακι χωρις προβληματα... 1
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 και επιτελους μετα απο 7/10 σημερα επιασα το 40lvl... οντως πρεπει να φτιαξουν πολλα ακομα αλλα εγω ειμαι ευχαριστημενος,ετσι κ αλλιως σε beta ειναι ακομα!!! Συμφωνω οτι πρεπει να αυξησουν το κερδος Gold/match... Οσο για του ηρωες/maps πιστευω οτι θα αρχισουν να προσθετουν...Ηδη λενε οτι στο εππμενο patch ερχεται ενα map συν την Sylvana... Eμενα με εχει εκπληξει οτι τρεχει νερακι χωρις προβληματα... Με το συστημα που εχεις αυτο ελειπε
propatzis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Με το συστημα που εχεις αυτο ελειπε μην το λες γτ τωρα παιζω με τα hd 4600...xaxaxaxaxa...
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Εγω παντως με ολα στο Full βγαζω 120Fps Maximum,Fps τα οποια βγαζω σκεψου και στο πιο βαρυ BF4,αρα δεν μπορω να πω οτι πεταω απο την χαρα μου 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Τρώει χοντρά κολλήματα ώρες ώρες(Lags) αλλά είναι BETA ακόμη οπότε ελπίζω να το φτιάξουν. Κατά τα άλλα αναμένουμε το νέο map και την Sylvanas να δούμε τι θα λένε.
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Τρώει χοντρά κολλήματα ώρες ώρες(Lags) αλλά είναι BETA ακόμη οπότε ελπίζω να το φτιάξουν. Κατά τα άλλα αναμένουμε το νέο map και την Sylvanas να δούμε τι θα λένε. 15000 θα κοστιζει η Sylvannas και μετα απο 2 εβδομαδες θα πεσει στα 10000,αρα εγω προσωπικα δεν αναμενω τιποτα γιατι ειναι παρα πολλα τα Gold
paularas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 αφού θα πάρεις gold στο patch, θα αγοράσεις την silvana με αυτά. problem solved
paularas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 +10k στους 40άριδες από ότι θυμάμαι. ουσιαστικά είναι +2k στα 20,25,30,35,40
propatzis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 ε ναι 10κ με το patch βαζεις απο την 'τσεπη' σου αλλα 5κ κ την εχεις την Συλβανουλα...φυσικα αν σου αρεσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα