Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι θελει και 10 heroes. Οταν ξεκινησα τα 30lvl μου φενοντουσαν πολλα, μετα καταλαβα οτι αυτο δεν ειναι τιποτα εφοσον μπορεις και ανεβαζεις τον καθε hero level ξεχωριστα. Παρεπιπτοντως βλεπω εναν κορεατι στο twitch εχει ολους τους heroes 10lvl και 140k gold. :huh:

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το ειπες μονος σου...κορεατης!!!χαχαχα...

ερχεται patch οπου θα δωσει 2,000 Gold για τα Levels 20, 25, 30, 35, 40, δηλαδή 10.000 gold δωράκι για τους 40άρηδες...εχω τρεχω για το 35 lvl...

Δημοσ.

Πάντως με 10 heroes Hero league Δεν πας πουθενά. Τα picks είναι πάνω κάτω συγκεκριμένα και στο lvl 30 για κανένα λόγο δεν έχεις μαζέψει αρκετό gold για το collection που θα χρειαστείς.

Άποψη μου, μάθε τα roles και chars που χρειάζονται στο Hero league, και μετά μπες. Γιατί αν σου κάτσουν 4-5 ήττες στην αρχή θα μπεις elo hell και ούτε με boost δεν βγαίνεις από εκεί..

Δημοσ.

κ εγω αυτο κανω...μονο τον Raynor πηρα στην αρχη που ειναι ο αγαπημενος κ μετα δν πηρα τπτ...Απλα μαζευω και μαθαινω...

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσει κυριως λόγω intensity και ποικιλίας, όλα τα παιχνιδια είναι στην τσιτα και κάθε χαρακτήρας αλλάζει υπερβολικά τον τρόπο που πρέπει να παίζεις. Ακόμα και αν καποιους χαρακτήρες δεν τους μπορώ με τίποτα (βλέπε Jaina χθες) εκτιμώ οτι με κανει να προσεγγίζω το παιχνίδι κάθε φορα με διαφορετικό τρόπο...

Δημοσ.

Πριν απο λιγο μπήκα να παιξω και ενω φόρτωνε το παιχνιδι μετα απο αρκετα λεπτα με πεταει στο κεντρικο μενου του παιχνιδιου. Κανω logout, παταω rejoin, φορτωνει για λιγο και με πεταει παλι στο lobby και τωρα δεν μπορω να κανω τιποτα.

Παω να παιξω καινουργιο παιχνίδι και βγαζει μήνυμα status locked. ακομα και τωρα μετα απο 1 ωρα περίπου οταν μπαινω στο hots μου βγαζει την επιλογη rejoin!. οτι νανε. αφου το match εχει τελειώσει. 

Το εχει κανει σε εσας?, Υπαρχει λύση? 

Δημοσ.

Πριν απο λιγο μπήκα να παιξω και ενω φόρτωνε το παιχνιδι μετα απο αρκετα λεπτα με πεταει στο κεντρικο μενου του παιχνιδιου. Κανω logout, παταω rejoin, φορτωνει για λιγο και με πεταει παλι στο lobby και τωρα δεν μπορω να κανω τιποτα.

Παω να παιξω καινουργιο παιχνίδι και βγαζει μήνυμα status locked. ακομα και τωρα μετα απο 1 ωρα περίπου οταν μπαινω στο hots μου βγαζει την επιλογη rejoin!. οτι νανε. αφου το match εχει τελειώσει. 

Το εχει κανει σε εσας?, Υπαρχει λύση? 

αν συνεχιζεται ακομα το προβλημα σου γραψε ενα ticket στο support της blizzard στο battle.net.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποιος δεν εχει λαβει ακομα και θελει κλειδι υπαρχει με 1.80€ στο g2a..(δεν τα πουλαω εγω γαι αποφυγη παρεξηγησεων :-) )

Επεξ/σία από kostass13
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κα για να αντιπαραθεσω τον φιλο κωστα, οποιος δεν εχει λαβει ακομα και θελει κλειδι, εχω 3 απο το. Invitation system , στειλτε pm. Θα πανε σε παιδια του φορουμ για να μην εχουμε τραβαλα τυπου να το δω σε καμια αγγελεια γιατι κριμα ειναι.

Fin! Τα δωκα. αντε και καλή διασκέδαση.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Κα για να αντιπαραθεσω τον φιλο κωστα, οποιος δεν εχει λαβει ακομα και θελει κλειδι, εχω 3 απο το. Invitation system , στειλτε pm. Θα πανε σε παιδια του φορουμ για να μην εχουμε τραβαλα τυπου να το δω σε καμια αγγελεια γιατι κριμα ειναι

Ευχαριστώ για το κλειδί! Να 'σαι καλά!

Δημοσ.

Κα για να αντιπαραθεσω τον φιλο κωστα, οποιος δεν εχει λαβει ακομα και θελει κλειδι, εχω 3 απο το. Invitation system , στειλτε pm. Θα πανε σε παιδια του φορουμ για να μην εχουμε τραβαλα τυπου να το δω σε καμια αγγελεια γιατι κριμα ειναι.

Fin! Τα δωκα. αντε και καλή διασκέδαση.

Ευχαριστώ τον fernandes για το κλειδάκι που μου έστειλε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...