paragontikos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 τι θα γινει blizzard δωσε κανα invite, παιδια να ρωτησω τα accounts και τα stats που ειναι στη beta θα γινουν reset οταν βγει η κανονικη εκδοση?
propatzis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 νομιζω οτι η blizz σε αφηνει να τα κρατησεις...
StigmaX Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 τι θα γινει blizzard δωσε κανα invite, παιδια να ρωτησω τα accounts και τα stats που ειναι στη beta θα γινουν reset οταν βγει η κανονικη εκδοση? Κρατας. Το μόνο που λογικά θα γίνει ρεσετ είναι το Hero league rankings. Το κάθε πότε θα δειξει.
lucidsteve Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Για κάποιο λόγο με βγάζει στο Γερμανικό chatroom. Υπάρχουν άλλα; Ελληνικό;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Για κάποιο λόγο με βγάζει στο Γερμανικό chatroom. Υπάρχουν άλλα; Ελληνικό; Ε, ξέρεις, γερμανική αποικία η Ελλάδα κι έτσι.
Atallos1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Για κάποιο λόγο με βγάζει στο Γερμανικό chatroom. Υπάρχουν άλλα; Ελληνικό; Right click στο channel κ leave Μετα γραφεις στο chat /join General Chat(enGB) Το ειχε κανει κ σε μενα
kostass13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια να ρωτησω τι παιζει με τα network spikes αν τα λεω καλα??οφειλονται στο πισι η στην συνδεση?
propatzis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Απο προχθες εχει καποια θεματα με την συνδεσιμοτητα...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια να ρωτησω τι παιζει με τα network spikes αν τα λεω καλα??οφειλονται στο πισι η στην συνδεση? κοίτα, εμένα που δεν ήταν με τπτ playable, μετά απο σχόλιο φίλου εδώ (frameskips που μπορείς άνετα να τα μεταφράσεις σε fps lag / aka performance) ήταν αποτέλεσμα της wireless σύνδεσής μου. με το που έβαλα καλώδιο ακούμπησε τα 60fps και δεν ξαναείδα spike ποτέ. Αυτά για μένα πάντα.
StigmaX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 κοίτα, εμένα που δεν ήταν με τπτ playable, μετά απο σχόλιο φίλου εδώ (frameskips που μπορείς άνετα να τα μεταφράσεις σε fps lag / aka performance) ήταν αποτέλεσμα της wireless σύνδεσής μου. με το που έβαλα καλώδιο ακούμπησε τα 60fps και δεν ξαναείδα spike ποτέ. Αυτά για μένα πάντα. Με ctrl+alt+f βλέπεις τα frames, ping και spikes/min. To freeze Που κάνει το Game είναι λόγο packet loss της γραμμής η του σερβερ.
pavlos0160 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 http://eu.battle.net/heroes/en/blog/18141102/invite-your-friends-to-join-closed-beta-testing-04-03-2015 Παιδια αν τυχον και κερδισει κανεις κανα κλειδι πολυ ευχαριστως να μου δωσει ενα για ενα φιλαρακι...
GhostDel Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Παιδιά σήμερα μου ήρθε invite για beta επιτέλους, όποιος θέλει ας με κάνει add να παίζουμε που και που LegatoVerem#2214 1
Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 http://eu.battle.net/heroes/en/blog/18141102/invite-your-friends-to-join-closed-beta-testing-04-03-2015 Παιδια αν τυχον και κερδισει κανεις κανα κλειδι πολυ ευχαριστως να μου δωσει ενα για ενα φιλαρακι... Μην το παρατραβας. Εδω υπαρχουν ατομα που θελουν κλειδι γιατι δεν μπορουν να παιξουν οι ιδιοι τους φιλους του καθενος θα σκεφτονται.... Στην τελικη εγω βλεπω και στο Insomnia και πουλανε κλειδια για το Heroes στα 10 ευρω που ειναι ας πουμε 2 καφεδες.Οποιος οντως εχει αναγκη κλειδι προφανως και θα αγορασει ενα.
k_skidrow Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μην το παρατραβας. Εδω υπαρχουν ατομα που θελουν κλειδι γιατι δεν μπορουν να παιξουν οι ιδιοι τους φιλους του καθενος θα σκεφτονται.... Στην τελικη εγω βλεπω και στο Insomnia και πουλανε κλειδια για το Heroes στα 10 ευρω που ειναι ας πουμε 2 καφεδες.Οποιος οντως εχει αναγκη κλειδι προφανως και θα αγορασει ενα. πρεπει να κοιταξεις απο που αγοραζεις καφε,γιατι με 5 ευρω τον καφε ερχομαι και στον φτιαχνω και εγω και σου χτυπαω και αφρογαλα αμα λαχει anyway, https://www.g2a.com/heroes-of-the-storm-beta-cd-key-eu.htmlμε λιγοτερο απο 2,5ευρω εχετε το key απο εδω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα