k_skidrow Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Τι ειναι πρωτοποριακο? Οτι δεν εχει απολυτως τιποτα εκτος απο talents κ objectives? ε,απο τη στιγμη που δεν ειναι moba στην κλασσικη μορφη της (1,2 map το πολυ,items,farming με το τσουβαλι) ειναι το κατι διαφορετικο. Ολο το στυλ δεν ειναι και πολυ competitve προς το παρον. Μπαινεις απλα για να παιξεις λιγο αλλα δεν εχει καποιο ιδιαιτερο νοημα, δεν εχει αυτο το κατι παραπανω που θα σε κανει να κατσεις να παιξεις περα απο τα daily quest. Επισης στα battleground θα ηθελα και το απλο το κλασικο χωρις κανενα objective. εγω πιστευω οτι αν προσθετανε με καποιο τροπο κατι αλλο περα απο τα talents ετσι ωστε να γινει λιγο πιο περιπλοκο το παιχνιδι θα ηταν πολυ καλυτερα. οχι απαραιτητα items. επισης πρεπει να κανουνε πιο competitive τα league match,και να μην σε πεταει παλι πισω στο τελος καθε season (αν δεν γινεται ετσι διορθωστε με,ετσι εχω ακουσει) και τελος να βαλουνε ban picks sta ranked!..οχι αλλο stitches!
Rib21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 ρε παιδια εμενα δεν μου εχουν στειλει key αλλα το game το εχει σε ενα νετ!!Παω και γω λοιπον να παιξω το παιχνιδι μου το βγαζει μεσα στο account και εκει που το ανοιγω μου λεει κτ οτι δν το ανοιξα με το region που το εγκατεστησα!!Ξερετε μηπως εαν μπορω ν παιξω με καποιον τροπο
StormGr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 ρε παιδια εμενα δεν μου εχουν στειλει key αλλα το game το εχει σε ενα νετ!!Παω και γω λοιπον να παιξω το παιχνιδι μου το βγαζει μεσα στο account και εκει που το ανοιγω μου λεει κτ οτι δν το ανοιξα με το region που το εγκατεστησα!!Ξερετε μηπως εαν μπορω ν παιξω με καποιον τροπο Πρεπει να σου εχουν στειλει κλειδι και το παιχνιδι να ειναι στο account σου αλλιως δεν μπορεις να παιξεις. Τα νετ δεν εχουν καμια σχεση με το δικο σου προσωπικο account
k_skidrow Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ρε παιδια εμενα δεν μου εχουν στειλει key αλλα το game το εχει σε ενα νετ!!Παω και γω λοιπον να παιξω το παιχνιδι μου το βγαζει μεσα στο account και εκει που το ανοιγω μου λεει κτ οτι δν το ανοιξα με το region που το εγκατεστησα!!Ξερετε μηπως εαν μπορω ν παιξω με καποιον τροπο πρεπει να κανεις sign-up για το closed beta. αμα εισαι τυχερος θα σου ενεργοποιηθει το παιχνιδι στον λογαριασμο σου.
Tmark Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Βγήκε νέο patch χτες. Site: Patch notes 1
JacoTheSlime Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Επιτέλους! Ο πρώτος μου level 10 Hero! 2
StigmaX Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Επιτέλους! Ο πρώτος μου level 10 Hero! Παίξε κι άλλο να προλάβεις... Τα νερφ έρχονται...
paularas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 κανάν murky και tyrael θα νερφάρουν πάλι : p
Stavrakas13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μπήκα και εγώ beta τελικώς, όποιος θέλει να παίξουμε(γιατί ψάχνω και εγώ άτομα έτσι να μπαίνουμε) Prince#2122
nikosggg3 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Επιτέλους μπήκα και εγω στην beta σημερα. Να ρωτησω αυτα που θα μαζεψουμε στην beta οπως coins, heroes, levels κλπ θα χαθουν οταν κυκλοφορήσει και επίσημα το παιχνιδι, η οχι?
Tmark Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Επιτέλους μπήκα και εγω στην beta σημερα. Να ρωτησω αυτα που θα μαζεψουμε στην beta οπως coins, heroes, levels κλπ θα χαθουν οταν κυκλοφορήσει και επίσημα το παιχνιδι, η οχι? Όχι όλα μένουν πλέον. Δεν θα γίνει άλλο wipe.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 και μένα beta σε αυτό το acc. Mikolz#2500. Το Stuttering με ανοιχτό AA δεν παλεύεται κάστανο
StigmaX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 και μένα beta σε αυτό το acc. Mikolz#2500. Το Stuttering με ανοιχτό AA δεν παλεύεται κάστανο Σε τι Pc το τρέχεις? Γιατί το έχω τρέξει σε core 2 duo με gtx650 και πάει νεράκι. Οποίο stutter παρουσιάζει είναι από Lag spikes. Ctrl alt f και να δεις τα spikes.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Σε τι Pc το τρέχεις? Γιατί το έχω τρέξει σε core 2 duo με gtx650 και πάει νεράκι. Οποίο stutter παρουσιάζει είναι από Lag spikes. Ctrl alt f και να δεις τα spikes. 2500K / 8GB / 7870 και απο ssd. Ε θα στρωσει καποτε. Παλιοτερα απο αλλο acc που το χα alpha, δεν θυμαμαι να ειχε ζοριστει. Anyway. Thanks για την απαντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα