Tmark Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Κι εγώ έχω διαβάσει ότι το Hero League-MMR-Matchmaking είναι γτπ απλά, θέλει revamp όλο από την αρχή. Φαντάζομαι ότι το gold gain θα αυξηθεί, όπως είχε γίνει και στην closed beta του Hearthstone. Αλλιώς gg, το παρατάω. Έχω 1-2 ώρες per day για να παίξω, αν είναι να παιρνω 250 gold σώθηκα.. Το κλειδί δόθηκε στον p_under. 2
p_under Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Κι εγώ έχω διαβάσει ότι το Hero League-MMR-Matchmaking είναι γτπ απλά, θέλει revamp όλο από την αρχή. Φαντάζομαι ότι το gold gain θα αυξηθεί, όπως είχε γίνει και στην closed beta του Hearthstone. Αλλιώς gg, το παρατάω. Έχω 1-2 ώρες per day για να παίξω, αν είναι να παιρνω 250 gold σώθηκα.. Το κλειδί δόθηκε στον p_under. Ευχαριστώ πολύ για το key! 2
KiriosD Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Με 2 ώρες τη μέρα, παίζεις 4 παιχνίδια, 2 ήτες 2 νίκες, 50+50+30+30, 160 μονάχα από εκεί 200+200+200+300+300+300+800== 385 χοντρικα ο μεσος ορος των quest 385+160=545
paularas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 ήτα δεν είναι 20 και νίκη 30? (20 + 10) 200x 3 και 300x 3 είναι με αρκετή τύχη μιας και εμένα με έχει πάει σερί 4 ή 5 αυτήν την εβδομάδα 200. και όπως γράφει ο άλλος στο reddit Suppose you win 60% of your games, a good win rate. Meaning 3-2 for every 5 games. 30g per win, 20g per loss = 130g for 5 games. Suppose you play 20 games a day. 130g x 4 = 520 gold. Factor in an avg of 250g daily quest (as they range between 200-300) =770g per day if you play 20 games. 20 games at an avg of 15 minutes each = 5 hours. 5 hours per day of actual gameplay (+ que times, etc.) + your daily = 770g per day. suppose you play 5 days a week at this rate = 25 hours of heros of the storm a week (a shitton) 3850 gold. Meaning after 25 hours of gaming + 5 dailies, you only earn 3850 gold with a 60% winrate. Even if you are playing more days but less time to factor in a few more dailys, do you see how absolutely ridiculous it is to pay 10,000 gold for a single character? I'm suppose to play for nearly 75 hours to unlock ONE character?
Tmark Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Με 2 ώρες τη μέρα, παίζεις 4 παιχνίδια, 2 ήτες 2 νίκες, 50+50+30+30, 160 μονάχα από εκεί 200+200+200+300+300+300+800== 385 χοντρικα ο μεσος ορος των quest 385+160=545 20 είναι η ήττα 30 είναι η νίκη, που έχεις δει 50, 30??
paularas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 2 νίκες = 60 2 ήττες = 40 2 νίκες + 2 ήττες = 100 (αντί για 160) εμένα αυτήν την εβδομάδα με έχει πάει 800 + 300 + 5x200 = 2100 2100 + 100x7 = 2900 gold σε μία εβδομάδα κάνοντας ΟΛΑ τα daily (ofc) και παίζοντας και μερικά παιχνίδια. δλδ παίρνεις 1 1/2 από τους πιο φτηνούς ήρωες ή περιμένεις για να πάρεις από 4.000 κάποιον άλλη μισή εβδομάδα...
StormGr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Οκ συμφωνω με ολα αυτα που λετε και ελπιζω να αυξησουν λιγο το gold τουλαχιστον απο τα παιχνιδια ή να κανουν πιο φτηνες τις αγορες. Αλλα απο την αλλη, δεν μπορω να μην σκεφτω το γεγονος οτι αγοραζετε παιχνιδια 20 και 30 ευρω για να τα παιξετε 10-20 ωρες. Ε λοιπον δωστε και εδω λιγα ευρω για να παιξετε με τον ηρωα που θελετε οσο θελετε. Ή δωστε το 10αρικο ποσο ειναι για να παρετε boost κλπ. Αν δεν θελετε να πληρωσετε τοτε υπομονη οπως κανουμε ολοι.
StormGr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μεσα απο Blizzard γραφεις? Οχι, μεσα απο τη λογικη
paularas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 και το λες σε άτομα που έχουμε δώσει ~3k+ στην blizz και συνεχίζουμε να δίνουμε. απλά αναλύουμε τα προβλήματα που υπάρχουν. γιατί δεν πιστεύω ότι φτάνεις τα λεφτά που έχουμε ακουμπήσει σε παιχνίδια (collectors + in game purchases + blizcon tickets) με τίποτα : p
StormGr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μα συμφωνω και εγω οτι ειναι λιγο πιο ακριβοι οι χαρακτηρες απο οσο θα πρεπε. Απλα λεω οτι οταν μας αρεσει κατι το υποστηριζουμε δινοντας καποια απο τα λεφτα μας, οτι μπορει και οτι θελει ο καθενας. Επισης το μοντελο και ολα τα αρνητικα του F2P ειναι γνωστα εδω και χρονια. Το ποσα εχω δωσει στην Blizzard δεν εχει σχεση, το γουσταρα περνουσα καλα και θεωρω οτι αξιζαν τα λεφτα. Αν θες να τα μετρησεις ομως βαλε 6 χρονια συνδρομες στο WoW, ολα τα παιχνιδια της Blizzard σε κανονικες εκδοχες ομως και καποια λεφτα για το Hearthsone οταν επαιζα. Αν μου αρεζε το HoS θα εδινα και εκει, δεν μου πολυαρεσει οποτε δεν εχω σκοπο να δωσω τιποτα προς το παρον.
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Οκ συμφωνω με ολα αυτα που λετε και ελπιζω να αυξησουν λιγο το gold τουλαχιστον απο τα παιχνιδια ή να κανουν πιο φτηνες τις αγορες. Αλλα απο την αλλη, δεν μπορω να μην σκεφτω το γεγονος οτι αγοραζετε παιχνιδια 20 και 30 ευρω για να τα παιξετε 10-20 ωρες. Ε λοιπον δωστε και εδω λιγα ευρω για να παιξετε με τον ηρωα που θελετε οσο θελετε. Ή δωστε το 10αρικο ποσο ειναι για να παρετε boost κλπ. Αν δεν θελετε να πληρωσετε τοτε υπομονη οπως κανουμε ολοι. Οχι, μεσα απο τη λογικη Η λογικη ομως λεει αγαπητε οτι οταν υπαρχει τοσο σοβαρος ανταγωνισμος στον χωρο των Moba,οπως το συστημα του Lol και Dota 2(αν και απεχει σε αρκετα σημεια στο gameplay)τοτε για να τραβηξεις κοσμο πρεπει να γινεις και εσυ ελκυστικος.Το Hearthstone πχ ναι ειναι ενα παιχνιδι που για μενα για τον χρονο που εχω ξοδεψει αξιζει ανετα και 30 και 40 και 50ευρω να δωσω,ποσο μαλλον αν εχω και ενα καλο ταμπλετακι μπορω να παιξω και στην καφετερια που λεει ο λογος.TO heroes of the storm ομως επειδη εχει το ονομα Blizzard απο πισω και ηρωες απο τα παιχνιδια της δεν σημαινει οτι θα γινει σιγουρα και αναλογη επιτυχια οπως το Hearthstone.Support θα εχει απο την εταιρια,αλλα προς το παρον οι πιο πολλοι(μεταξυ των οποιων και εγω)που το παιξαμε λιγο το βρικαμε αρκετα βαρετο κυριως λογω του Grind που θελει για να αγορασεις ενα παικτη. Και γενικως να πληρωσω λεφτα οπως λες για παιχνιδι που δεν με εχει κερδισει ε οχι πολυ απλα δεν το κανω. 1
StormGr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Συμφωνω βρε Fulgore, εαν δεν σου αρεσει το παιχνιδι τοτε πολυ απλα δεν δινεις ουτε ενα ευρω. Αν ομως παιζεις 2-3 ωρες την μερα για κανα μηνα ε τοτε βαλε και ενα δεκαρικο να το υποστηριξεις. (Φυσικα δεν αναφερομαι σε σενα συγκεκριμενα και το παραδειγμα ηταν εντελως τυχαιο και γενικο για καθε F2P παιχνιδι) Εγω το βρισκω βαρετο το παιχνιδι σε γενικοτερο βαθμο, προσπαθω πραγματικα να μου αρεσει και καθε τεταρτη - πεμπτη προσπαθω να μπαινω να δοκιμαζω τους καινουριους ηρωες αλλα μετα απο το πρωτο παιχνιδι βαριεμαι. Εχω το παιχνιδι απο τον Νοεμβρη και ακομη 10 lvl ειμαι.
DeiX Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Το μοναδικο f2p moba ειναι το dota2. Ολοι οι heroes διαθεσιμοι και οι αγορες αφορουν σε cosmetics. LoL, HOTS και SMITE (αληθεια γιατι δεν το αναφερει κανεις αυτο το καταπληκτικο moba???) θελουν farming/χρημα για να μαζεψεις τους ηρωες. Ομως ξεχνατε και κατι ακομα. Το LoL εχει 120+ heroes. Το smite εχει 60+. Το HoTS εχει περιπου 35. Αναλογα με τη προσφορα παιζει και η τιμη λοιπον. Λιγοτεροι heroes να αγορασεις, ακριβοτερη τιμη. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι να τους κανετε??? Αγοραστε 2-3 που να καλυπτουν συγκεκριμενους ρολους, ας τους μαθετε και μετα παιξτε με αυτους που ειναι σε free rotation. Problem solved 1
Prospector8 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Χαχαχαχα ειναι τραγικό αστειο το ποσα βγαζουμε εβδομαδιαια σε ποσα αναλογουν για ενα απλο ήρωα. Καλα τα ειχα υπολογισει οταν επαιζα οτι τα gold που δινει ειναι απειροελαχιστα... Οταν και αμα αλλαξει κατι πάνω σε αυτο, πειτε.. Τραγικοι απλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα