Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά τι χαζομάρες είναι αυτές? Εγώ δηλαδή που δεν είχα κλειδί και το περίμενα πως και πως και χθες βράδυ πλήρωσα για να μπω που σ'ενοχλώ?

Τι αριστερές μπούρδες είναι αυτές. Κλαίγεστε για f2p παιχνίδια.

Έλα, δεν σου έκανα επίθεση, μην θίγεσαι, αν θες δώστα. ούτος η άλλος και εσύ να μην τα δώσεις, θα τα δώσει ο δίπλα, το αποτέλεσμα το ίδιο είναι. Απλά πρέπει να έχουμε υπόψην μας οτι μπορεί το συγκεκριμένο παιχνίδι να μας αρέσει και να παραβλέπουμε μια κατ εμέ λάθος πολιτική της blizzard (cash grab) το οποίο όμως ενδεχομένος να επηρεάσει κι άλλα παιχνίδια στο οικονομικό τους μοντέλο στο μέλλον. Οσο βλέπουν οτι υπάρχει ανταπόκριση, τόσο θα υιοθετουν τέτοιες τακτικές.

τώρα, δεν κλαίγομαι, έχω access εδώ και 3 μήνες ή κάτι τέτοιο, δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, το άφησα. Επίσης βρήκα αρκετά τσιμπημένες τις τιμές των skin κτλ.

και μια παρατήρηση μου ακόμη, δεν νομίζω να λειτουργησαν με το σκεπτικό "αδερφέ, εχω ενα game σε alpha stage" etc, μάλλον με το σκεπτικό "καλοστημένο παιχνίδι με hype και μεγάλο community, περιορισμένη πρόσβαση, θες να access; δώστα τα 35". Δεν έδωσαν κλειδιά (και καλά έκαναν γιατι να βλέπεις keys για f2p σε ebay είναι λίγο τραγικό) αλλά απο την άλλη αντί για τον όποιο 3ο, τα πουλάνε αυτοί.

Ε, να αυτά δεν μαρέσουν :P

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλά δε βρίσκω το λάθος στην ερώτηση "Αδερφέ, έχω ένα game σε alpha stage. Θες να μου δώσεις 35€ να μπείς ή να περιμένεις κανά χρόνο?". Μια χαρά εμπορική λογική έχει.

Κάνεις λάθος.

Είναι αντιεμπορική και αντικαταναλωτική λογική.

Δεν φταίει όμως η εταιρία αλλά τα θύματα της.

Το θέμα όμως είναι ότι έτσι την πληρώνουν και οι φυσιολογικοί καταναλωτές που δεν είναι πρόβατα.

Δημοσ.

Έχετε δει οτι δεν σου δίνει μόνο access στην Beta αλλά περιλαμβάνει και την τελική έκδοση του παιχνιδιού (όποτε βγει). Οπότε δεν βρίσκω κάτι κακό.

Δημοσ.

Έχετε δει οτι δεν σου δίνει μόνο access στην Beta αλλά περιλαμβάνει και την τελική έκδοση του παιχνιδιού (όποτε βγει). Οπότε δεν βρίσκω κάτι κακό.

Οτι ειπε ο Atallos. Αυτο θα ειναι το παιχνιδι απλα δοκιμαζουν να φτιαξουν κυριως bugs στην Beta. Και εγω ειμαι κατα του να πληρωσεις για να παιξεις στην Beta οπως κατα ημουν και στην περιπτωση του Hearthstone.

Έλα, δεν σου έκανα επίθεση, μην θίγεσαι, αν θες δώστα. ούτος η άλλος και εσύ να μην τα δώσεις, θα τα δώσει ο δίπλα, το αποτέλεσμα το ίδιο είναι. Απλά πρέπει να έχουμε υπόψην μας οτι μπορεί το συγκεκριμένο παιχνίδι να μας αρέσει και να παραβλέπουμε μια κατ εμέ λάθος πολιτική της blizzard (cash grab) το οποίο όμως ενδεχομένος να επηρεάσει κι άλλα παιχνίδια στο οικονομικό τους μοντέλο στο μέλλον. Οσο βλέπουν οτι υπάρχει ανταπόκριση, τόσο θα υιοθετουν τέτοιες τακτικές.

τώρα, δεν κλαίγομαι, έχω access εδώ και 3 μήνες ή κάτι τέτοιο, δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, το άφησα. Επίσης βρήκα αρκετά τσιμπημένες τις τιμές των skin κτλ.

και μια παρατήρηση μου ακόμη, δεν νομίζω να λειτουργησαν με το σκεπτικό "αδερφέ, εχω ενα game σε alpha stage" etc, μάλλον με το σκεπτικό "καλοστημένο παιχνίδι με hype και μεγάλο community, περιορισμένη πρόσβαση, θες να access; δώστα τα 35". Δεν έδωσαν κλειδιά (και καλά έκαναν γιατι να βλέπεις keys για f2p σε ebay είναι λίγο τραγικό) αλλά απο την άλλη αντί για τον όποιο 3ο, τα πουλάνε αυτοί.

Κοινως μαθανε απο τα Hearthstone beta keys :P Βεβαια αμφιβαλλω αν το παιχνιδι θα εχει εστω και την μιση επιτυχια οταν βγει σε σχεση με το Hearthstone .

• Like 1
Δημοσ.

Welp

Ακυρο οτι ειπα πριν για τα keys i guess..

Raffle 1k keys απο PCGamer

http://www.pcgamer.com/eu-giveaway-win-one-of-1000-heroes-of-the-storm-beta-keys/

:lol:

Απλά γελοίοι.

Από τη μία πουλάνε, από την άλλη χαρίζουν για να γεμίσει και πάλι το ebay keys για το hype.

Επιπλέον τα hero bundles είναι εξωφρενικά ακριβά. Θα πληρώσω μόνο 5€ και τα άλλα από gold για να μπω στο Ranked.

Δημοσ.

Εδώ πέρα υπάρχουν πολλά άτομα που πήραν κλειδί. Έχασαν κάτι με το founder pack? 'Οχι

Υπάρχουν κάποιοι που θα πάρουν κλειδί από κάποιο raffle ή ίσως και από την ίδια τη bliz (δε ξέρω αν θα τα σταματήσει). Έχασαν κάτι? Όχι

Εγώ που ήθελα να δοκιμάσω το game στον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο μου και είχα 35€ να διαθέσω έχασα κάτι? Όχι

Δηλαδή ποιο είναι το τόσο τραγικό κάποια άτομα που θέλουν να παίξουν το game αλλά δεν είναι μέσα στους τυχερούς να έχουν την επιλογή να αγοράσουν το access και να μη περιμένουν ένα χρόνο ή όσο χρειαστεί.

Κάνεις λάθος.

Είναι αντιεμπορική και αντικαταναλωτική λογική.

Δεν φταίει όμως η εταιρία αλλά τα θύματα της.

Το θέμα όμως είναι ότι έτσι την πληρώνουν και οι φυσιολογικοί καταναλωτές που δεν είναι πρόβατα.

Μια ερώτηση από ένα θύμα σε ένα φυσιολογικό καταναλωτή που δεν είναι πρόβατο.

Τι επιλογές είχα εγώ που γούσταρα να παίξω αλλά δε μου ήρθε κλειδί? Καλές οι θεωρίες και οι γενικολογίες του κώλου αλλά πες μου τι εναλλακτικές επιλογές είχα?

Δημοσ.

Μια ερώτηση από ένα θύμα σε ένα φυσιολογικό καταναλωτή που δεν είναι πρόβατο.

Τι επιλογές είχα εγώ που γούσταρα να παίξω αλλά δε μου ήρθε κλειδί? Καλές οι θεωρίες και οι γενικολογίες του κώλου αλλά πες μου τι εναλλακτικές επιλογές είχα?

Και γιατί τοποθετείς τον εαυτό σου στην κατηγορία πρόβατο και όχι στην κατηγορία του φυσιολογικού καταναλωτή?

Δημοσ.

Γιατί είναι δυο εξίσου ηλίθιες έννοιες που σκοπό έχουν απλά τη δημιουργία διαφωνίας χωρίς επιχειρήματα οπότε δε με απασχολεί που ανήκω.

Δηλαδή αν καποιος με πει πρόβατο επειδή παίρνω προϊόντα apple και πίνω coca cola (κλασσικές περιπτώσεις) πόσο ακριβώς πρέπει να νοιαστώ?

Η αγορά έχει έναν και μόνο κανόνα. Τη σχέση αγοράς ζήτησης. Υπήρχε ζήτηση στη προκειμένη περίπτωση. Ηθελα να παίξω το game και κοστολογούσα αυτή την ανάγκη μου εώς 50€ περίπου. Δημιουργήθηκε η προσφορά από τη blizzard σε μια τιμή χαμηλότερη. Καλυφτήκαμε και οι δύο.

Τώρα πως αυτή η συναλλαγή "έθιξε" η επηρρέασε οποιονδήποτε άλλο εκτός από τους συναλλασόμενους...άγνωστο.

Εγώ κέρδισα το access.

Η blizzard κέρδισε λεφτά.

Κανείς δεν έχασε.

• Like 1
Δημοσ.

'Νταξει δεν είναι τα λεφτά απλά για το Beta Access, σαν να αγοράζεις ένα bundle κανονικό ingame είναι που σου δίνει και την δυνατότητα για Beta Access. Αν βάλουμε κάτω είναι σχεδόν 30% έκπτωση από το να πάρεις ότι σου προσφέρει το πακέτο full price χωρίς να βάζω μέσα τα 2500 χρυσά και το access.

Είναι αρκετά τίμια η προσφορά από μόνη της και όπως είπες prospa εφόσον υπάρχει ζήτηση καλά έκανε. Σε κάποιους δεν αρέσει (λογικό και κατανοητό) αλλά δεν είναι money grab κατά την άποψή μου εφόσον σου δίνει και όλα αυτά τα extra.

Δημοσ.

Ελεύθερη αγορά είναι, εφόσον μπορεί και θέλει να πληρώσει κάποιος ας το κάνει για να αποκτήσει πρόσβαση

εντάξει να μη πληρώνετε καθόλου μερικοί αλλά σκεφτείτε πως αν δε πληρώνει κανείς το παιχνίδι θα ψοφήσει, όλα είναι ακριβά επειδή ακόμη και φτηνά να ήταν αυτοί που είναι να μη πληρώσουν δε θα πλήρωναν, ενώ αυτοί που θα πλήρωναν θα το κάνουν έτσι και αλλιώς και με ακριβότερες τιμές.

Εγώ έδωσα το 20αρικο μου και για την ώρα αρκεί, να κάθομαι να ξεροσταλιάζομαι για να βγάλω με 2-3ασια δυσκολία έναν ήρωα δεν ήθελα. Αν δεν είχα λεφτά και είχα περισότερο χρόνο μπορει να καθόμουν να τους βγάλω με χρυσάφι αλλά δε θέλω και ούτε χρειάζεται.

Δημοσ.

Ελεύθερη αγορά είναι, εφόσον μπορεί και θέλει να πληρώσει κάποιος ας το κάνει για να αποκτήσει πρόσβαση

εντάξει να μη πληρώνετε καθόλου μερικοί αλλά σκεφτείτε πως αν δε πληρώνει κανείς το παιχνίδι θα ψοφήσει, όλα είναι ακριβά επειδή ακόμη και φτηνά να ήταν αυτοί που είναι να μη πληρώσουν δε θα πλήρωναν, ενώ αυτοί που θα πλήρωναν θα το κάνουν έτσι και αλλιώς και με ακριβότερες τιμές.

Εγώ έδωσα το 20αρικο μου και για την ώρα αρκεί, να κάθομαι να ξεροσταλιάζομαι για να βγάλω με 2-3ασια δυσκολία έναν ήρωα δεν ήθελα. Αν δεν είχα λεφτά και είχα περισότερο χρόνο μπορει να καθόμουν να τους βγάλω με χρυσάφι αλλά δε θέλω και ούτε χρειάζεται.

Δεν ειναι ετσι και δεν μιλαμε για τα micro transactions του παιχνιδιου

Μιλαμε γενικοτερα για την ταση που επικρατει να πληρωνεις ωστε να γινεσαι alpha/beta tester . Υπαρχουν αρκετα παραδειγματα παιχνιδιων που μενουν σε μονιμο alpha state η που απλα η εξελιξη τους παει με ρυθμο χελωνας . Ayto μπορει να μην κανει apply με τη Blizzard αλλα still μονο κακο κανει imho

Το αν ενα παιχνιδι επιβιωνει χωρις P2W στοιχεια η γενικοτερα πως επιβιωνει με ενα F2P μοντελο ειναι αλλη συζητηση 

Δημοσ.

1000 beta keys giveaway από το PCGamer

http://www.pcgamer.com/eu-giveaway-win-one-of-1000-heroes-of-the-storm-beta-keys/

6 beta keys giveaway από το gameslife.gr

https://www.facebook.com/gameslifeGR

500 beta keys giveaway από το PCGamesN

http://www.pcgamesn.com/heroes-of-the-storm/we-ve-got-hundreds-of-heroes-of-the-storm-beta-keys-to-giveaway-and-please-no-trampling

άμα βρω άλλα θα ξαναποστάρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...