Atallos1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Πιο πολυ εντυπωση μου κανει που δεν παιζει αυτο απο την alpha , παρα το οτι υπαρχει γενικα Ολα τα παιχνιδια ετσι τρεχουν πλεον , ειναι ο νεος καρκινος σε apha/early access/beta
zeniath Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Είναι το λιγότερο γύφτουλες ισχύει αλλά για Blizzard μιλάμε, την αρμέγουν χρόνια την αγελάδα και στην τελική ... καλά κάνουν. Εφόσον δεν καταλαβαίνει ο κόσμος από το Hearthstone εδώ θα κολλήσει; Πάντως το έσκασα και εγώ το 4ευρώ μου δε μπορώ να πω, αλλά δεν άντεξα. Όπως και να έχει, ποστάρω γιατί γουστάρω ένα game με Jaina, μόλις την αγόρασα, 1ο game κατευθείαν από level 1 πήγε level 4 (χωρίς friend bonus όμως)
Bermudakias33 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδιά μου έβγαλε το παιχνίδι και μου λέει να αγοράσω Founders pack με 35 ευρώ για να μπορώ να παίξω… Πότε αρχίζει το τσάμπα; 1
paularas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 στις γιορτές είχε και 25% bonus + friend bonus + steampack = 500k xp+ σε ήττα ps1: ωραία η jaina... χαρτοπετσέτα με spells
JacoTheSlime Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Είναι τελείως μαλ@κες εκεί στην Blizzard. Πλέον το Play button είναι ανοιχτό σε όλους τους λογαριασμούς αλλα με το που θα μπεις και θα πρέπει να βάλεις email και password θα πάρεις τα @@ τους. Πόσοι κακομοίρηδες θα πάρουν τζάμπα χαρά...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 όσο τους τα χώνουν τόσα θα κάνουν. στάνταρ υπάρχει κόσμος που θα δώσει τα 35-37 πόσα είναι για να παίξει, στην beta μετά μαλάκας είναι ο άλλος να μην σου πετάει τέτοιες τιμές; Και παίρνουν δείγματα απο εδώ, φαντάσου τι θα κάνουν στο fps τους.. θα ρχεται τελώνης Blizzard σπίτι, θα κοιτάζει τι μαγείρεψες, θα στο τρώει και αν του αρέσει θα σε αφήνει να δεις screenshot.
paularas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 έχουμε vid να κάνουν rottation για να με ρίξουνε. λογικά έχει bug γιατί δίνει 2x heal αντί για το κανονικό ps1: melle assasin είναι, κάπως πρέπει να κάνει assasinate τώρα που έχουν φάει το nerf της αρκούδας όλοι που στις καλές εποχές έκαναν 1shot τον αντίπαλο εάν ήταν σε λάθος θέση ps2: arthas με envernom και 2x frostmourne hits δεν κόβει λιγότερα + ότι έχει παραπάνω hp + healaretai πιο καλά με τα ghouls. απλά είναι fom atm ο thrall
prospa Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 όσο τους τα χώνουν τόσα θα κάνουν. στάνταρ υπάρχει κόσμος που θα δώσει τα 35-37 πόσα είναι για να παίξει, στην beta μετά μαλάκας είναι ο άλλος να μην σου πετάει τέτοιες τιμές; Και παίρνουν δείγματα απο εδώ, φαντάσου τι θα κάνουν στο fps τους.. θα ρχεται τελώνης Blizzard σπίτι, θα κοιτάζει τι μαγείρεψες, θα στο τρώει και αν του αρέσει θα σε αφήνει να δεις screenshot. Καλά τι χαζομάρες είναι αυτές? Εγώ δηλαδή που δεν είχα κλειδί και το περίμενα πως και πως και χθες βράδυ πλήρωσα για να μπω που σ'ενοχλώ? Τι αριστερές μπούρδες είναι αυτές. Κλαίγεστε για f2p παιχνίδια.
Tmark Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ο καθένας ότι θέλει κάνει με τα λεφτά του. Δεν κρίνει κανεις εσένα prospa, αλλά το business model της Blizzard. Μην αρπάζεσαι. 2
zeniath Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Καλά εδώ πόσοι αγοράζουν παιχνίδια σε alpha stage ή στο development ακόμα από kickstarter. Και η Dota2 πούλαγε beta access στην αρχή (μετά έγινε obselete). Πολύς κόσμος που ήθελε να μπει καλύτερα να τα δώσει στην blizzard παρά όταν ξεκινήσουν τα keys, σε 3τους, σε black market, όπως πουλάγαμε και εμείς Hearthstone beta keys για 40 ευρώ το κομμάτι.
Atallos1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Pretty sure οτι δεν θα ξαναδωσουν keys ever για κανενα game , λογω της φασης με το HS Το θεμα ειναι οτι αν συνεχισουμε να αγοραζουμε τετοια packs για να παιζουμε σε beta η alpha ενθαρρυνουμε ολες τις εταιριες να συνεχιζουν το ιδιο βιολι . Το ιδιο ισχυει για preorders/alpha/beta κ ολες τις παπαριες που εγιναν της μοδας εδω κ κανα 2 χρονια . Το αποτελεσμα ειναι οτι αρκετοι τσεπωνουν το χρημα κ τα παιχνιδια μενουν σε alpha state κανα χρονο πριν κανουν launch χωρις να γινονται καλυτερα 2
prospa Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Σαν concept σωστό είναι. Βάζω κόσμο να δοκιμάσει το παιχνίδι μου για bugs και suggestions, επειδή έχω πολύ κόσμο που θέλει το access βάζω και ένα ποσό (αγορά-ζήτηση) και σταματώ έτσι και το black market. Τώρα για το αν θα βελτιώσουν όντως το game και θα ακούσουν τους testers αυτό είναι άλλη ιστορία άσχετη. Απλά δε βρίσκω το λάθος στην ερώτηση "Αδερφέ, έχω ένα game σε alpha stage. Θες να μου δώσεις 35€ να μπείς ή να περιμένεις κανά χρόνο?". Μια χαρά εμπορική λογική έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα