Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι με key, είναι με invites μόνο.

Τελικά ο Arthas με full tank build είναι νταμάρι, δε καταλαβαίνει τίποτα

Επεξ/σία από zeniath
Δημοσ.

Παίδες πως μπορούμε να βρούμε κανα key ???

Bro δεν υπάρχει key. Κάποια στιγμή θα ανοίξεις το launcher της blizzard και απλά το Play θα είναι κίτρινο. Κάποια στιγμή αργότερα ίσως δώσουν και 2-3 invites στους testers, αλλα προς το παρόν τίποτα.

Δημοσ.

Εγώ το δοκίμασα, μου άρεσε αρκετά  (δεν πρόκειται βέβαια να χτυπήσει LoL, Dota 2 γιατί είναι πολύ casual) αλλά δυστυχώς στο performance μου τα χάλασε. Τρελό fps drop στα fights, σε σημείο να είναι unplayable, προς το τέλος του παιχνιδιού.

Ελπίζω να γίνει κάποιο optimization πριν γίνει release, γιατί δεν με βλέπω να το παίζω..

Δημοσ.

Δεν είναι με key, είναι με invites μόνο.

Τελικά ο Arthas με full tank build είναι νταμάρι, δε καταλαβαίνει τίποτα

ο τασάρας πως σου φάνηκε ? : p 

Δημοσ.

Πολύ καλός champion (ειδικά για νέους παίχτες,κοστίζει 2k)πιστεύω είναι ο Muradin ο οποίος είναι αρκετά balanced και δυνατούτσικο τανκ για να έχει κάποιος για αρχή στο roster του.

Δημοσ.

Δεν τον δοκίμασα ακόμα με το build αυτό, σύντομα όμως, σήμερα το παίζω άρρωστος για να λιώσω λιγάκι

Τι λιγάκι ρε? Πόσα level πήρες σε 3 μέρες? Εγώ 6 lvl σε θυμάμαι και τώρα είσαι 27... WTF :shock:

Δημοσ.

'Νταξει μπορεί να κάηκα λιγάκι. Επίσης όταν δεν παίζω εγώ παίζει ένας φίλος μου + το 100% xp boost το ΣΚ.

Άμα έχεις θέληση όλα γίνονται :P

Δημοσ.

εχει κανεις θεμα με τον ηχο ; κατεβασε ένα μικρο Patch με το που μπηκα στο app του battlenet και με το που μπηκα στο παιχνιδι ακούγετε ένα παρασιτο και τιποτα άλλο . Παιζει κανονικα το παιχνιδι απλα ο ηχος του είναι ένα παρασιτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...