paularas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 yeap, θες κανα 300+ παιχνίδια για να πάρεις ήρωα εάν δεν κάνεις τα daily
GnG Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Παίρνεις gold reward με πολλούς τρόπους. από το γενικό σου levelling, απο το levelling των ηρώων και από daily quests. ένα τυχαίο link που βρήκα που τα έχει αναλυτικά. edit: Έχω να παίξω κανα μήνα ελπίζω να μην έχει αλλάξει κάτι.
zeniath Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Εμένα μου έβγαλε quest να παίξω με τον Diablo... λες και τον έχω
GnG Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μήπως με ήρωες απο το Diablo?Απο όλο το franchise. Tyrael που έχει στο free rotation είναι Diablo ήρωας.
paularas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 βλέπω δεν έμαθες ακόμα να διαβάζεις σωστά ε?
zeniath Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 hmmmm "as a Diablo hero" πάμε 2 games με Tyrael λοιπόν. Ναι ρε, και τα παλικάρια κάνουν λάθη! όχου πιααααααα
Andy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 δεν θα ρθει ποτε Key...παιζω τοσο καιρο με account ενος παιδιου που ουτε καν εχει παξει 1 game ...
zeniath Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Καλά 'νταξει και εγώ έχω δώσει το account σε ένα φίλο μου που δεν κρατιέται να παίζει όταν είμαι εκτός σπιτιού. Όχι τπτ άλλο, free chinese farming! 2
Andy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 αυτο το παιδι δεν παιζει καθολου.δηλαδη τσαμπα θα παει.να ρωτησω.γινεται να αλλαξεις μειλ και ονομα στο battle net?σκεφτομουν να του πω να μου δωσει το account tou
Tmark Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 αυτο το παιδι δεν παιζει καθολου.δηλαδη τσαμπα θα παει.να ρωτησω.γινεται να αλλαξεις μειλ και ονομα στο battle net?σκεφτομουν να του πω να μου δωσει το account tou Δεν νομίζω ότι γίνεται.
Zus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αλλαγή στο email γίνεται σίγουρα και αν δεν έχει ξαναλλάξει battletag, γίνεται να αλλάξεις και αυτό μία φορά. 1
zeniath Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Τελικά ποιοι χαρακτήρες αξίζουν να αγοράσει κανείς;
KiriosD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Χαρακτηρες που αξίζουν παραπάνω από άλλους δεν υπάρχουν, είναι το τι θα σου αρέσει εσένα προσωπικά να παίξεις το καλύτερο βέβαια προτού αγοράσεις κάποιον είναι να περιμένεις να βγει σε free rotation, ενω μια μικροτερης κλιμακας δοκιμη μπορεις να κανεις με την επιλογη δοκιμής που έχει ο χαρακτήρας στο κατάστημα. έχω anub artha jaina nazeebo tychus mafurion muradin raynor zeratul nova tassadar tyrael zagara με tychus malfurion muradin να κάθονται επί το πλείστω και απόσο έχω παίξει άλλους δε μ'αρεσε κανείς με προσωπική άποψη περί αθλιότητας gazlowe στη συνέχεια diablo και λίγο λιγότερο lily, ο abathur επίσης είναι σχετικά μέτριος προς κακός για quick match επειδή αν είναι κακή η ομάδα σου δε θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τον aba με αποτέλεσμα να γίνει χειρότερη. Επίσης όταν θα παίζεις κάποιον ήρωα θα βλέπεις κάποιον άλλο ήρωα συμπαίκτη / αντιπάλου που τυχόν θα σου αρέσει και αν θέλεις τον αγοράζεις έτσι Επιπρόσθετο χαρακτηριστικό εκτός της ανάγνωσης απλά των ικανοτήτων του κάθε χαρακτήρα είναι οτι μπορεί να σου φανει πως δεν είναι το στυλ σου αλλά να σου αρέσει τελικά 1
StigmaX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέχρι τις 10.000 κάτι γινόταν για το ξεκλείδωμα χαρακτήρων... Αλλά τα 15κ που ζητάνε για τον thrall είναι απλά υπερβολή. Σε αναγκαζουν να βάλεις τι χέρι στην τσέπη, γιατί και με daily+ το 500αρι από τα lvl 5 ένα μήνα θες να παίζεις κάθε μέρα για να τον ανοίξεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα