Merdock Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μήπως στέλνουν απλά αν έχεις account στη Blizzard; Εκτός αν είχα κάνει πριν καιρό για πλάκα opt in και δε το θυμάμαι μιας και δε με ενδιαφέρουν τα MOBA.
Merdock Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Για να σε πονέσω κι άλλο,ενώ όπως είπα δε μου αρέσουν τα MOBA και τα τα βαριέμαι υπερβολικά,από ένα-δυο ματσάκια που έπαιξα ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ Βασικά του έχουν αφαιρέσει ότι δε μου αρέσει στα MOBA.Έχει γρήγορα ματσάκια,όχι gold,όχι items κτλ. Πραγματικά πολύ ευχάριστη έκπληξη,δε το περίμενα.Με βλέπω τελικά να ψιλοασχολούμαι. 1
Fulgore Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Το παιχνιδι αυτο θα τα παει παρα πολυ καλα για 3 λογους κατα την γνωμη μου. 1)Ξεφευγει δοξα το Θεο απο τα παραδοσιακα Moba Dota 2 και Lol 2)Οι ηρωες ειναι βγαλμενοι απο τα δημοφιλοι παιχνιδια της Blizzard 3)Υποστηριξη απο Blizzard,οπως αλλωστε εχει και σε ολα τα παιχνιδια. 2
Bermudakias33 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Πότε με το καλό θα έχουμε όλοι το παιχνίδι;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Αν έχετε κανένα παλιό ξεχασμένο account κοιτάξτε και εκεί, μου το έδωσαν σε παλιό acc που είχα απο εποχές wow frozen εδώ και 3 χρόνια και στο main που έχω D3 και HS (έχω πάρει και κανα μπουστεράκι για το support στις αρχές) εννοώ έχει activity ρε παιδί μου, ακόμα τίποτα. Άσε που έχω και τον DH απο D3 preorder ROS στο κανονικό. Όχι οτι με χαλάει να το δώ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και αυτό το HOTS.. κατεβαίνει.
alex_000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 τα MOBA είναι το μόνο είδος game που δεν συμπάθησα και δεν ασχολήθηκα ποτέ (μαζί με τα flight simulator lol). Καθώς όμως είμαι τελείως blizzard fanboy και recently καθότι γέρος και σοφός κατάλαβα ότι κακώς κάθομαι και ασχολούμαι με games από άλλες εταιρίες έκανα sign για beta key. Μια χαρά ακούγεται η ζωή με competitive Hearthstone , wow arena και ranked HOS matches. Παίζουμε και κανα street fighter που και που και όλα οκ. Μονάδική εξαίρεση το unreal tournament που όταν βγει θα το δοκιμάσω σίγουρα. Κάνω uninstall και το steam αμα λάχει, στα @@ μου Όταν βγεί το consumer occulus rift το ξανασυζητάμε να ασχοηθώ με κάτι άλλο. 1
ADHD Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Αν έχετε κανένα παλιό ξεχασμένο account κοιτάξτε και εκεί, μου το έδωσαν σε παλιό acc που είχα απο εποχές wow frozen εδώ και 3 χρόνια και στο main που έχω D3 και HS (έχω πάρει και κανα μπουστεράκι για το support στις αρχές) εννοώ έχει activity ρε παιδί μου, ακόμα τίποτα. Άσε που έχω και τον DH απο D3 preorder ROS στο κανονικό. Όχι οτι με χαλάει να το δώ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και αυτό το HOTS.. κατεβαίνει. To activity δυστυχως δεν μετραει καθολου οπως φαινεται ειναι εντελως random, πρεπει να εχω 4k ωρες σε diablo/hearthstone μαζι και καθε μερα active και τιποτα.. PJSalt..
DeiX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Closed beta στις 13/1/15. Νεοι heroes και battlegrounds. Ε ρε γλεντια
StylerGR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 αντε να μπει closed μπας και παρουμε κανα key και μεις οι ξεχασμενοι..
headbanger Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 το παιχνίδι έχει εμφανιστεί στην λίστα παιχνιδιών μου, αλλά το παιχνίδι δεν ξεκινά, μου ζητάει κλειδι. δεν μπορώ να βρω πότε ή άνέχω κλειδί. Γενικά το παιχνίδι εμφανίζεται σε ΟΛΟΥΣ στην λίστα παιχνιδιών η όχι;
Atallos1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Οχι δεν εμφανιζεται σε ολους κ δεν υπαρχουν keys ωστε να εχεις Δοκιμασε να αλλαξεις το region Αν δεν δουλεψει , δοκιμασε να κανεις ενα password reset κ τρεξτο ξανα
DeiX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Απο τη στιγμη που εμφανιζεται στη λιστα σου σημαινει οτι μπορεις και να παιξεις. Οπως ειπε ο Atallos1 αλλαξε region. Επισης θα μπορουσες να κανεις uninstall το launcher και να το ξαναβαλεις.
Zus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Τσεκάρετε email, σε εμένα και έναν φίλο ήρθαν invitations. ΄Τώρα κατεβάζω να το δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα