Amaretos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Συμφωνώ απόλυτα. Για να περάσεις 20 λεπτάκια παίζοντας κ ακούγοτας μουσική ταυτόχρονα ή βλέποντας tv είναι τέλειο. Νόμιζα ότι το αντιμετωπίζατε ως competitive όπως το πλάσαρε η blizzard στην αρχή. (άσχετα αν μετά δεν υπάρχει ψυχή από pro players κτλ). Οπότε συμφωνήσαμε!! το ίδιο πράγμα λέγαμε. A casual game for casual players. Νταξει τα παραλες η αληθεια ειναι. Βλεποντας tv κλπ.... 1
nipoa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 τσουπ! https://www.youtube.com/watch?v=PoolAOfCPRE 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 τσουπ! και μπουμ! https://www.youtube.com/watch?v=puR_VKCXI1Y 1
Daredevil Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 ναι οκ γενικά το παιχνίδι είναι casual, επειδή δεν έχει carry και βασίζετε σε τιμ πλει γίνετε τύχη λόγο νοοτροπίας στα online παιχνίδια και κακής παρουσίασης και learning curve. Τουλάχιστον οι ήρωες θα έπρεπε να είχαν αναλυτική περιγραφή, talent tree helper και draft helper τουλάχιστον στο unranked. Πχ η αντίπαλη ομάδα έχει 3αα ήρωες καλό θα ήταν να πάρεις ένα ήρωα με βασικό ability to blind.
nipoa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Hallow’s End 2017 Looms Near Junkrat Junker Demolitionist Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2017 από nipoa
nipoa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) εχω ενα code gia mechano-spider mount oποιος δε το εχει, μου λεει σε πμ να του στειλω ΕΦΥΓΕ Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2017 από nipoa
tsofras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 εχω ενα code gia mechano-spider mount oποιος δε το εχει, μου λεει σε πμ να του στειλω ΕΦΥΓΕ Ευχαριστώ πολύ και από εδώ για το κλειδακι , καβάλησα το mount εχθές το βράδυ 2
KilliK Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 νομιζω το focus group της Blizz πρεπει να ειναι πιτσιρικια κατω των 15. 1
joemod Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 νομιζω το focus group της Blizz πρεπει να ειναι πιτσιρικια κατω των 15. Είμαι πολύ πάνω από 15 και μου άρεσε πολύ το video. Έχω μπει και στον πειρασμό να βάλω stimpack γιατί μου αρέσει πολύ τα seasonal items που έβαλαν. 2
Daredevil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Γνωστά εδώ και καιρό... Six Aspects of HotS That Need Improvement
nipoa Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Dragons of the Nexus 2 νεοι ηρωες ALEXSTRASZA και HANZO 1
KilliK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Alexstrasza. thicc AF. ειδικα με το catwoman skin. Hanzo. φαινεται θαναι πιο χρησιμος εδω απο οτι στο OW. επισης το MM θα γινεται πλεον με βαση το individual performance και οχι το winrate. Κaplan, ακους; take notes. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2017 από KilliK 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα