Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα γιαυτό το συγκεκριμένο game θα περάσει κ δε θα ακουμπήσει γενικά. Είναι χαβαλεδιάρικο, αλλά μέχρι εκεί. Το kill δεν έχει νόημα όταν σε αντίστοιχα  moba είναι η πεμπτουσία.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μα γιαυτό το συγκεκριμένο game θα περάσει κ δε θα ακουμπήσει γενικά. Είναι χαβαλεδιάρικο, αλλά μέχρι εκεί. Το kill δεν έχει νόημα όταν σε αντίστοιχα  moba είναι η πεμπτουσία.

εντάξει ανάλογα το kill , δλδ kill early game < soak, kill late game σε obj time = win συνήθως

• Like 1
Δημοσ.

Τις προάλλες είπα να δοκιμάσω το DOTA2. Έκανα το πρώτο tutorial. Όλα ωραία και καλά. Μετά στο δεύτερο που μου δείξανε τα items, δεν πετύχαινα το last hit στα minions και μετά από 20 λεπτά έκανα τα ίδια και τα ίδια (κάπου έχασα τι έπρεπε να κάνω) διαπίστωσα πως το παιχνίδι θέλει πάαααααααρα πολύ χρόνο για να αποκτήσω έστω επιδερμική επαφή. Χρόνο δε διαθέτω, επομένως το HOTS εμένα με "ακουμπάει". Πολύ θα ήθελα carry mechanics για να διαπιστώσω τι απίδια πιάνω, κρίμα που δεν έχει, αυτό θα παίζω όμως. 

Δημοσ.

Τις προάλλες είπα να δοκιμάσω το DOTA2. Έκανα το πρώτο tutorial. Όλα ωραία και καλά. Μετά στο δεύτερο που μου δείξανε τα items, δεν πετύχαινα το last hit στα minions και μετά από 20 λεπτά έκανα τα ίδια και τα ίδια (κάπου έχασα τι έπρεπε να κάνω) διαπίστωσα πως το παιχνίδι θέλει πάαααααααρα πολύ χρόνο για να αποκτήσω έστω επιδερμική επαφή. Χρόνο δε διαθέτω, επομένως το HOTS εμένα με "ακουμπάει". Πολύ θα ήθελα carry mechanics για να διαπιστώσω τι απίδια πιάνω, κρίμα που δεν έχει, αυτό θα παίζω όμως. 

Η dota γενικά είναι πολύ δύσκολη για τους νέους παίκτες, χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν φίλο να σου κάνει babysitting και γιαυτό φταίει η valve. 

Αλλά όπως και να έχει δεν έχασες και πολλά. Αν δεν κάνει η εταιρία ένα μεγάλο βήμα μπροστά τότε ίσως έφτασε η ώρα να κλείσει τον κύκλο του το παιχνίδι (και αυτό φαίνεται και στα νούμερα)!

P.S κάτι το οποίο αποκλείεται να γίνει μετά την ανακύκλωση του πολυαναμενόμενου (kappa) Artifact.

Δημοσ.

αυτό φαίνεται και στα νούμερα

Πάμε offtopic (συγγνωμη στους υπόλοιπους). Τι εννοείς με το παραπάνω; Αν δεν κάνω λάθος, το τελευταίο τουρνουά είχε το μεγαλύτερο prize pool. Αυτό γίνεται με τη συνδρομή του community αν επίσης δεν κάνω λάθος. Πώς είναι τα νούμερα πεσμένα; Ο κόσμος βλέπει αλλά δεν παίζει;

Δημοσ.

Πάμε offtopic (συγγνωμη στους υπόλοιπους). Τι εννοείς με το παραπάνω; Αν δεν κάνω λάθος, το τελευταίο τουρνουά είχε το μεγαλύτερο prize pool. Αυτό γίνεται με τη συνδρομή του community αν επίσης δεν κάνω λάθος. Πώς είναι τα νούμερα πεσμένα; Ο κόσμος βλέπει αλλά δεν παίζει;

Ο κόσμος σιγά σιγά αρχίζει να φεύγει. Από τα τέλη Φεβρουαρίου το παιχνίδι έχει μια πτωτική πορεία στους ταυτόχρονους χρήστες ( με εξαίρεση τον Μάιο και τον Αύγουστο που υπήρχαν τα hypes του 7.06 και TI αντίστοιχα). Αλλά και πάλι από τότε μέχρι τώρα δεν χτύπησε ποτέ 1εκ ταυτόχρονους. Με αποκορύφωμα τις τελευταίες 40 μέρες (από Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα) που το παιχνίδι με το ζόρι ξεπερνά τους 800κ (τα χειρότερα νούμερα από το 2014).

Δημοσ.

Ο κόσμος σιγά σιγά αρχίζει να φεύγει. Από τα τέλη Φεβρουαρίου το παιχνίδι έχει μια πτωτική πορεία στους ταυτόχρονους χρήστες ( με εξαίρεση τον Μάιο και τον Αύγουστο που υπήρχαν τα hypes του 7.06 και TI αντίστοιχα). Αλλά και πάλι από τότε μέχρι τώρα δεν χτύπησε ποτέ 1εκ ταυτόχρονους. Με αποκορύφωμα τις τελευταίες 40 μέρες (από Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα) που το παιχνίδι με το ζόρι ξεπερνά τους 800κ (τα χειρότερα νούμερα από το 2014).

Εχεις καποιο source να μοιραστεις μαζί μας για αυτα τα στοιχεια?

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι θα μπορούσαν να αλλάξουν στο παιχνίδι για να προσελκύσει περισσότερο κόσμο γενικά 

το παιχνίδι είναι γι'αυτούς που είναι, όπως τον φίλο πιο πάνω. Έχει αυτούς τους χαρακτήρες, μπαίνεις παλεύεις, ξέρεις περίπου τι θα γίνει και that's all. Δεν αλλάζει.

Έχω γράψει 1200 games στο hots και με κούρασε η επανάληψη. Δεν εξελισόμουν σαν παίκτης. Απλά μπαίνεις και μακελεύεις.

Στο lol, όσο κ αν έχει κραχτεί το παιχνίδι, έχει mechanics και scaleάρεις.

Όσο για το dota, δεν έχω ασχοληθεί. Το έκανα εγκατάσταση, έπαιξα λίγο, αλλά κάτι δεν μου πήγαινε καλά με τα animations/γραφικά και το παράτησα.

Δημοσ.

χαχαχαχα " με κουρασε η επαναληψη" ..

μα καλα , το ΛοΛ ειναι η επιτομη της επαναληψης και του in-game farmning με το λαστ χιτ στα μινιονς , παιζει να ειναι το πιο ηλιθιο πραγμα στον κοσμο και ενας απο τους λογους που εριξα μουτζα στο ΛοΛ πριν 3 χρονια

τοχουμε πει 1000 φορες εδω δε μετραμε το μηκος ποσο μεγαλο τον εχουν τα παιχνιδια που παιζουμε. γουστα του καθενος αυτα

αλλα αυτα που δεν εβρισκα στο λοΛ εγω, τα βρηκα στο ΧοτΣ. πολυ απλα πραγματα. τοπ να καθομαι να φαρμαρω 45 λεπτα για μενα ειναι Χ Α Ζ Ο

• Like 1
Δημοσ.

Steam ? Hots? ......χανω κατι? για στειλε μου το link ακριβως

όλα όσα είπα είχαν να κάνουν με την dota. Δες την συζήτηση.  :-)

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχα " με κουρασε η επαναληψη" ..

μα καλα , το ΛοΛ ειναι η επιτομη της επαναληψης και του in-game farmning με το λαστ χιτ στα μινιονς , παιζει να ειναι το πιο ηλιθιο πραγμα στον κοσμο και ενας απο τους λογους που εριξα μουτζα στο ΛοΛ πριν 3 χρονια

τοχουμε πει 1000 φορες εδω δε μετραμε το μηκος ποσο μεγαλο τον εχουν τα παιχνιδια που παιζουμε. γουστα του καθενος αυτα

αλλα αυτα που δεν εβρισκα στο λοΛ εγω, τα βρηκα στο ΧοτΣ. πολυ απλα πραγματα. τοπ να καθομαι να φαρμαρω 45 λεπτα για μενα ειναι Χ Α Ζ Ο

μάλλον δεν έμαθες να φαρμάρεις γι'αυτό το παράτησες, γενικά ήσουν κακός κ έψαχνες κάτι απλό. Σε καταλαβαίνω. Η υπόλοιπη Γη αυτό παίζει.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι θα μπορούσαν να αλλάξουν στο παιχνίδι για να προσελκύσει περισσότερο κόσμο γενικά 

Αν μιλάς για το HotS κάτι που με προβληματίζει είναι πως ένας νέος f2p παίκτης είναι δύσκολο να μαζέψει καλό roster. Αυτό με κάνει να θεωρώ πως ίσως η Blizzard να βρίσκει ικανοποιητικό τον τρέχοντα αριθμό παικτών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...