Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατι αλλο σαν τον butcher υπαρχει ? τανκ κ dmg ? κοβει ασχημα

Ο Butcher δεν είναι τόσο tank όσο φαίνεται. Οι βασικότεροι λόγοι που το λέω είναι πως δεν έχει τρόπο να βγει εκτός μάχης (disengage) και πως ο σημαντικότερος τρόπος επιβίωσης σε μάχη είναι το 'W' (butcher's brand) το οποίο γίνεται counter με blinds, stuns, polymorph ή αν ο αντίπαλος έχει escape και βγει εκτός melee range. 

Εικάζω πως αυτό που ψάχνεις είναι η Sonya. Κάνει damage, τα abilities της δίνουν σαν passive movement speed, έχει self healing με το 'E' που είναι σε χαμηλό Cooldown, στο 10 έχει το Leap, στο 13 με το Mystical Spear μπορεί να βγαίνει εκτός μάχης και στο 16 έχει shield.

Χωρίς να είμαι ειδήμων θεωρώ πως οι πρώτοι σου χαρακτήρες θα πρέπει να συγχωρούν τα λάθη της απειρίας. Ο Butcher για παράδειγμα δεν είναι τέτοιος. Έχω δει νέους παίκτες να τον παίζουν τελείως λάθος, κάνοντας charge με το 'E' με το που βλέπουν αντίπαλο. Η Liming π.χ. αν σου αρέσουν οι μάγοι είναι τέτοιος χαρακτήρας αν ακολουθήσεις συγκεκριμένο talent tree

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα Varian ,Artanis, Diablo ή Muradin που αντέχουν την μπούφλα τους και συγχωρούν.

Στα φιλαράκια μου που άρχισαν αρκετά μετά απο εμένα και δεν είχαν παίξει moba ποτέ με τους συγκεκριμένους κατάφερναν να την παλέψουν και να μην ψωφάνε στο δευτερόλεπτο.

Είναι και απλοί χαρακτήρες οπότε μπορείς να τους ρίξεις μία δοκιμή και να μάθεις σιγά σιγά το παιχνίδι πριν ξεκινήσεις με assasins

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τπτ δεν ειναι στην τυχη σε αυτο το παιχνιδι. διαφορετικα mechanics απο τα αλλα. ανατροπες συνεχως μεχρι το τελευταιο λεπτο του ματς

Δημοσ.

τπτ δεν ειναι στην τυχη σε αυτο το παιχνιδι. διαφορετικα mechanics απο τα αλλα. ανατροπες συνεχως μεχρι το τελευταιο λεπτο του ματς

μήπως τα παραλές λίγο? :) στα 5000+ πιαχνίδια που έχω παίξει άντε τα 100-200 να ταν με ανατροπές στα τελευταία λεπτά.  Κι οι ανατροπές αυτές έχουν να κάνουν  συνήθως με την επιμονή κάποιον να κάνουν overpush  ή στο πολύ κακό rotation μετά το midgame. Οι ήρωες δεν είναι balanced η πιο σωστά η κατηγοριοποίηση είναι πολύ γενική.

• Like 2
Δημοσ.

τελικά αυτό το κάνανε να μπορεί ένας καλός παίχτης να κουβαλήσει ή ακόμα στην τύχη όλα;

Οχι, εκτος αν ειναι καποιος επαγγελματιας με παρα πολυ μικρη πιθανοτητα, δεν εχει μηχανισμους carry το παιχνιδι δυστηχως ακομα

• Like 1
Δημοσ.

Το να μην έχει μηχανισμούς carry έχει το καλό ότι είναι ότι πρέπει για τον casual/lower rank αλλά χαλί μαύρο για υψηλότερο rank.

https://m.youtube.com/watch?v=RDxWKr6xLKI

Όπως λέει και προς το τέλος δεν γίνεται με τα 3πλα kills να είστε τα ίδια,χάνεται το νόημα .

Για πιο casual καταστάσεις που είναι πιο γρηγορο,λιγότερο πιεστικό είναι μια χαρά αλλά μέχρι εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Το να μην έχει μηχανισμούς carry έχει το καλό ότι είναι ότι πρέπει για τον casual/lower rank αλλά χαλί μαύρο για υψηλότερο rank.

Όπως λέει και προς το τέλος δεν γίνεται με τα 3πλα kills να είστε τα ίδια,χάνεται το νόημα .

Για πιο casual καταστάσεις που είναι πιο γρηγορο,λιγότερο πιεστικό είναι μια χαρά αλλά μέχρι εκεί.

ε καλά εδώ χάνετε το νόημα όταν ένα sup (tyrande) μπορεί να κάνει περισσότερο dmg  από έναν dd ή ένας warrior (px sonya ) μπορεί να solάρει όλα τα camps + boss  ενώ τα μισά spec δεν μπορούν αλλά δεν μπορεί να  κάνει σωστό peel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...