*nenya* Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Θέλω κι εγώ invite :'( Α ρε blizzard, με ξέχασες, ξέχασες τον έρωτά μας, απογοήτευση, πίκρα, μπουχουχουυυυ Sent from a galaxy far faaar away.
Πέτρος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Προς το παρόν, "τεχνικά", δε λέει και πολλά. "Παλιά" γραφικά (ούτε καν επιπέδου D3, νομίζω...πιο προς WoW πάνε), κι αυτά με άσχημο optimization (25-35 frames max, με όλα τέρμα βέβαια, αλλά ούτε για αστείο δε δικαιολογείται). Σωστά δείχνει να λειτουργεί. Φαντάζομαι οι φαν του είδους θα το φχαριστηθούν. Εγώ σίγουρα θα το δοκιμάσω λίγο ακόμα και θα το παρατήσω, δε μου ταιριάζει. 1
revolver1990 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Προς το παρόν, "τεχνικά", δε λέει και πολλά. "Παλιά" γραφικά (ούτε καν επιπέδου D3, νομίζω...πιο προς WoW πάνε), κι αυτά με άσχημο optimization (25-35 frames max, με όλα τέρμα βέβαια, αλλά ούτε για αστείο δε δικαιολογείται). Σωστά δείχνει να λειτουργεί. Φαντάζομαι οι φαν του είδους θα το φχαριστηθούν. Εγώ σίγουρα θα το δοκιμάσω λίγο ακόμα και θα το παρατήσω, δε μου ταιριάζει. Δεν νομίζω να υπάρξει μεγάλη αποδοχή.Έχει κάποια βασικά μειονεκτήματα. 1)Πλήρης ομαδικότητα το οποίο σημαίνει αυτόματα ότι στηρίζεσαι στους συμπαίκτες σου.Αν κρίνω από όλα τα moba που έχω παίξει μάλλον θα πέσει άπειρο rage,flame. 2)Δεν υπάρχει last hitting 3)Δεν υπάρχει ούτε gold ούτε items Φυσικά έχει και θετικά στοιχεία και το όνομα blizzard από πίσω ...μόνο και μόνο θα το δοκιμάσω και ας φαίνεται ρηχό as hell... Λινκ για όποιον ενδιαφέρεται. http://venturebeat.com/2014/04/29/blizzards-heroes-of-the-storm-is-checkers-to-league-of-legends-dota-2s-chess/ 1
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Εγω παλι πιστευω οτι θα τα παει παρα πολυ καλα,μονο και μονο γιατι ξεφευγει απο τα παραδοσιακα που εχουν τα 2 γνωστα Moba.
StylerGR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 με μια ματια μπορω να πω οτι τα σπαει.τωρα λογικο ειναι σε καποιους να μην αρεσε.δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα. 1
gamemaniac Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 αν σε κάποιον περισσεύει κάνα key ας με έχει κατά νου. tnx !
Tobajara Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Τrue, αλλά αν έχεις πάει σε συναυλία τους...πας και ξαναπας και περιμένεις πως και πως. Ακόμα και κάτω απο τη βροχή περιμένεις και δε σε νοιάζει τπτ! 2010 Big Four?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 αν σε κάποιον περισσεύει κάνα key ας με έχει κατά νου. tnx ! δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά δεν νομίζω ότι παίζει key... δλδ, σε μένα απλά ξαφνικά μια μέρα το είδα στην game list μου, δεν μου έστειλαν καν email, οπότε υποθέτω ότι και στους υπόλοιπους έτσι θα έγινε...
klainmaingr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Yup και γω απο όσο ξέρω δεν παίζουν keys. Απλά σκαει mail και το βλέπεις στη list. Στις κάποιες ώρες/μέρες που ασχολήθηκα έχω πολύ μέτριες εντυπώσεις. Ωραίο game, ευχάριστα γραφικά στο μάτι αλλα απίθανα noob friendly απο τη μία και team based απο την αλλη. Χωρίς cs/gold και μόνο με τα talents πρώτον ξεχνάς ότι ήξερες απο όλα τα moba μέχρι σήμερα και δεύτερον βασίζεσαι ΠΑΡΑ πολύ στους συμπαίκτες σου για να κερδίσεις κάτι που θα κάνει το flame να ανέβει σε αναπάντεχα επίπεδα. Δεν υπάρχει one man army και το μόνο carry που μπορεί να κάνει κάποιος είναι επικοινωνιακό. Το πώς ακριβώς μπορεί να συμβεί αυτό στις ορδές των 12χρονων που θα κατακλύσουν το παιχνίδι όταν θα βγεί σε open beta είναι μια άλλη υπόθεση. Objectives > everything κάτι που ναι μεν κάνει το παιχνίδι καθαρά στρατηγικό αλλα νομίζω πως μόνο σε high elo/5δες θα μπορέσει κανείς να παίξει χωρίς να ανεβάσει πίεση. Προσωπικά το άφησα σχετικά άμεσα γιατί με έκανε να "χαλάω" στα βασικά στο lol (έπαιζα και ξεχνούσα να κάνω last hit/βλέπω items κτλ). Αν κάποιος το έχει πάντως σαν main game είναι σίγουρα fun, ευχάριστο και γρήγορο και αν με κάποιο μαγικό τρόπο υπάρξουν μέθοδοι επικοινωνίας (είναι και πολλά τα modes/maps/stages/objectives) τότε ίσως θα ειναι και πολύ ωραίο σαν e-sport. 1
Prospector8 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 here i come !! ΟΜG ηρθε email,και δηλωσα χθες απο το official Site τους sto Fb,lol!!! ΓΙα να δουμε λοιπον..
Atallos1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Pretty sure οτι το thingy απο το FB , ειναι απο τις 15 Νοεμβρη κ μετα Αρα πηρες random invite
ADHD Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Α οποτε εχω ελπιδα για μετα τις 15 Η μονη φορα που χρησιμοποιησα το facebook εδω και μηνες ηταν παντως..
Merdock Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ναι random είναι γιατί και εμένα μου ήρθε πριν λίγο email ότι με δέχτηκαν ενώ δεν ήξερα καν ότι τρέχει alpha του παιχνιδιού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα