Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι το μμρ σύστημα του είναι χάλια αν κι έχει διορθωθεί, το μεγάλο θέμα είναι ότι αν πάρεις ένα καινούριο  account φτάνεις για την πλάκα σου πλατ ενώ αν πέσεις όπως εσύ μετά το ρισετ βγάζεις μην πω τι για να ανέβεις. Γενικά μην παίζετε ranked στην αρχή του κάθε season :). Εγώ έπαιξα 1 σήμερα, οι αντίπαλοι δεν ξέρω πως ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ κι έχασαν....

τα qm βασικά είναι η σαπίλα του game, σχεδόν κανείς δεν ξέρει να draftarei

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έπαιξα αρκετά games εναντίον Kel' Thuzad , late levels κάνουν τρελλό damage ....

Αν πάρουν στο level 1 το 'e' talent, τελειώνοντας το trait quest κάνει 90% επιπλέον damage σε chained αντιπάλους. 'e' -> 'w' -> 'r' -> 'q'. Μπαμ!

Δημοσ.

Αν πάρουν στο level 1 το 'e' talent, τελειώνοντας το trait quest κάνει 90% επιπλέον damage σε chained αντιπάλους. 'e' -> 'w' -> 'r' -> 'q'. Μπαμ!

Έβλεπα την ομάδα μου , όποιος έπεφτε μέσα με λίγο πάνω απο το μισό του HP .... γινότανε καπνός

Δημοσ.

ναι το μμρ σύστημα του είναι χάλια αν κι έχει διορθωθεί, το μεγάλο θέμα είναι ότι αν πάρεις ένα καινούριο  account φτάνεις για την πλάκα σου πλατ ενώ αν πέσεις όπως εσύ μετά το ρισετ βγάζεις μην πω τι για να ανέβεις. Γενικά μην παίζετε ranked στην αρχή του κάθε season :). Εγώ έπαιξα 1 σήμερα, οι αντίπαλοι δεν ξέρω πως ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ κι έχασαν....

τα qm βασικά είναι η σαπίλα του game, σχεδόν κανείς δεν ξέρει να draftarei

Η δικιά μου εμπειρία από το smurf που έκανα πρόσφατα είναι ότι μια χαρά δουλεύει το MMR στο Hots. Τελείωσα το season D5 με αρχική κατάταξη Plat 1 και αν είχα χρόνο θα το ανέβαζα κι άλλο.

Στο main είμαι σταθερά Diamond, 1 χρόνο + με peak D1. Άρα μια χαρά υπολόγισε το MMR μου από τα games qm και τα 10 promo.

Ας μας πούνε και άλλα μέλη που έχουν κάνει smurf αν είχαν διαφορά στην κατάταξη τους σε σχέση με το main τους.

Δημοσ.

αλλο mmr εχεις στα QM παιχνιδια και αλλο στα ranked

λες εισαι diamond ενα χρονο.  ποσα ranked games εχεις ανα σεζον?

αυτο το καιρο παιζω garrosh να τον μαθω. πολυ δυνατος, ωραια mechanics, κανεςι και combo με αλλους μαζι. καλη φαση.

τον  Kel τον εχω πετυχει σε qm απο ατομα που μαλλον δεν ηξεραν πως να τον παιξουν :P

• Like 1
Δημοσ.

>150 άνα season στο main.

https://www.hotslogs.com/Player/Profile?PlayerID=3157778

To qm MMR παίζει ρόλο όταν σε βάζει στα πρόμο. Στο πρώτο πρόμο στό smurf με έβαλε vs mid Plat και έφτασε να με βάλει μέχρι vs high Diamond.

Άμα είχα πχ silver MMR στο QM δεν θα είχα αυτά τα matchups...

Δημοσ.

Για πάρα πολύ καιρό δε μου άρεσε το ranked matchmaking στο παιχνίδι. Νόμιζα ότι το παιχνίδι δε λειτουργούσε σωστά. Από ένα σημείο και μετά σταμάτησα να ασχολούμαι με αυτό καθώς έτσι δεν κοίταζα τι έκανα εγώ σε ατομικό επίπεδο. Αυτό όμως που ακόμα και τώρα δε μου αρέσει είναι πως το ranked στο δικό μου επίπεδο θέλει πάρα πολλά παιχνίδια για να ανέβω και δεν έχω το χρόνο γι αυτό :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η δικιά μου εμπειρία από το smurf που έκανα πρόσφατα είναι ότι μια χαρά δουλεύει το MMR στο Hots. Τελείωσα το season D5 με αρχική κατάταξη Plat 1 και αν είχα χρόνο θα το ανέβαζα κι άλλο.

Στο main είμαι σταθερά Diamond, 1 χρόνο + με peak D1. Άρα μια χαρά υπολόγισε το MMR μου από τα games qm και τα 10 promo.

Ας μας πούνε και άλλα μέλη που έχουν κάνει smurf αν είχαν διαφορά στην κατάταξη τους σε σχέση με το main τους.

δεν λέμε κάτι άλλο πλατ σε έβγαλε στα σμερφ, αυτό γράφω, 

https://pasteboard.co/GJs8QMr.png

εδω θα δεις ότι πχ μετά από κάθε σοφτ ρισετ πέφτεις mmr

Θα δεις πχ 12/06/16 είχες ~2800μμρ καιι 15/06/16 σε ρίχνει στα ~2600 μέσα σε μια βδομάδα είχες 23 παιχνίδια με 15 νίκες κι η διαφορά με όταν ξεκίνησες το season είναι +30 δλδ άσχετα άν είχες 65% wr την 1η βδομάδα έχασες 170 μμρ. 

ενώ πχ σε εμένα που είχα 50% wr στα 24 παιχνίδια μου έδωσε + 200 

Δες πχ σε αυτό το παιχνίδι, ένας συμπαίχτης μου πήρε + 356μμρ γιατί κάποιος από την αντίπαλη ομάδα είχε την φαεινή ιδέα να πάρει τον murky και να μου feedarei το τ4  μου με την tracer, ο άτυχος από την άλλη ομάδα που ήταν κοντά στα 1700 πήρε -112 στην εκεί που ο συμπαίχτης του με το κακό draft πήρε -28.

To mmr system γενικότερα έχει θέμα, γιατί δεν μετράει το score perfomance σου αλλά νίκη/ήτα σε αντίπαλα mmr. 

Επεξ/σία από Daredevil
Δημοσ.

καλα .. αυτα τα mmr  που βλεπεις στο hotslog εινια πλασματικα!

εκτος και αν εχεις κανει upload ΟΛΑ τα παιχνιδια σου..

εδω δειχνει σε μενα που δεν εχω ανεβασει ποτε παιχνιδι εκει!

Δημοσ.

καλα .. αυτα τα mmr που βλεπεις στο hotslog εινια πλασματικα!

εκτος και αν εχεις κανει upload ΟΛΑ τα παιχνιδια σου..

εδω δειχνει σε μενα που δεν εχω ανεβασει ποτε παιχνιδι εκει!

Σε δείχνει γιατί κάποιος έχει ανεβάσει παιχνίδι που ήσουν και εσύ μέσα.

Εγώ που ανεβάζω από τόapplication έχει υπολογίσει και τα 3 φιλαράκια μου που παίζουμε παρέα ενώ δεν έχουν ανεβάσει ποτέ

Δημοσ.

μα αυτο λεω!

δε λεει κατι αυτο.

μπορει να εχει ανεβασει καποιος παιχνιδι που εισαι μεσα.. ενα απο τα 100 που εχεις δωσει.. ή 10 απο τα 100 .

ειναι τελειως πλασματικο

δεν γινεται να περιμενεις σωστα στατς οταν αυτα εξαρτωνται απο το αν εχεις ανεβασεις replays παιχνιδιων σου

Δημοσ.

Και εγώ δεν ανεβάζω games άλλοι τα ανεβάζουν και έχουν ανεβάσει μερικές χιλιάδες games μου.

Σε κάθε περίπτωση, ο υπολογιμός του MMR μου από το Hots logs για 2 Accounts μου είναι ολόσωστος και αντικατοπτρίζει το πραγματικό μου tier στο game.

Δημοσ.

To mmr ειναι τραγικο imho, δεν ειχα παιξει 2 σιζονς, στην προηγουμενη απο diamond5-plat1 που επαιζα με πεταξε gold5 - > silver 2, και μετα για αν ανεβω πλατ με πηρε παρα πολλα παιχνιδια, το προβλημα ειναι οτι πολλοι νεοι παιχτες με καλο νορμαλ mmr τους βαζει ψηλα, και αυτο επηρεαζει τα παντα, γενικα στα παιχνιδια της μαμας παντου υπαρχει προβλημα με mmr, στο πρε-σιζον ημουνα ρανκ1-5, και τωρα try-hardaro να βγω απο το gold. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...