KilliK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Vbc0edfF3-I 1
nomisteraki Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 http://us.battle.net/heroes/en/game/events/call-of-kelthuzad σας την εμφανιζει σωστα? δε βλεπω τα imaGES
KilliK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 ναι τα δειχνει κανονικα. δες αν φταιει το adblock σου και καθαρισε την cache του browser. 1
nomisteraki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=_P91wytjxm4
joemod Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Αν θυμάμαι καλά όλοι σπασμένοι βγαίναν και μετά έπαιρναν update. Μας κούρασε η μαμά! Έστω και καθυστερημένα, Stukov και Garrosh δεν είναι σπασμένοι. 2
Daredevil Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 καλά δεν έχουν βγει όλοι σπασμένοι, έχουν βγει και μερικοί που ήταν να τους κλαίνε και οι ρέγγες πχ guldan, zarya, probius . όπως και κάποιοι που ήταν στην μέση
kostas/88 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 και κάπως έτσι κάνεις delete ένα game μετά από 3 χρόνια από platinum 5 με έριξε silver 1 με 5 νίκες μια χαρά τα κατάφερε η blizzard με τον λαό της
najinblue3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 και κάπως έτσι κάνεις delete ένα game μετά από 3 χρόνια από platinum 5 με έριξε silver 1 με 5 νίκες μια χαρά τα κατάφερε η blizzard με τον λαό της plat 1 -> gold 5, εχω πεσει και silver 1 τη προηγουμενη αλλα ξανα-ανεβηκα, κατι δε παει καλα τελευταια με το mmr... Τα παιχνιδια τα τελειωσα χθες που τελειωνε η σεζον, δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο
joemod Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Σκηνικό από το τελευταίο παιχνίδι team league που έπαιξα την Κυριακή για να πάρω το mount: Battlefield of Eternity. Είμαι πρώτο pick παίρνω Dehaka. Ο Banner μας δε μιλάει καθόλου στο chat κι είναι τελευταίος στο pick. Στο 2ο ban, μπανάρει Gall... Στο pick του παίρνει chromie. Στην αρχή του αγώνα έρχεται στο lane μου όπου και κάθεται αρκετά λεπτά. Έβλεπα πως δεν έκανε cast το 'q' στο cooldown πάνω αλλά καθόταν ακίνητος. Το build που παίρνει είναι 'q' στο 1 και στο 4. Χάσαμε πανηγυρικά, ενώ έπαιξα κακά. Μετά τον αγώνα μπήκα στο προφίλ του. Είχε να παίξει από την προπροηγούμενη σαιζόν όπου σε 11 αγώνες team league είχε βγει plat 5. Μετά το τέλος του αγώνα διαπίστωσα πως από το draft είχα μπει σε tilt, που καθώς προχωρούσε ο αγώνας μεγάλωνε. plat 1 -> gold 5, εχω πεσει και silver 1 τη προηγουμενη αλλα ξανα-ανεβηκα, κατι δε παει καλα τελευταια με το mmr... Τα παιχνιδια τα τελειωσα χθες που τελειωνε η σεζον, δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο Πολύς κόσμος λέει πως στο τέλος της σαιζόν καθώς και τις 2 πρώτες βδομάδες νέας σαιζόν οι αγώνες είναι κουκουρούκου. Στο τέλος γιατί ο καθένας παίρνει ό,τι γουστάρει χωρίς να τον ενδιαφέρει το rank, ενώ στις 2 νέες βδομάδες γιατί έχει γίνει μερικό reset του mmr.
nomisteraki Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 2017 Ranked Season 3 Dates and Rewards 1
alex_000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Το παιχνίδι το έπαιζα μανιακά μπορεί να έχω και 3000 HL games και 1000 TL αλλά ενώ το παιχνίδι είναι πολύ καλό, κουράστηκα πάρα πολύ από την έλλειψη carry mechanics και το παράτησα τελείως. Το game δεν θα έπρεπε να έχει shared XP η δεν θα έπρεπε να έχει HL mode. Ένα από τα 2. 1000 φορές overwatch που πας competitive και αν είσαι καλύτερος τους σαπίζεις και ανεβαίνεις. Στο overwatch αν μπω σαν platinum παίχτης στο bronze κάνω 75% winrate. Στο hots αντίστοιχα άντε να κάνω 55% οπότε και πρέπει να περιμένω ένα χρόνο να το ξανανεβάσω.
Daredevil Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Σκηνικό από το τελευταίο παιχνίδι team league που έπαιξα την Κυριακή για να πάρω το mount: Battlefield of Eternity. Είμαι πρώτο pick παίρνω Dehaka. Ο Banner μας δε μιλάει καθόλου στο chat κι είναι τελευταίος στο pick. Στο 2ο ban, μπανάρει Gall... Στο pick του παίρνει chromie. Στην αρχή του αγώνα έρχεται στο lane μου όπου και κάθεται αρκετά λεπτά. Έβλεπα πως δεν έκανε cast το 'q' στο cooldown πάνω αλλά καθόταν ακίνητος. Το build που παίρνει είναι 'q' στο 1 και στο 4. Χάσαμε πανηγυρικά, ενώ έπαιξα κακά. Μετά τον αγώνα μπήκα στο προφίλ του. Είχε να παίξει από την προπροηγούμενη σαιζόν όπου σε 11 αγώνες team league είχε βγει plat 5. Μετά το τέλος του αγώνα διαπίστωσα πως από το draft είχα μπει σε tilt, που καθώς προχωρούσε ο αγώνας μεγάλωνε. Πολύς κόσμος λέει πως στο τέλος της σαιζόν καθώς και τις 2 πρώτες βδομάδες νέας σαιζόν οι αγώνες είναι κουκουρούκου. Στο τέλος γιατί ο καθένας παίρνει ό,τι γουστάρει χωρίς να τον ενδιαφέρει το rank, ενώ στις 2 νέες βδομάδες γιατί έχει γίνει μερικό reset του mmr. πάντα μα πάντα όταν αλλάζει το season κάνουν ένα μικρό soft reset τα μμρ. To οποίο πρακτικά σημαίνει ότι ανεβοκατεβαίνει πιο πολύ το μμρ σου ανάλογα με τους αντίπαλους. Αν λοιπόν ο φίλος με το πλατ έχασε 5 παιχνίδια από παίχτες με πολύ μικρότερο mmr και κέρδισε 5 με το ίδιο mmr λογικό είναι να πέσει το έχω πάθει κι γώ που από ρανκ 10 είχα πέσει silver 5. 1
kostas/88 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 πάντα μα πάντα όταν αλλάζει το season κάνουν ένα μικρό soft reset τα μμρ. To οποίο πρακτικά σημαίνει ότι ανεβοκατεβαίνει πιο πολύ το μμρ σου ανάλογα με τους αντίπαλους. Αν λοιπόν ο φίλος με το πλατ έχασε 5 παιχνίδια από παίχτες με πολύ μικρότερο mmr και κέρδισε 5 με το ίδιο mmr λογικό είναι να πέσει το έχω πάθει κι γώ που από ρανκ 10 είχα πέσει silver 5. φίλε μου με έριξε πέντε ολόκληρα devision ...δεν δικαιολογείται , να σε ρίξει 1-2 κάτω ok... έχει ξαναγίνει αλλα όχι 5 δεν είναι καθόλου λογικό γιαυτο και το έσβησα κιόλας, πάντα στα rank μου είχα σταθερή άνοδο από silver στα πρώτα μέχρι gold και στο τελευταίο platinum να με ρίξει πάλι silver για μένα είναι σοβαρή υποβάθμιση όχι προσωπική, αλλα κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει να με βάζει με παίχτες που είναι αδιάφοροι για το game. για μένα η blizzard σαν εταιρία τελειωσε και τα starcraft από εδώ και πέρα μονο παράνομα και πούτσα μου, τέρμα η στήριξη.
tsofras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 φίλε μου με έριξε πέντε ολόκληρα devision ...δεν δικαιολογείται , να σε ρίξει 1-2 κάτω ok... έχει ξαναγίνει αλλα όχι 5 δεν είναι καθόλου λογικό γιαυτο και το έσβησα κιόλας, πάντα στα rank μου είχα σταθερή άνοδο από silver στα πρώτα μέχρι gold και στο τελευταίο platinum να με ρίξει πάλι silver για μένα είναι σοβαρή υποβάθμιση όχι προσωπική, αλλα κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει να με βάζει με παίχτες που είναι αδιάφοροι για το game. για μένα η blizzard σαν εταιρία τελειωσε και τα starcraft από εδώ και πέρα μονο παράνομα και πούτσα μου, τέρμα η στήριξη. Καλά ρε μαν , οκ μην τους δείρουμε κιόλας παιχνίδι είναι. Δλδ επειδή έπεσες rank δεν θα ξαναπαίξεις game της Blizzard και θα το γυρίσεις και στην πειρατία? Φύγε απο το παιχνίδι και βρές κάτι να σε ευχαριστεί. Εγώ πάντως επειδή βαρέθηκα να προσπαθώ να κάνω carry το match και όλος ο κόπος να γρεμίζεται σε ένα βράδυ παίζω QM για να περνάει η ώρα μου και τέλος. Χειρότερη σαπίλα απο παίχτες είναι το ranked στα χαμηλά divisions. Έπαιξα αρκετά games εναντίον Kel' Thuzad , late levels κάνουν τρελλό damage ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα