Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εε δεν ειμαι στο PTR, θελω να τα βλεπω οτανγινονται επισημα release.. σε καμια βδομαδα δλδ φανταζομαι.. ναι το σκιν του Γκαρος ειναι απο τα κορυφαια.mad max φαση :P

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εε δεν ειμαι στο PTR, θελω να τα βλεπω οτανγινονται επισημα release.. σε καμια βδομαδα δλδ φανταζομαι.. ναι το σκιν του Γκαρος ειναι απο τα κορυφαια.mad max φαση :P

Δεν κρατιέμαι. Σίγουρα είναι πιο ωραίο όταν γίνεται επίσημα release. Ένα πλεονέκτημα πάντως του PTR μετά το 2.0 είναι ότι μπορείς να δοκιμάζεις ένα ήρωα ουσιαστικά δωρεάν για μια βδομάδα κι αν σου αρέσει να τον αγοράζεις την πρώτη μέρα. 

Είδα στο reddit ότι ένα Garrosh bundle που θα βγει θα έχει το legendary mad max skin σε 3 tints και το legendary mount σε 3 tints. Δε θέλω να σκέφτομαι πόσο θα κοστίζει. 

Δημοσ.

χεχ, το περιμενα. μου αρεσε το concept του, αλλα φαινοταν οτι χρειαζοταν βελτιωση. αναμονη τωρα για την καινουργια του εκδοχη.

Δημοσ.

Hanamura has been temporarily removed from all game modes except Custom Games in order to undergo changes.

Click here to learn more.

ελληνικα ελληνικα ελληνικα ελληνικα

Δεν θα με χάλαγε να μην ξαναμπεί ποτέ , το χειρότερο map για εμένα προσωπικά και δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται όποτε λέω άλλο ένα και το κλείνω να παίζω Hanamura :S

Για εμένα τουλάχιστον για τα Quick Matches πρέπει να υλοποιήσουν να μπορείς να μπανάρεις 1 ή 2 maps που δεν σου αρέσουν

Δημοσ.

Δεν θα με χάλαγε να μην ξαναμπεί ποτέ , το χειρότερο map για εμένα προσωπικά και δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται όποτε λέω άλλο ένα και το κλείνω να παίζω Hanamura :S

Για εμένα τουλάχιστον για τα Quick Matches πρέπει να υλοποιήσουν να μπορείς να μπανάρεις 1 ή 2 maps που δεν σου αρέσουν

Συμφωνω με 1000, εντελως χαζό map

Δημοσ.
ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση... σας πάει και εσάς γαμιοντας το HL η μονο σε εμενα ???

από platinum σε gold 4 σε χρόνο ντε τε

• Like 1
Δημοσ.

Στο τελευταίο σιζον που έπαιξα ναι, γενικά το matchmaking είναι για τα μπάζα σε όλα τα παιχνίδια της μαμάς, φίλος με new account τον πέταξε diamond εγώ από plat 2 - > gold 2 σε 2 μέρες

Δημοσ.

ναι Kel'thuzad ηταν στο ρεντιτ ποστ.  καποιοι λενε και Kel'thuzad. για να δουμε

καλα θυμαμαι, αλλα αυτο το queen με παει περισσοτερο στην Spider Queen  :P , μακαρι να ναι και οι 2 η μπορει κανα nerubian event

Δημοσ.

Για όσους δεν το είχαν δει, αυτή είναι η σειρά απ το ποστ στο ρεδδιτ με τους ήρωες που οικίζετε ότι θα βγουν. Το βάζω και εδώ να υπάρχει!

Stukov (SC)

Garrosh (WC)

Kel Thuzad (WC)

Firebat (SC)

Anna (OW)

Junkrat (OW)

and apparently something special planned for Alexstrasza (WC).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...