bilisios Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) ΠΩΩ ΜΑΝ ξερω γω με κολλησες lel δε ξερω απο warcraft realm, ποιος αλλος εχει ανοιξει πορταλ ? Στο reddit ακούγονται πολύ οι Garrosh, Jaraxxus, Maiev. Αλλά το teaser δεν λέει και πολλά, πραγματικά θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε!! Edit: Νομίζω ήρθε η ώρα του Garrosh Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2017 από bilisios
billsnake21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 όντως garrosh, πριν κανένα 40λεπτο το ανέβασαν στο facebook 1
bilisios Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 "Όταν θέλεις τον Garrosh πολύ όλη η blizzard συνωμοτεί για να τον αποκτήσεις." Paulo Coelho
Aruil Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Έχουμε ιδέα πως είναι σα χαρακτήρας? Γιατί δεν έχω παίξει Mists. Από εμφάνιση πάντως μου κάνει για ranged assassin. Εγώ περιμένα τον πατέρα του να βάλουν, αλλά close enough.
joemod Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Έχουμε ιδέα πως είναι σα χαρακτήρας? Γιατί δεν έχω παίξει Mists. Από εμφάνιση πάντως μου κάνει για ranged assassin. Εγώ περιμένα τον πατέρα του να βάλουν, αλλά close enough. Μάλλον Bruiser θα είναι, το πιθανότερο δηλαδή θα είναι στην κατηγορία των Warriors.
tzizzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 reddit leaked https://www.reddit.com/r/heroesofthestorm/comments/6k2ytt/spoilers_heres_upcoming_list_of_heroes_leaked/Stukov>Garrosh>Kelthuzad>Firebat>Ana>Junkrat>Alextrasza :0 το παραπανω ποστ ανεβηκε πριν 26 μερες, πριν βγουν Stukov + Garrosh 2
tzizzz Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 παρτε νεο πραμαααα https://www.youtube.com/watch?v=59jgXbrI6bs 4
joemod Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Έπαιξα Garrosh στο PTR. Πολύ fun. Άσχετα με τον Garrosh εισήγαγαν πολλά legendaries
bilisios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Επιτέλους μας δώσανε την δυνατότητα να μετακινήσουμε το chat!!
tzizzz Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Έπαιξα Garrosh στο PTR. Πολύ fun. Άσχετα με τον Garrosh εισήγαγαν πολλά legendaries οντως και στα φορουμ λενε ποσο fun ειναι το kit του . με legendaries εννοεις τα σκινς? Επιτέλους μας δώσανε την δυνατότητα να μετακινήσουμε το chat!! δε το ειδα αυτο στο patch που ερχεται. υπαρχει καποια επιλογη? φανταζομαι στο ptr για την ωρα..
joemod Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 οντως και στα φορουμ λενε ποσο fun ειναι το kit του . με legendaries εννοεις τα σκινς? Νέα Skins (Garrosh που είναι φοβερό, Liming Protoss), παλιά skins(Butcherlisk) με άλλα χρώματα, mounts. Ειδικά του Garrosh και το νέο mount είναι πολύ ωραία. δε το ειδα αυτο στο patch που ερχεται. υπαρχει καποια επιλογη? φανταζομαι στο ptr για την ωρα.. Ναι είναι στο PTR. Στα αριστερά του chat υπάρχει ένα εικονίδιο με τέσσερα βέλη που πατώντας το μπορείς να μετακινήσεις το chat όπου θες. Για μένα το πολύ ωραίο feature που προσέθεσαν είναι το cooldown στο ability που προσπαθείς να κάνεις cast δίπλα στον cursor. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα