Προς το περιεχόμενο

Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΠΩΩ ΜΑΝ ξερω γω με κολλησες :P

lel

δε ξερω απο warcraft realm, ποιος αλλος εχει ανοιξει πορταλ ?

Στο reddit ακούγονται πολύ οι Garrosh, Jaraxxus, Maiev.

Αλλά το teaser δεν λέει και πολλά, πραγματικά θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε!!

Edit: 

Νομίζω ήρθε η ώρα του Garrosh 

IyNCIsr.jpg

Επεξ/σία από bilisios
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"Όταν θέλεις τον Garrosh πολύ όλη η blizzard συνωμοτεί για να τον αποκτήσεις."

Paulo Coelho 

Δημοσ.

Έχουμε ιδέα πως είναι σα χαρακτήρας? Γιατί δεν έχω παίξει Mists. Από εμφάνιση πάντως μου κάνει για ranged assassin. :P

Εγώ περιμένα τον πατέρα του να βάλουν, αλλά close enough. :P

Δημοσ.

Έχουμε ιδέα πως είναι σα χαρακτήρας? Γιατί δεν έχω παίξει Mists. Από εμφάνιση πάντως μου κάνει για ranged assassin. :P

Εγώ περιμένα τον πατέρα του να βάλουν, αλλά close enough. :P

Μάλλον Bruiser θα είναι, το πιθανότερο δηλαδή θα είναι στην κατηγορία των Warriors.

Δημοσ.

Έπαιξα Garrosh στο PTR. Πολύ fun. Άσχετα με τον Garrosh εισήγαγαν πολλά legendaries :mad:  

οντως και στα φορουμ λενε ποσο fun ειναι το kit του .  με legendaries εννοεις τα σκινς?

Επιτέλους μας δώσανε την δυνατότητα να μετακινήσουμε το chat!!

δε το ειδα αυτο στο patch που ερχεται. υπαρχει καποια επιλογη? φανταζομαι στο ptr για την ωρα..

Δημοσ.

οντως και στα φορουμ λενε ποσο fun ειναι το kit του .  με legendaries εννοεις τα σκινς?

Νέα Skins (Garrosh που είναι φοβερό, Liming Protoss), παλιά skins(Butcherlisk) με άλλα χρώματα, mounts. Ειδικά του Garrosh και το νέο mount είναι πολύ ωραία. 

δε το ειδα αυτο στο patch που ερχεται. υπαρχει καποια επιλογη? φανταζομαι στο ptr για την ωρα..

Ναι είναι στο PTR. Στα αριστερά του chat υπάρχει ένα εικονίδιο με τέσσερα βέλη που πατώντας το μπορείς να μετακινήσεις το chat όπου θες. 

Για μένα το πολύ ωραίο feature που προσέθεσαν είναι το cooldown στο ability που προσπαθείς να κάνεις cast δίπλα στον cursor. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...